“М.С. ТРАНС 2010″ ЕООД – Транспортни услуги Добрич

ЗА НАС

ScreenHunter_16096 Apr. 24 08.57Ние предлагаме качествен и надежден транспорт за Вашите товари

“М.С. ТРАНС 2010″ ЕООД е дружество, което се занимава изключително с транспортна дейност – автомобилен превоз на бордови и насипни товари в
България и Румъния.
“М.С. ТРАНС 2010″ ЕООД е на транспортния пазар от 2010- та год.Дружеството извършва висококачествени и прецизни транспорти, като се стреми непрекъснато да разширява кръга на предлаганите услуги.

Днес “М.С. ТРАНС 2010″ ЕООД е една динамично развиваща се българска транспортна компания с висок обем на превозени товари и постоянно увеличаващ се брой нови и модерни превозни средства. За изминалата година, компанията подобрява постоянно своята позиция
на пазара за международни тежкотоварни превози, поддържайки висока репутация със своята надеждност и качество на предоставените услуги.
“М.С. ТРАНС 2010″ ЕООД притежава Лиценз на Общността, с който получава правото да извършва Международен автомобилен превоз на товари срещу заплащане. Лиценз № 6361/05.05.2011г.

Всички автомобили на “М.С. ТРАНС 2010″ ЕООД притежават сертификат за екологичност EUR 03.

В “М.С. ТРАНС 2010″ ЕООД работят квалифицирани и мотивирани служители, способни да реализират обслужване на професионално ниво, съчетано с гъвкав и индивидуален подход, бързина, точност и коректност при изпълнение на транспортните заявки.
Основна цел на екипa на “М.С.ТРАНС 2010″ ЕООД са доволни клиенти, служители и бизнес партньори.

Международните товарни автомобилни превози са незаменима част от съвременната международна търговия, затова е важно при тяхното организиране и извършване да се подхожда професионално и отговорно.

УСЛУГИ

“М.С.ТРАНС 2010″ ЕООД предлага вътрешен транспорт до всички населени места в България и Румъния, на фиксирани цени и транзитно време 12, 24 или 48 часа в зависимост от изискванията и нуждите на клиента.

Нашият собствен автопарк от превозни средства за дистрибуция , ни помага да отговорим на изискванята на нашите клиенти. Също така можете да получите 24 часа обновяване на статуса на превозите, тъй като всички наши превозни средства са снабдени с GPS.

Ние предлагаме конкурентни цени за транспортиране на Вашата продукция и стоки до всички места в България и Румъния.
Нашите специалисти ще Ви предложат най-добрите планове за транспорт, разработени специално за вас в съответствие с вашите нужди.
Ние ще намалим транспортните разходи до минимум.

АВТОПАРК
“М.С. ТРАНС 2010 ” ЕООД поддържа собствен автопарк за вътрешен и международен транспорт. Автомобилите отговарят на всички международни изисквания. За нас най-важното за успешна доставка е качествения автомобил, затова всички наши автомобили подлежат на редовни технически прегледи. Това гарантира успешния транспорт на Вашите товари.

“М.С. ТРАНС 2010 ” ЕООД разполага със следните транспортни средства:
Брезентови прицепи
Гондоли
Хенгер
Соло
Платформа

снабдени с необходимите сертификати, даващи право на транспортна фирма да извършва превози на товари по всички дестинации.
Всички превози и товари, които се извършват са под покритието на целогодишна застраховка (отговорност на превозвача) по конвенция СМR.

Собственият автопарк на фирмата позволява гъвкавост и контрол върху широка гама транспортни услуги за насипни,групажни и конвенционални товари.

Автомобилите са оборудвани с необходимите съвременни средства за комуникация с цел осигуряване на навременна информация на клиентите за движението на техните товари.

Бордовите ремаркета се използват за извършване на транспорт на опакованата стока, която не се влияе от резки промени в температурата. Те могат да бъдат използвани всестранно.

ПАРТНЬОРИ
Фирма “М.С. ТРАНС 2010″ ЕООД е в търговско – икономически отношения с български и чуждестранни фирми.
Тези отношения са базирани на взаимен търговски интерес, коректност и качествена работа.

Основната цел при създаване и поддържане на бизнес отношенията със своите партньори е, че “М.С. ТРАНС 2010″ ЕООД винаги се стреми да предложи най-доброто съотношение от мобилност – качество на услугата – цена.

Доверете ни се, покажете ни компетентност и сигурност, и ще намерите в наше лице ТОЧНИЯТ ПАРТНЬОР ВЪВ ВСЯКА СДЕЛКА!

Базирайки се на отличната ни репутация, на опита и отговорността към работата, ние винаги сме отворени за ново сътрудничество на взаимоизгодна основа!

КОНТАКТИ

“М.С. ТРАНС 2010″ ЕООД – Транспортни услуги Добрич – mstrans-bg.com
Адрес: Добрич, ул.”България” №1 , офис 710
Моб.Тел.: 0896 853 116; 0893 506 679
Е-mail: mstrans@ abv.bg; office@ mstrans-bg.com

Текст и изображения: mstrans-bg.com

За автора