“Клима груп” ООД

ЗА НАС
logo-klima-group
“КЛИМА ГРУП” ООД е една от най-бързоразвиващите се компании за климатична техника и аспираторни системи на българския пазар.

Фирмата е създадена през 1999 година и веднага започва своята дейност с капитал и технически средства, съобразени с нуждите на пазарната реализация. В началото на своето развитие “КЛИМА ГРУП” ООД стъпва бързо и сигурно на пазара. Предпоставка за това са високите критерии за качество, отличната материално-техническа база и находчивия мениджърски подход на създателите на компанията. Първоначално дейността е ограничена в техническа поддръжка на съоръжения и системи в областта на климатичната техника, като впоследствие се развива в търговска и обслужваща. Така “КЛИМА ГРУП” ООД постепенно затваря цикъла ДОСТАВКА-ТЪРГОВИЯ-СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ-СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО. Понастоящем фирмата обслужва сферите на доставка, монтаж, сервизно обслужване на климатични съоръжения и системи, производство на вентилационно и аспираторно оборудване, както и много други специфични съпътстващи дейности. Обслужваните обекти са както частни, така и на промишлени професионални партньори: производствени бази и халета, складови помещения, хотели, ресторанти, болници, частни домове и други.

Търговската насоченост, комбинирана със собствената производствена номенклатура се превръщат в печелившата формула, довела “КЛИМА ГРУП” ООД до лидерска позиция на пазара в своята област. Основните елементи, допринесли за развитието на фирмата са човешките ресурси, техническия капацитет и транспортната база.

ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ:
Персоналът на “КЛИМА ГРУП” ООД се подбира изключително прецизно. Висококвалифицираните специалисти са ценна база за фирмата и затова “КЛИМА ГРУП” ООД създава отлични условия на труд за своите служители. Високото професионално ниво на работещите е от водещо значение при подбора на личния състав. Важно правило, което фирмата следва, е работа с постоянен персонал, с поетапно добавяне на нови служители.

ТЕХНИЧЕСКИ КАПАЦИТЕТ:
Наличната техническа база ( инструментна, компоненти, компютъризирани мощности) е от най-съвременно поколение и се обновява според последните изисквания на пазара. Непрекъснатото увеличаване на техническите възможности и модернизирането на вече съществуващите допринася за гъвкава, бърза и качествена реализация, целогодишно и независеща от атмосферни влияния.

ТРАНСПОРТНА БАЗА:
Автомобилният парк на “КЛИМА ГРУП” ООД е от оборудвани, специализирани мобилни групи. Броят им непрекъснато се увеличава, като техническия капацитет и транспортната осигуреност винаги са в синхрон. Дублирането на технически възможности осигурява надежност по всяко време. Превозните средства се подържат в идеално техническо състояние и регулярно наличните мощности се допълват с нови.

Доверието на клиентите към “КЛИМА ГРУП” ООД е оправдано с цената на безкомпромисно качество в изработката и проектирането. Приоритет на фирмата към своите контрагенти са коректността и изрядността.

Бъдещите планове за развитие на “КЛИМА ГРУП” ООД са свързани предимно с увеличаване на производствените мощности и още по-взискателно селектиране на търговските контрагенти, дистрибутирани изключително на българския пазар с най-качествените продукти.

УСЛУГИ
УСЛУГИ

  • проектиране и изграждане на климатични вентилационни инсталиции
  • профилактика на климатици и климатични системи
  • диагностика и ремонт на климатични системи и климатици
  • доставка,монтаж и сервиз на битови климатици Daikin, Hitachi, Panasonic, Airfel , Midea, Fujitsu
  • гаранционен и извънгаранционен сервиз на климатици
  • безплатен транспорт до клиента за град Пловдив
  • преференциални условия за лоялни клиенти
  • отстъпки от цените за големи поръчки
  • консултации

КЛИМА ГРУП ООД работи в областта на гаранционното и извънгаранционно обслужване и ремонт на климатична техника. Ние осигуряваме сервизна и гаранционена подръжка на следните марки климатици Daikin, Panasonic, Hitachi, Airfel, Fujitsu, Midea и други. Купувайки от продуктите на тези марки, вие можете да разчитате на нашата пълна подкрепа и високо качество за тяхното гаранционно и извънгаранционно обслужване.

КЛИМА ГРУП ООД има обособени са звена, специализирани в монтаж на:

• вентилационни системи
• климатични инсталации
• сервиз

Уважаеми клиенти,
спокойно може да се доверите на нас за изграждането на всякакви видове вентилационни системи, които да бъдат изработени и монтирани от висококвалифициран персонал.

За цени и допълнителна информация може да се свържете с нас.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_361 Jul. 18 15.49ScreenHunter_362 Jul. 18 15.49ScreenHunter_363 Jul. 18 15.50ScreenHunter_364 Jul. 18 15.50ScreenHunter_365 Jul. 18 15.51
КОНТАКТИ
“Клима груп” ООД – klimagroup.bg
Адрес: гр. Пловдив, ул. Удроу Уилсън 4
Тел.: 032 634004
E-mail: klima_group@ abv.bg
Работно време:
Всеки делничен ден
от 8:30 до 17:30 часа

Текст и изображения: klimagroup.bg

За автора