“Каме” ООД

ЗА НАС

logo-kameФирма Каме е създадена през 1993 г.
Каме предлага на българският пазар дървообработващи машини, режещи инструменти и материали за мебели.
Фирмата работи със световноизвестни компании от Италия, водещи в дървообработващата и мебелната индустрия.

Нашите клиенти са производителите на мебели в България. С решението да предлага иновационни, дизайнерски и качествени продукти, днес Каме заема водещо място в предлагането на дървообработващи машини и материали за мебели в България.

ПРОДУКТИ
  • Машини: CNC дървообработващи и мебелни машини; Кантиращи машини; Дървообработващи циркуляри – стандартни с каретка и пробивни машини; Преси; Сушилни за дървесина; Линии за клинозъбно снаждане; Столарски машини; Линии за грундиране, лакиране и боядисване; Пакеторазкройващи CNC циркуляри.
  • Режещи инструменти: Режещи инструменти FREUD; Диамантени режещи инструменти WIRUTEX.
  • Материали за мебели: Механизъм за гардеробни плъзгащи се врати в една равнина и механизъм за клапваща врата EFFEGI BREVETTI; Алуминиеви профили за стъклени рафтове SCILM; Кошчета за вграждане ROMAGNA PLASTIC; Пластмасови крака и дръжки PLASTIC; МЕХАНИЗМИ ЗА КУХНЕНСКИ ШКАФОВЕ SIGE; Панти и механизми за мебели – Salice; Аксесоари за мебели – Volpato; Алуминиеви профили и системи – Cinetto; Дръжки за мебели – Citterio Line; Констуктивен обков за мебели от Италия; Водачи за чекмеджета – Adar; Конзоли за рафтове – Mafos; Механизми за плъзгащи се и сгъващи се интерниорни врати – Villes2000; Амортисьори за мебели; Крака за маси и гардероби. Окачвачи за кухненски шкафове CAMAR; Панти за врати и прозорци – Otlav.
ГАЛЕРИЯ
002gX400wirutex_p2STRIKEx400selco_potlav_p1orma_pomga_pincomac_pfreud_p1cnc-biesse
КОНТАКТИ
Каме ООД – www.kame.bg
Адрес: гр. София, ул. Банско Шосе 23
Тел: 02 963 33 61
E-mail: info@ kame.bg


Вижте по-голяма карта

За автора