Кабинет по хостилична медицина Грация – М

ЗА НАС

ScreenHunter_830 Aug. 08 08.14Кабинетът е създаден през 1992 година. Той е един от първите в страната, чиято дейност е структурирана и изградена върху модерната концепция за връзката между емоционално, духовно и физическо здраве и красота.
Утвърждаването на природосъобразен начин на живот, постигането на вътрешна хармония и равновесие на тялото и душата, възпитаването на нова култура и ново отношение към физическото и психическото здраве и използването на нетрадиционни средства за профилактика и лечение са определящи в неговата работа.
Консултанти в кабинета са само дипломирани лекари, доказани специалисти в своята област, с познания и опит по отношение клиничните възможности на официалната медицина. За профилактика и лечение те предлагат на пациента комплексно въздействие в светлината на холистичния възглед за човека, като обръщат особено внимание на първоизточника на заболяването. Разглеждайки болестта по-широко относно причините и индивидуалните й прояви, нашите специалисти не отграничават физическите, емоционалните, духовните или умствени болести, а ги анализират като свързани аспекти на едно цяло.
Благодарение на своя професионализъм и като използват съвременни технически средства и последните новости в медицината те изследват много по-обстойно и обосновават на здрава научна основа методиките на естествената медицина и механизмите на лечебно действие на алтернативните методи.

УСЛУГИ
 • Безплатни консултации за приложението на чудодейните еликсири при профилактика и лечение.
  – всеки петък и всяка събота, с предварително записване.
  Консултанти:
  – инженер-химик Никола Хлебаров, създател на чудодейните еликсири, член на internasional academy HOMO PERFECTUS INTEGRALIS;
  – д-р Е. Маринова, специалист по вътрешни болести;
  – д-р Й. Михайлов, микробиолог, д-р по вирусология.
 • Прием на проф. д-р Иван Топузов, д.м.
  Проф. д-р Иван Топузов, д.м. е учен с международна известност, специалист по целулит, разширени вени, хемороиди, затлъстяване и здравословно хранене, автор на повече от 130 научни труда, сред които 15 книги и учебници за студенти.
 • Ранна диагностика и метатерапия
  Ранна диагностика и метатерапия с последен модел метатрон “ОБЕРОН” чрез NLS – система за нелинеен анализ – д-р Гергана Димитрова, психоаналитик и Руси Русев – специалист по телеметрична обработка на данни при нелинеен анализ и терапия с апарат “Оберон”;
 • Лечебни и релаксиращи масажиScreenHunter_833 Aug. 08 08.20
  – класически
  – Сайонджи
  – тригер точков
  – антицелулитен
  – съединително-тъканен;
  – медомасаж;

  • Ирисодиагностика
  • Хомеопатия
  • психоанализа и психотерапия
  • Су-жок
  • рейки
  • регресия
  • Индивидуални програми
   Индивидуални програми за безлекарствено лечение на функционални смущения на нервната система, Мениеров синдром, главоболие и мигрена, безсъние и депресии, наднормено и ниско тегло, целулит, разширени вени и хемороиди, нощно напикаване, сексуални смущения и зависимости, заболявания на дихателната и храносмилателната системи и на опорно-двигателния апарат, смущения в обмяната на веществата и заболявания на сърдечно-съдовата система, полова слабост и безплодие, посттравматичен синдром и възстановяване след инфаркт и инсулт;
  • КУРСОВЕ:
   – Су-джок
   – Сайонджи
   – класически масаж
   – здравословно хранене – интензивни курсове по РЕЙКИ с международен сертификат.
  • В кабинета ще намерите:
   – Всички номера на чудодейните еликсири на инженер-химик Никола Хлебаров;
   – биологичноактивни добавки на руската корпорация “СИБИРСКО ЗДРАВЕ” и на други световни производители на 100% натурални, екологично чисти биологично активни добавки;
   – билкови рецепти, кремове и балсами против целулит, стрии, бръчки, разширени вени, пърхот и акне;
   – защитни пирамиди;
   – Су-джок пособия и специализирана литература;
ДИАГНОСТИКА И ТЕРАПИЯ

ДИАГНОСТИКА И ТЕРАПИЯ НА ПАЦИЕНТИ
с метатронът ОБЕРОН и компютърната програма МЕТАПАТИЯ
чрез NLS – система за нелинеен анализ
Ранната диагностика и прилагането на безлекарствени методи за профилактика и лечение днес са особено привлекателна възможност за всеки от нас.
Такава възможност предлага уникалната и без световен аналог изследователска система за нелинеен аналин – NLS, която може да се отнесе към най-удивителните и перспективни достижение на естествознанието и медицината в началото на ХХІ век.ScreenHunter_831 Aug. 08 08.19
Метатронът ОБЕРОН и компютърната програма МЕТАПАТИЯ, разработени в института по приложна психофизика в гр. Омск, измерват и анализират измененията на вълновите характеристики на магнитните полета на живите организми, на тяхната тъкан, на отделните клетки и даже на отделните ферменти и хормони, без отрицателни за здравето въздействия. Това позволява абсолютно безвредно да се получи най-пълна информация за здравето на човека, дори за съвсем началните прояви на заболяванията (в това число ракови и туморни). Такава ранна и безвредна диагностика не е по възможностите на другите съвременни медицински апарати (ултразвук, рентген, компютърна томография и даже на създадените през 90-те години на ХХ век апаратури като IMEDIS, EXPERT, VEGA и др.), които могат да установят само вече оформен процес.
Информацията, която получаваме от телеметричната обработка на данните с нелинеен анализ, е далеч по-богата и създава цялостен детайлизиран образ на функционалното състояние на обследвания организъм, прави качествена оценка на всеки орган, на неговите части и функции.
ScreenHunter_832 Aug. 08 08.19Чрез NLS метода се открива огнището на функционалните нарушения, оценява се характера на патологията и адаптивните способности на организма, контролират се ефективността и резултатите от прилагането на различни методи на терапевтично въздействие и се анализира динамиката на изменение на функционалното състояние на организма по време на лечението. Може да се провери от какви витамини, минерали и микроелементи имаме или нямаме нужда и кои са най-подходящите за нас хранителни добавки, хомеопатични или козметични продукти.
Това изследване може да открие склонност към някои заболявания и да прогнозира възникването им; то установява скрити заболявания, които могат да протичат без видими прояви.
Уникална е възможността на NLS да извършва медикаментозно тестване и да определя най-подходящите за изследвания пациент лечебни средства.
Възстановяването на нормалната жизнена дейност на организма в случаи на остри и хронични заболявания чрез метода на биорезонансната терапия (МЕТА-терапия) и пробуждането на скритите резерви на организма посредством получени с помощта на апаратурата информационни препарати са друга забележителна възможност на системата за NLS анализ.
Апаратурата е мобилна и позволява да се извършва диагностициране и терапия по домовете и работните места.

КОНТАКТИ

Кабинет по хостилична медицина Грация – М – graciam.hit.bg
Адрес: гр. София, бул. “Генерал Скобелев” 77 А, – до Руски паметник
Тел.: 02 951 68 09; 048 795 284, 048 918 055 (без допълнителни импулси)
E-mail: graciaM@ abv.bg

Текст и изображения: graciam.hit.bg

За автора