“Кабел Дизайн” ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_32785 Jan. 21 08.46Ние сме един от най-опитните и утвърдени компании за оптичен монтаж в гр. Пловдив. Специализирани сме в проектиране, цялостна инсталация и поддръжка на системи за бизнес комуникация. Ние сме ангажирани с доставката на оборудването и системите необходими за изграждането на мрежата, която да отговаря на нуждите на вашата компания не само днес, но и за много години напред. Като специалисти в оптичното изграждане и окабеляване (FTTH, PON) ние работим, и по изграждането на Cat 5e, Cat 6, коаксиални кабелни мрежи, сървърни помещения, офис мрежи, дейта центрове, системи за видеонаблюдение (CCTV).
Oптични мрежи:
Проектиране, изграждане, поддръжка на single mode и multi mode оптични мрежи за пренос на глас, видео, данни и телевизия ( catv ), FTTH, FTTB, FTTN, GPON, GEPON.
Заваряване на оптични влакна ( сплайсване ) single mode и multi mode.
Измервания с Power Meter и OTDR.
Изготвяне на протоколи за изграждане.
Офис LAN мрежи:
Проектиране, изграждане и поддръжка на cat. 5 и cat. 6 LAN мрежи.
Настройка на компютърни системи и периферия за работа в мрежа и достъп до интернет.
Изграждане на индивидуални виртуални мрежи VPN решения за свързване на два или повече отдалечени офиса на организацията ви или за отдалечен и сигурен достъп до ресурсите на локалната ви мрежа.
Изграждане на безжични Wi-Fi мрежи.

Продукцията ни е изцяло ориентирана към съвременните технологии за ефективен пренос на глас и данни, видеоизображения, неделима част от съвременността ни. Всичко това, разбира се е невъзможно без професионално и качествено изградени кабелни мрежи от нас. Бихме се радвали да работим с вас, като ви предлагаме пълен пакет услуги-изготвяне на проект за видеонаблюдение, доставка на оборудване, изграждане, гаранционна и след гаранционна поддръжка.

ПРОДУКТИ
 • Аналогови камери
 • IP мрежови камери
 • DVR
 • NVR
ДЕЙНОСТИ
  • Електрически инсталации
  • Кабелни и сателитни инсталации
  • Компютърни мрежи и комуникационни системи
  • Видеонаблюдение системи за сигурност
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_32775 Jan. 21 08.40ScreenHunter_32776 Jan. 21 08.40ScreenHunter_32777 Jan. 21 08.40ScreenHunter_32778 Jan. 21 08.40ScreenHunter_32779 Jan. 21 08.40
КОНТАКТИ

“Кабел Дизайн” ЕООД – kabeldizain.com
Адрес: гр. Пловдив, ул. Капитан Райчо 91
Моб.тел.: 0888 725 969
E-mail: kabel2007@ gmail.com

Текст и изображения: kabeldizain.com

За автора