„Каналстрой инженеринг“ ООД

ЗА НАС

screenhunter_43630-oct-10-19-16Дружеството „Каналстрой инженеринг“ ООД е създадено през 2002 година с адрес: гр.София, жк Люлин 7, бл.789 и предмет на дейност: Изграждане, ремонт и реконструкция на външни ВиК мрежи и съоръжения, инженерингова и консултантска дейност в отрасъл – строителство на инженерната инфраструктура.

Екипът на дружеството е изграден от инженерно – технически кадри и работници с многогодишен опит в строителната сфера. Стажът им варира от 15 до 35 години в Общинската фирма „Инжстрой“, която се е утвърдила като водеща в строителството на инфраструктурни обекти и им е предоставила възможност да участват в изграждането на едни от най-мащабните обекти на територията на град София – инфраструктурата на жилищни комплекси, входно – изходни пътни артерии, изместване на ВиК мрежи при изграждане на Софийското метро, реконструкции на ВиК мрежи на Софийска вода, инфраструктурни обекти в Украйна и Русия, както и много други.

РЕАЛИЗИРАНИ ОБЕКТИ

„ЛИНДНЕР БЪЛГАРИЯ“ ЕООД – Обект: „Площадкова канализация и водопровод на Резиденшъл Парк София“;
“ЩРАБАГ“ ЕАД – Обект: „Канализация на Летище- София“;
“ОВЕРГАЗ ИНЖЕНЕРИНГ“ АД – Обект: „ЛОТ 1 и ЛОТ 3 на СОП“;
„ТРЕЙС РОУДС“ ЕАД – Обект: „Колектор Банкя-Какач“;
„МОНТЕКАНАЛ БЪЛГАРИЯ 2“ ЕООД – Обект: „Канализация на жилищен комплекс Бояна“;
„КАРРАТ ГРУП„ ЕООД – Обект: „Канализация и водопровод на жилищен комплекс „Фонтаните“;
“МЕГАИНВЕСТ ХОЛД“ ЕООД – Обект: „Канализация в гр.Тръстеник“;
„ДЖИ ПИ ГРУП“ ООД – Обект: „ Канализация в гр.Костинброд“ и др, като за големите обекти сме получили референции за извършената дейност.

ВИК МРЕЖИ И СЪОРЪЖЕНИЯ
„Каналстрой инженеринг“ ООД е специализирана в изграждането, ремонта и реконструкцията на външни ВиК мрежи и съоръжения. Ние разполагаме с висококвалифициран персонал и
необходимата за дейността специализирана техника.
Качество при изпълнението и спазването на договорените срокове са основен наш приоритет!

ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЕКТИ

Ние предлагаме изграждане на ВИК мрежи на обществени, жилищни, промишлени и инфраструктурни обекти с висококачествени продукти, висококвалифициран персонал и гарантиран качествен резултат в срок.
Може да се убедите като разгледате референциите от нашите партньори тук.

ИНЖЕНЕРИНГ И КОНСУЛТАЦИИ

„Каналстрой инженеринг“ ООД ще ви съдейства с проектиране и осигуряване на пълен пакет от строителна документация. Предлагаме и компетентно консултиране в областта на инфраструкрутните строително-монтажни дейности.

СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ
„Каналстрой инженеринг“ ООД разполага с богата гама модерни тежкотоварни превозни средства и техника, с които извършва изкопни работи, товарен превоз и комплекс от услуги, осигуряващи изпълнението на строително-монтажните дейности.

ГАЛЕРИЯ

screenhunter_43625-oct-10-19-10screenhunter_43626-oct-10-19-11screenhunter_43627-oct-10-19-11screenhunter_43628-oct-10-19-11
КОНТАКТИ

„Каналстрой инженеринг“ ООД – kanalstroi.com
Адрес: гр.София, жк Люлин 7, бл.789
Тел./Факс: 02 827 29 71
Моб.тел.: 0889 218 173
E-mail: kanalstroi@ mail.bg

Текст и изображения: kanalstroi.com

За автора