Кърти.бг – Хамалски услуги

ЗА НАС

ScreenHunter_33366 Feb. 04 08.15Фирмата разполага с множество хамали и превозни средства

Всички изброени точки влизат в цена до 120 лв. или безплатно извозване.

Цените са реални и няма скрити уловки за демонтаж, събиране, изнасяне, товарене и транспорт.

Мебелите са предназначени за повторно използване или за дървени разпалки.

- Пет офис бюра, пет големи шкафа, тридесет стола и десет чувала с документи
Цена – 120 лв.

На телефон 0888 02 1111 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране или изкупуване на мебели.

Цената за битови отпадъци е от 30 до 45 лв. за кубик натрошен от нас дървен материал (мебели или други жилищни боклуци) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище с включени такси смет.

Огледите за гр. София са безплатни
За дарения всички средства са безплатни
Дарение е тогава когато, мебелите са антични, добре запазени, или почти нови.
Предлагаме почистване на мазета и тавани, цели сгради и строежи

УСЛУГИ

Разнообразните услуги, които предлага Кърти.БГ, са тясно специялизирани в сферата къртене, чистене, извозване и демонтиране на всякакъв вид конструкции. При нас се трудят професионални къртачи и не са обучени да изграждат ВиК инсталации, ЕЛ, шпакловки зидарии и др.

Някои основни услуги на къртене, почистване и извозване са:

- Къртене на бетон
За за да се изкърти даден бетон и в зависимост от здравината му Кърти.БГ ползва различни по вид машини за много здрав бетон, компресори на въздух, ударно-пробивна техника на монофазен ток за бетон. С по-слаби характеристики един добре екипиран професионален къртач може да изкърти до 1 кубик много здрав бетон и до 3 кубика плоча.

- Къртене на тухла
Кърти.БГ има богат набор от инструменти за професионално къртене на тухлени стени, прегради, огради и елементи. Така например за къртене на бетон може да се ползват електрически къртачи за прецизно премахване, може да се ползват и чукове за масово къртене на тухла като един професионалист кърти до 10 кубика тухлени стени.

- Къртене на замазка
Обикновено за изкъртване на замазка, независимо с какъв пълнеж или материал, се използват масово машини на монофазно електричество със сила на удара до 52J при нужда Кърти.БГ подсигурява генератори за производство на собствено електрозахранване като един професионално обучен къртач кърти до 100 кв/м замазка в зависимост от дебелината.

- Къртене на фаянс и теракота
За къртене на плочки по апартаменти или промишлени зони се използват електрически картачи – лек вариант с разширен секач тип лопатака. В зависимост от здравината и височината на фаянса професионалният къртач кърти до 70 кв/м фаянс и до 100 кв/м теракота.

- Събаряне на всякакви сгради и постройки
Кърти.БГ предлага няколко вида събаряне на сгради в зависимост от местонахождението, дали може да влезе механизация или се събаря на ръка. В случаите, когато се събаря на ръка, се работи по проект с конструктивно становище, което Кърти.БГ изготвя с лицензиран иженер. Прецизно се отстраняват различните елементи и се складират на определено място или натоварват и се извозват на сметище. В случаите, когато се ползва механизация за събаряне на къщи и коперации, се ползва същият прецизен подход с постоянна предценка на риска.

- Демонтиране на метални и дървени конструкции
Професионалистите от Кърти.БГ премахват всякаквъв вид метални кострукции от най-малкия павилион до най-големия силоз. За премахване на метални елементи и конструкции професионалните групи за нисък и височинен демонтаж реагират адекватно и работят тясно с лицензиран инженер, който ръководи процеса на работа и дава предписание как да се извърши работата. За демонтиране на конструкции от метал и дърво се ползват всякакви металорежещи и дърворежещи машини. Металните елементи, които са за изхвърляне и са ненужни, могат да бъдат нарязани по стандарт и да бъдат предадени за вторични суровини. Фирмата демонтира професионално и безопасно метални остъкления на балкон и метални витрини.

- Почистване и извозване на всякакви отпадъци
Почистването на отпадъци става по няколко начина в зависимост от местоположението. Когато се почистват строежи или се почиства голямо количество изкъртен материал от високи етажи, Кърти.БГ доставя монтира и демонтира сметопровод. Почистване на дворове мазета и тавани става на ръка с наши чували. Извозваме с няколко вида камиони в зависимост от количеството отпадъци. Структурата извозва, унищожава и рециклира опасни химични, твърди и течни отпадъци е за територията на цялата страна.

ЧИСТИ
Почистване на апартаменти и изнасяне на мебели
За почистването на строителни отпадъци Кърти.БГ ЕООД поддържа голяма складова база със собствени здрави чували (около 10 000 на брой), сортирани по 100 бр. в пакет. За изнасяне на насипни отпадъци от изкъртени бетонови елементи, тухли, фаянс и други е най-добре да се ползват именно здрави големи чували. За изнасяне и на големи количества отпадък от високи етажи, най вече по строежи и при реконструкция с масово къртене и почистване на стари сгради, Кърти.БГ подсигурява до тридесет етажни сметопровода.

За всеки сметопровод е подсигурен транспорт за доставка, монтаж и демонтаж. Почистваме и стари запустели сгради от битови и строителни отпадъци. Кърти.БГ почиства дворни места, мазета, тавани, гаражи и др.

Структурата работи с лицензиран партньор за почистване на химични елементи с подсигурено деподиране, евентуално унищожение или преработка. Кърти.БГ винаги предценява всяка ситуация и избира най-бързия и безопасен вариант за изпълнение на поръчките за почистване.

Рязане, косене и почистване на дворни места
Дворните места имат нужда от постоянна поддръжка. Ако тъкмо сте си купили красива къща и искате да направите градината по европейски модел, а тя в момента е обрасла с бурени и прилича на бойно поле от Втората Световна война, за цялостното й преобразяване може да се погрижи Кърти БГ. Понякога почистването на дворните места се оказва по-тежка задача, отколкото си мислим.

Не бива сами да режете високите опасни дървета. Кърти БГ реже стари, изсъхнали клони без да застрашава сгради, кабели или електропроводи, ако има такива наблизо. Дори и да чистите дворното място няколко седмици, без специална техника няма да стане. А и какво ще правите с отпадъците? Те трябва да се извозят някъде. А старите дънери и пънове? Те са изключително трудни за изкореняване, не можете просто да ги изрежете, ще изглежда грозно. За целта трябва да се обадите на професионалисти. Има специалисти, които се занимават изцяло с рязане, подрязване и оформяне на дървесните корони. Те изкореняват бурени, дънери, изравняват терени и кастрят плетове.

След това събират натрупаните отпадъци и ги извозват към специално сметище.За всичко това не са нужни седмици или месеци. Може да стане много по-бързо и лесно отколкото си го представяте. Бъдете сигурни, че трудът е феноменален, а резултатите – превъзходни.

ДЕМОНТАЖ

Демонтаж на мебели, остъкления и конструкции
Кърти.БГ предлага Демонтиране на конструкции от метал, дърво и бетон. За професионален демонтаж на всякакъв вид конструкции елитната къртачна дивизия ползва лицензиран инженер за изготвяне на конструктивно становище и предписание за начина на работа.

При демонтаж на метални халета се налага ползването на кранове и професионални газопламъчни, металорежещи инструменти. Кърти.БГ нарязва по-стандарт за вторични суровини всякакви метални елементи и съоражения.

Предлагаме демонтиране на остъкления на балкон, остъллени витрини, пешетки, огради от метал и дърво. Демонтаж на окачени тавани и фасади. Демонтиране на рекламни съоръжения, метални и дървени каси на врати и прозорци.

Кърти.БГ ЕООД въведе технология демонтаж на сгради със запазване на нужни материали.
Демонтиране на покрив, сваляне на здрави керемиди и подреждане. Демонтиране на дървени конструкции със запазване цялостта на материала. Прецизно къртене и демонтиране на тухлени стени с отделяне на здрави тухли и складиране на определено място. Демонтиране на цялостни елементи, пана, портали и врати.

Демонтаж на метални конструкции е работа, която изисква специaлни грижи и внимателен подход. За разлика от демонтирането и къртенето на съоръжения изградени от бетон, стоманобетон и тухли, отстраняването на конструкции, направени от метал обикновено включва тяхното последващо сглобяване на ново място. Премахването на метална конструкция понякога изисква прецизно рязане на възлови точки на конструкцията, за да може да се извадят здрави елементи и евентуално да се опаковат за безопасно транспортиране до новото място за монтаж.

Когато подобни метални съоражения се бракува, може да се демонтират по определен за бракуване стандарт. След което металните елементи се натоварват на подходящ транспорт и се транспортират до специaлизирани пунктове за изкупуване на металeн скрап.

Демонтаж на дървени конструкции се извършва по същите принципи и строги мерки за безопастност, като при демонтирането на метални конструкции и метални елементи. Като цяло процесът е по-опростен с оглед на това, че металните конструкции са много по-тежки от дървените и затова цената за демонтаж на дървена конструкция е сравнително по-ниска.

Все повече хора избират да живеят в жилищни блокове. Колкото и да е удобен животът в къща, не е по възможностите на всеки. Затворени в няколко стаи се опитваме да поберем семейството и вещите си, стараейки се да създадем уют и да извлечем максималното от пространството. Често се налага остъкляването на една или всичките тераси, с цел превръщането им в кухненски бокс, килер, склад, дори мини работен кабинет. Нека се спрем на плюсовете и минусите от това.

На първо място, решавайки да остъклите терасата си, вие печелите място. Особено често това се среща на терасите на кухните. Много удобно е да изнесете печката, пералнята и мивката в остъклението и да освободите достатъчно място за една уютна и непретрупана трапезария. Печелите и липсата на миризма на готвено в апартамента си.

Ако детската ви стая е прекалено малка, а децата са ви две или повече и трудно намират самостоятелно кътче за себе си в стаята, остъкляването е добър вариант. Печелите достатъчно място за още едно легло, като по този начин ще избягате от алтернативата легло на два етажа, която не всеки предпочита. Препоръчваме дострояването с тухли на страничните части на терасата и един голям прозорец в нейната среда, който ще позволи притокът на достатъчно светлина. Това е и най-доброто място за работното място на вашето дете. Важно е бюрото му да е добре осветено, за да не напряга допълнително зрението си. Може да изберете направата на странични вградени гардероби, които да скриете под свод. Вариантите са хиляди, консултирайте се с вашите деца, които ще обитават стаята, те са страхотен източник на свежи и нестандартни идеи.

Ако работите често от дома си, вероятно имате нужда от кабинет. Вариантът да творите от хола или детската не би удовлетворил никой. Огледите апартамента си за подходяща тераса, която бихте могли да остъклите и приспособите за своя работна стая. Най-често това е терасата на спалнята или на хола. Може да се спрете на изцяло остъклена тераса, на която да монтирате външни или вътрешни щори, които да създадат чувството за отделно помещение и да премахнат усещането, че се намирате на тераса. Другият вариант е да доизградите терасата с тухли и изцяло да я затворите, оставяйки голям, светъл прозорец. Внесете бюро, удобен стол и компютър, ако желаете може да разнообразите интериора с хубава картина или гоблен. Това е напълно достатъчно за създаването на едно удобно работно място, което се намира в дома ви и ви осигурява необходимото уединение и спокойствие.

Минусите, които ще ви донесе остъкляването са свързани с отнемането на единственото открито пространство, с което разполагате в апартамента. Каквото и да си говорим, няма нищо по-приятно от чаша топло кафе в събота сутрин, изпито на балкона. Сами изберете кои са вашите приоритети и направете най-добрият за вас и за семейството ви избор.

КОНТАКТИ

Кърти.бг – Хамалски услуги
Адрес: гр. София
Моб.тел.: 0888 021 111; 0888 670 000
E-mail: info@ kyrti.bg

За автора