Линднер България ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_32794 Jan. 22 07.17Холдингът Линднер е една от водещите строителни компании в областта на вътрешното оформление, интериора и изграждането на фасади. За повече от 45 години в строителния бранш сме натрупали богат опит в разработването и изпълнението на индивидуални и висококачествени проектни решения. За 2009 г. оборотът на групата възлиза на 714,7 милиона евро.

В централния офис в Арнсторф, в дъщерните фирми в над 20 страни и в заводите на Линднер АГ работят повече от 5000 служители. От самото създаване през 1965г. компанията Линднер е утвърдила основни принципи на работа и корпоративна мисия, съгласно които предлага на своите клиенти “Всичко от един източник”.

Съчетанието “Концепции, Продукти, Услуги” съставлява пълния списък от предложенията на пазара и същевременно удовлетворява всички изисквания, касаещи вътрешното оформление, интериора и изграждането на фасади.

В този раздел ще прочетете всичко, което трябва да знаете за нашата компания.

ПРОДУКТИ

Качество, което заслужава внимание.

Ние сами разработваме и произвеждаме своите продукти. Нашата цел е да създаваме естетични материали с високо качество и функционалност. Нашите системи не само се комбинират технически една с друга, но и могат да се променят независимо една от друга. Споделете Вашите идеи и ние ще Ви предложим подходящото решение. Специалните решения са наша ежедневна работа.

Специалисти от различните подразделения на компанията непрекъснато разработват и прилагат на практика иновативни решения в полза на човека и заобикалящата го среда. В резултат на това компанията е добре позната навсякъде по света с цялостните си решения за сухо строителство и опазването на околната среда.

Можете да изберете:

Фасади
Стомана и Стъкло
покривни системи
Системи за тавани
Светлини и системи за осветление
Системи преградни стени
Врати
Подови системи
Сухостроителни продукти NORIT
Технологии за отопление и охлаждане
Сухостроителни системи

УСЛУГИ

Надежден партньор във всички области.

Разчитайте на професионалната ни услуга на всеки етап от Вашия проект. Линднер разполага с мрежа от дългогодишни партньори с най-добри знания и опит за гарантирано високо качество.

Ние притежаваме отлични производствени капацитети и с това гарантираме бърза доставка и монтаж на всички продукти.

Но дори и след предаването на обекта Линднер няма да Ви остави в беда. Вие получавате професионално обслужване и оптимална поддръжка на Вашата сграда.

Прочетете повече на:

Екостроителство
Реконструкция и Саниране
Саниране на вредни вещества
Промишлени скелета
Научни изследвания и разработки
Доставка
Строителство “до ключ”
Монтаж
Поддръжка и промишлени съоръжения
Public Private Partnership (PPP)
Скелета и контейнери под наем

КОНЦЕПЦИИ
Благодарение на нашите концепции Вашият проект ще се превърне в рекламно послание за Вашата фирма.

Цялостни решения за вътрешните довършителни работи – от обикновена офис сграда до правителствени сгради, концертни зали или летищни терминали и много други. Линднер прави гарите информативни и удобни, чистите помещения биват предпазени от замърсяващите ги частици, а пътешествията с корабите на Линднер се превръщат в истинско преживяване.

Собствени проучвания и разработки, комбинирани с глобално производство, ни позволяват в най-кратък срок да реализираме системни и индивидуални решения, съобразно Вашите желания. Всички продукти са оптимално координирани помежду си и отговарят изцяло на строителните норми и правила, често дори надминават изиксванията.

Опитни специалисти съпровождат Вас и Вашия проект от етапа на проектиране до завършването му.

КОНТАКТИ

Линднер България ЕООД – lindner-group.com
Адрес: гр. София, ж.к. София Парк, Блок 16 Д, Офис № 2.1
Тел.: 02 489 92 00
Факс: 02 489 81 63
E-mail: info-bg@ lindner-group.com

Текст и изображения: lindner-group.com

За автора