Класик Метал

ЗА НАС
dasdasdasКЛАСИК МЕТАЛ – Продажба на метали във Варна
Фирма Класик Метал е с предмет на дейност продажба на метални профили, тръби, винкели, шини и други метали. Базата на компанията се намира в град Варна и разполага с 1500 м2 закрита част и 2500м2 открита. В продуктовата гама на компанията ще намерите над 500 вида метални винкели, профили, шини и тръби. Класик Метал разполага с магазин – склад, в който ще намерите богат асортимент от метали.

Фирма Класик Метал е на българският пазар повече от 15 години. Благодарение на висококачествени продукти и услуги, които предлага, успя да се утвърди като сериозен партньор в строителството на административни и жилищни сгради, хотели и други обекти в цялата страна.

ПРОДУКТИ
Продажба на арматурни мрежи, поцинкована и черна ламарина във Варна
Освен винкели, профили, шини и тръби, фирма Класик Метал предлага арматурни мрежи, поцинкована и черна ламарина. Голямата номенклатура, регулярните доставки, атрактивните цени и доброто обслужване са извоювали на Класик Метал, стабилни пазарни позиции и множество лоялни клиенти. Дружеството разполага с цех за извършване на механична обработка. В собственият цех, Класик Метал извършва: огъване тръбогиб и рундвал, плазмено рязане на детайли до 40 мм., абкант, гилотина, дисково рязане и пробиване на отвори.

0201213
КОНТАКТИ
“Класик Метал”
Адрес: град Варна, ул. “Перперикон” №5
Тел.: 052 759 696, 052 510 723
Моб. тел.: 0879 959 696
E-mail: klasikmetal@ abv.bg


Вижте по-голяма карта

За автора