ЛЕЙДИ СОФИЯ

ЗА НАС

ScreenHunter 409ЛЕЙДИ СОФИЯ е български производител на дамски чорапи и чорапогащи, наложил се през годините като лидер на пазара.

Мода, изтънчена елегантност, грижа във всеки детайл и качество – това са думите, които характеризират чорапите и чорапогащите на ЛЕЙДИ СОФИЯ.
Чорапите не са просто аксесоар, те са основен елемент в облеклото на елегантната и изискана жена, която е в крак с модните тенденции.
Класически чорапи и чорапогащи са тези, чийто състав е 97% ПАК, 3% ЕЛ и са в различна плътност, в зависимост от предпочитанията на всяка жена. Те са меки и удобни и могат да се носят с пола и под панталон.
Луксозната серия включва всички видове чорапи и чорапогащи със съдържание на еластомерна нишка /еластан или ликра/. Плътността е от 15 den до 150 den. Предпочитаните цветове са телесния, който е в няколко меки нюанса и неизменното черно.
Към тази серия не могат да се пропуснат и дългите чорапи със силиконова дантела МЕДЖИК ЛЕЙДИ, които са изключително елегантни. Особено подходящи за официални случаи, за подарък, а защо не и за първа среща. Идеално се съчетават с всякакви рокли и поли, подходящи са и за летните месеци.
Чорапогащи и клинове от микрофибър – много популярни продукти за есенно-зимния период, както и за пролетта. Микрофибърът, който е вложен в изработката на тези продукти е мек на допир и създава усещане за топлина и комфорт. Клиновете и плътните чорапогащи подхождат на всякакви ежедневни тоалети и обувки, могат да се носят с поли в различна дължина, къси и 3/4 панталони, с дънкови поли, ботуши, боти и т.н.

ЛЕЙДИ СОФИЯ предлага възможности за разработване на индивидуални поръчки от големи клиенти.

ЛЕЙДИ СОФИЯ има добре развита дистрибуторска мрежа на територията на страната и предлага своите продукти в повечето от големите вериги магазини.
Голяма част от произвежданата продукция е предназначена за износ в ЕС – Великобритания, Гърция, Швеция, Франция, Кипър, Дания.
В производството си ЛЕЙДИ СОФИЯ използва материали само от европейски произход.

ОБОРУДВАНЕ

ЛЕЙДИ СОФИЯ АД разполага със съвременно оборудване.
Плетачни машини – Lonati
Шевни машини – Tacatori
Багрилни машини – Mezera, Henriksen, Agema.

Производствената база се намира в гр. София, бул. Рожен 25 /до стадион Локомотив/.

ПРОДУКТИ
  • Къси и 3/4 чорапи
  • Класически чорапогащи
  • Чорапогащи с еластан
  • Чорапогащи от микрофибър
  • Клинове от микрофибър
  • Дълги чорапи с дантела
  • Мъжки чорапи
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 393ScreenHunter 406ScreenHunter 405ScreenHunter 404ScreenHunter 403ScreenHunter 402ScreenHunter 401ScreenHunter 400ScreenHunter 399ScreenHunter 398ScreenHunter 397ScreenHunter 396ScreenHunter 394
КОНТАКТИ

ЛЕЙДИ СОФИЯ – ladysofia.eu
Адрес: гр.София, бул. “Рожен” 25
Тел.: 02 938 49 93
Факс: 02 837 55 45; 02 936 03 59
E-mail: ladysofia@ ladysofia.eu

Текст и изображения: ladysofia.eu

За автора