Lida – Чорапогащници

ЗА НАС

lidaДеневи Комерс-09 ЕООД е официален вносител за България на полските чорапогащи “Лида”. Продуктите са ориентирани изцяло към потребностите на жените с нестандартни и едри фигури. Чорапогащите може да закупите от нашия електронен магазин, а ако желаете да станете наш партньор се свържете с нас чрез формата за контакт или по телефон.
Стоки
Продуктите на марката са разделени в три основни категории.

Колекция за бременни – богат избор от чорапогащи и клинове с размери от M до XXL.
Кройката на тези продукти е изцяло съобразена с формите на тялото по време на бременността, осигурявайки комфорта и стила, от който всяка жена има нужда.

Колекция за макси – чорапогащи и клинове за пълните дами, с размери от 2XL до 4XXL. Конструкцията на тези чорапогащи не позволява те да се свличат при носене, а допирът до кожата е нежен и приятен. Гамата се допълва от безшевни силно еластични клинове.

Колекция за бременни макси – обединява идеята на първите две, давайки възможност на жените, изпитващи сериозни затруднения при намирането на дрехи и аксесоари да се почувстват комфортно и елегантни.
Услуги
Фирмата има гъвкава политика по отношение на работата с бизнес партньори. Предлагаме добри отстъпки и качествени продукти, които ще изградят мрежа от доволни клиенти във Вашия обект.

За клиентите на дребно сме създали онлайн магазин http://chorapogashti-lida.com
Там може да следите за всички нови предложения, промоции и подаръци, както и да оставите Вашето мнение за работата с нас и впечатления от продуктите ни.

ГАЛЕРИЯ

202_Maternity_20den603_Maternity_Leggings_Exclusive_3.4601_Maternity_Leggings_Exclusive501_Maternity_fun_mum_fishnet440_Maternity_Babmoo_tights420_maternity_cotton410_Maternity_Leggings_80den404_Maternity_80den400_Maternity60den_3D204_Maternity_40den
КОНТАКТИ

Lida – www.lida.bg

Адрес: гр. София, ул. Мъдрен №27, ап.15
Моб. тел.: 0894 712 599
Е-mail: office@lida.bg

Текст и изображения: www.lida.bg

За автора