LudLiSi.com – Онлайн магазинът за уникални подаръци и нестандартни джаджи

ЗА НАС

ScreenHunter_11972 Dec. 02 08.32Онлайн магазинът за уникални подаръци и нестандартни джаджи

Лудите неща за твоята луда глава!
Все не намираш достатъчно оригинален подарък, с който наистина да зарадваш любимите хора? Когато търсиш нещо забавно и различно, винаги удряш на камък? Е, време е да спреш да се луташ! LudLiSi.com ти идва на помощ! Тук ще намериш много идеи за подарък за мъж, изненади за любимата и още много други подаръци за повод и без повод, за майтап и без майтап, с които ще зарадваш готините хора около себе си!

Лудият ни екип е приготвил оригинални подаръци за всеки – за любителите на бирата – страхотни халби, за дамите – нестандартни гланцове за устни, декоративни растения и още много подаръци за жени, за тези, които не могат да стават рано сутрин – луди чаши за кафе, за онези приятели работохолици – нестандартни офис пособия и още много други идеи. Не ни вярваш!? Убеди се сам и хвърли един поглед на сайта ни. :)

Ако пък си решил да се самозарадваш, тук можеш да откриеш много глезотийки, които да подариш сам на себе си. Направи живота си по-цветен, по-интересен и по-щур с нашите нестандартни предложения.

За да научаваш първи за нашите най-нови продукти и уникални промоции, регистрирай се в сайта, а ние ще те информираме чрез e-mail за всички нови и щури неща.

Приятно лудуване и пазаруване!

Онлайн магазин www.ludlisi.com е част от фирма Левъл Ъп ООД.

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Ако вие сте рекламна или PR агенция, кетъринг компания, парти център, заведение, магазин за нестандартни стоки или просто фирма, която иска да разчупи приетите норми, да погледне света през очилата на креативността и да зарадва служителите си, може да се обърнете към LudLiSi.com!

Екипът ни ще ви предложи много щури продукти на преференциални цени, които ще разнообразят вашето събитие, промоция, интериор или продуктова гама. Нашите предложения ще представят вашата компания като новаторска, нестандартна и креативна. Излезте от утвърдените стандарти и бъдете различни, за да бъдете забелязани!

За рекламни и PR агенции предлагаме нестандартни продукти, които ще придадат уникалност на всяко събитие. Необичайните ни прибори, солници, форми за лед и чаши ще превърнат стандартния кетъринг в истинско приключение. За фирменото парти ви предлагаме да подарите страхотни офис пособия, които ще накарат служителите ви да се усмихват по-често на работното си място. За вашите корпоративни партньори предлагаме уникални бизнес подаръци, с които ще направите страхотно впечатление. Ако пък имате други щури идеи, които се нуждаят от малко помощ за реализация, ние отново сме насреща с богато портфолио от уникални продукти.

LudLiSi работи с много чуждестранни производители и може да внесе за вас продукти, които не фигурират в онлайн каталога ни, на преференциални цени. Ако се интересувате от продукт, който не е наличен на нашия уеб сайт, не се колебайте да ни изпратите запитване. Нашите колеги ще ви отговорят в най-кратък срок за възможности, срокове и условия за доставка.

С нетърпение очакваме да работим с вас, да обменим луди идеи и да превърнем света в едно малко по-пъстро и усмихнато място!

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_11961 Dec. 02 08.28ScreenHunter_11970 Dec. 02 08.31ScreenHunter_11969 Dec. 02 08.30ScreenHunter_11968 Dec. 02 08.30ScreenHunter_11967 Dec. 02 08.30ScreenHunter_11966 Dec. 02 08.29ScreenHunter_11965 Dec. 02 08.29ScreenHunter_11964 Dec. 02 08.29ScreenHunter_11963 Dec. 02 08.29ScreenHunter_11962 Dec. 02 08.28
КОНТАКТИ

LudLiSi.com – Онлайн магазинът за уникални подаръци и нестандартни джаджи – ludlisi.com
Адрес: гр. София, ул. Стефан Караджа 12, вх. Г, ет. 1, ап. 3
Тел.: 02 408 40 05
Моб. тел.: 0988 800 423

Текст и изображения: ludlisi.com

За автора