Кемпински Хотел Зографски – София

ЗА НАС

kemНие ще изпълним и най-малкото Ви желание!
Театри, музеи, културно наследство, пазаруване…
За каквото и да мечтаете – елате и почувствайте всичко онова, което този бликащ от енергия и цветове град, може да предложи.
Открийте повече…

Разположен на хълм, на най-високото място в София, в близост до центъра на града и неговите забележителности, Кемпински хотел Зографски предлага удобство и спокойствие за престой от ненадминат лукс и желание да откриете още.

УСЛУГИ

Произведено в България

Трансфер с лимузина
Международно летище София се намира на 20 км. от Кемпински хотел Зографски, което означава 30 мин. пътуване с кола.

Изберете луксозен трансфер от автомобилния парк на нашия партньор SIXT!

Консиарж
Изпълнете всичко, което искате, без дори да напускате хотела!
Купете билет за популярен концерт или запазете маса за вечеря с партньори… Наемете яхта за Вашата ваканция или изпратете цветя на любимия човек…

Чувствайте се като най-значимия човек на света с нашата услуга Консиарж!

Интернет достъп
Използвайте Wi-Fi връзката в цялото лоби, докато четете сутрешния вестник или се срещата с бизнес партньор на чаша кафе – за да не пропуснете важни новини от дома или офиса.

Можете да ползате безжичен интернет във всички стаи за срещи или обикновен интернет на компютрите в бизнес центъра на хотела.

СПА

Спа и здраве. Насладете се на хармония и равновесие
Укрепете здравето и красотата си с различни масажи и процедури, физически упражнения или плуване в най-големия хотелски басейн на София!

Влезте в отлична форма след посещение на спа центъра в Кемпински хотел Зографски.

Ако желаете да запишете час за масаж, моля, свържете се с Фронт офис миниум два часа предварително.

ГАЛЕРИЯ

SetWidth1700-Kempinski-Hotel-Ziografski-Sofia-In-Room-DiningSetWidth1700-View-from-Intermezzo-lobby-BarSetWidth1700-SOF1Vice-Presidential-suite-Living-RoomLAS1SetWidth1700-SOF1Vice-Presidential-Suite-BedroomLAS1SetWidth1700-SOF1Presidential-Suite-BudoirLPRESetWidth1700-SOF1Presidential-Suite-BedroomLPRESetWidth1700-SOF1Kyoto-HallLSetWidth1700-SOF1Kempinski-Hotel-ZografskiLSetWidth1700-SOF1Junior-SuiteLAJSSetWidth1700-SOF1Japanese-GardenLSetWidth1700-SOF1Japanese-Garden3LSetWidth1700-SOF1Deluxe-RoomLB1KSetWidth1700-SOF1Deluxe-RoomLA1KSetWidth1700-SOF1Alexander-Nevsky-DomeSetWidth1700-Kempinski-Hotel-Zografski-Captain-Cook-Restaurant6SetWidth1700-Kempinski-Hotel-ZografskiCaptain-Cook-RestaurantSetWidth1700-Kempinski-Hotel-ZografskiCaptain-Cook-Restaurant (1)
КОНТАКТИ

Кемпински Хотел Зографски – София – kempinski.com

Адрес: гр. София, бул. Джеймс Баучер 100
Тел.: 02 969 22 22

Текст и изображения: kempinski.com

За автора