„Крез” ЕООД – Резервни авто части Видин

ЗА НАС

ScreenHunter_12281 Mar. 20 08.11Крез ЕООД е създадена през 1994 г. с основна дейност – ремонт на автомобили и търговия с резервни части, масла и аксесоари за леки, лекотоварни автомобили и камиони. Фирмата се развива непрекъснато, като увеличава обема и продуктовата гама от асортименти за да удовлетвори потребностите на своите клиенти.
Крез ЕООД разполага с основен склад – магазин и автосервиз в гр. Видин на ул.” Цар Иван Асен II “ 23 . Основни принципи на фирмата са коректност , качество и професионализъм. При нас ще получите компетентна консултация, качествени продукти на конкурентни цени, отстъпки и специални цени за редовни клиенти.

Висококвалифицираните служители на фирмата предлагат качествено и бързо обслужване на клиентите, предоставят изчерпателна информация. Екипа ни е обучен да взема бързи решения и да предвижда новите тенденции на пазара. Основно правило в работата ни е коректност и максимално добър сервиз.

ДЕЙНОСТ

Предлагаме авточасти с гаранция на водещи световни производители за всички марки автомобили , както и авточасти за първоначално вграждане , аксесоари и масла. Експресна доставка на авточасти.

СЕРВИЗ И УСЛУГИ

Купувайки от нас авточасти нашите клиенти получават не само качествена стока, но и перфектно качествено обслужване, което гарантира успеха на бизнеса ни. Всеки клиент получава гаранция за закупената стока и за извършения ремонт. Извършваме следния набор от услуги : – безплатна техническа консултация – регулиране на преден и заден мост със стенд последно поколение 3D.

ПРОДУКТИ

Резервни части и сервиз за:

    • Леки автомобили
    • Товарни автомобили
    • Индустриални продукти
    • Селскостопански и пътно строителни
КОНТАКТИ

„Крез” ЕООД – Резервни авто части Видин – krezcar.com
Адрес: гр. Видин, ул. “ Цар Асен II „ № 23
Тел.: 094 600 304
Моб.тел.: 0878 346 394
E-mail: krez_eood@abv.bg

Текст и изображения: krezcar.com

За автора