Лайт Проект ООД – Осветителни тела

ЗА НАС

ScreenHunter 671Лайт Проект ООД е българска търговска фирма с успешен опит в продажбите на продукти на водещи производители на осветителни тела. Фирмата предлага широка гама продукти, предназначени за осветление на офисни и търговски сгради, логистични центрове и технологични паркове. Ние сме ориентирани към професионалните клиенти, нуждаещи се от качествено консултиране и обслужване.

Лайт Проект ООД е фирма, която се стреми да се наложи като професионално работещ и бързо развиващ се дистрибутор на осветление и системи за осветление в България. Виждаме своето призвание да придвижваме стоките от производителите до професионалните клиенти, като използваме съвременни логистични методи и процес на професионални продажби, съобразени със спецификата на националния пазар. Ние държим на постоянното усъвършенстване. Компанията се старае не просто да следва тенденциите, а да ги предвижда и дори изпреварва.

Смятаме, че общуването с нашите клиенти, партньори и служители трябва да бъде винаги открито, откровено, почтително и честно. Вярваме, че преди да дадеш дадено обещание, трябва да си сигурен в способността си да го изпълниш. Държим на стриктното спазване на поетите ангажименти и възприемаме клиента като дългосрочен партньор. Знаем, че доверието към нас като компания се определя от качеството на продуктите и услугите, които предлагаме. Ние работим заедно, за да постигнем отлични резултати. Нашите клиенти получават лично отношение и внимание от всеки служителите ни.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 660ScreenHunter 668ScreenHunter 667ScreenHunter 666ScreenHunter 665ScreenHunter 664ScreenHunter 663ScreenHunter 662ScreenHunter 661
КОНТАКТИ

Лайт Проект ООД – Осветителни тела – lightproject.biz
Адрес: гр. София, ул. Филип Кутев 6
Моб.тел.: 0889 631 373
E-mail: office@ lightproject.biz

Текст и изображения: lightproject.biz

За автора