„М6М” – Предстaвител на Iso Beauty – София

ЗА НАС

ScreenHunter_12955 Jan. 07 08.28Ние сме фирма „М6М” официален предствител и вносител на марката ISO Beauty за България. С гордост Ви предствяме марка утвърдена изцяло в Съединените щати, Мексико, Канада, Пуерто Рико, Аржентина, Германия, Сърбия, Гърция, Русия, Сингапур, Португалия, Северна Корея, Нова Зенландия, Израел, Колумбия, Франция, Япония, Турция, Украйна и още много други . Сега в списъка включваме и България като част от голямото семейство на ISO Beauty.

Ние вярваме, че косата е част от твоята сaмoyвереност, изразява нещо уникално във теб и твоето излъчване.

В ISO Beauty предлагаме иновативни продукти за коса и съвети за да дадем на жените във всички възрасти увереност да изразяват себе си. Приемаме настъпващите промени гъвкаво и със стил. Предлагаме продукти за коса с най- новите технологии изработени да поддържат косата здрава и жизнена. Нашата луксозна преса за изправяне с йони може да се използва за всички видове коса и е предназначена да създадава различни стилове стайлинг –права с вълнички или къдрава.

ISO Spectrum Pro Series с йони са изработени от 100% твърди керамични плочи, който запазва за дълго време желаният от Вас резултат, като намаляват увреждането от топлинната обработка. Инфрачервената технология не вреди на косата, загрява косъма равномерно от вътре на вън като стимулира естествена хидратация на косата и я изкарва на повърхността на косъма, оставяйки косата здрава, мека и блестяща. Чарът на продукта е във вградените плаващи плочи, които биха оформили перфектни вълни и къдрици.

ISO Turbo Lines – Турбо пресите включват в себе си плочи от турмалин, който е естествен източник на отрицателни йони. Те намаляват риска от накъсване и осигуряват леко и нежно обработване на Вашата коса. Keratin Pro –Микса от технологиите на турмалин,титаниум и керамика осигуряват бързо и равномерно топлината по –цялата дължина на плочата. Резултатът е плавно завършване с по- малко вреди за епидермиса на косата. Ще получите желания резултат независимо дали ще предпочетете плоча с керамично или турмалиново покритие. И това е само началото! Проверете всичките ни продукти, включително ISO Twisters, Titan 450, новата Omega , Rolling Styler, всичките завършини серии на Ionix и още много.

ТЕХНОЛОГИЯ

Седем неща които трябва да знаете

 • Загрява до 220-230 градуса.
 • 3 метра въртящ се кабел, позволява свободно маневриране.
 • 100% Kерамика, турмалин и титаниеви плочи. Позволяват да се съхрани цвета на боядисаната косата за по-дълго време.
 • Инфраред технология, която не увреждат косата, загрява косъма равномерно от вътре на вън – стимулира естествената хидратация и я изкарва на повърхността на косъма, като оставя косата здрава, мека и блестяща.

 • Вградените плаващи пластини, осигуряват плавното и леко плъзгане по цялата дължима на косата до върха й, ето защо работата с ISO е толкова лесна и приятна.
 • 600-800% Отрицателни йони-технологията предпазва косата благодарение на хидратиращото действие на йоните, заедно с турмолина, който е естествен източник на отрицателни йони, предпазват косата от изсушаване и наелектризиране в много влажно или топло време, като запазват избрания стил за изключително дълго време от 3-5 дни.
 • Доживотна гаранция!!!
ГАРАНЦИЯ

Този продукт има ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ!!!

Ако продукта не работи в резултат на :

 • Повредени, напукани или по – друг начин счупени плочи (включително керамични), пресилване при поставяне на уреда в стойката, изпускане от неоснователно поддържане на пресата включена на ”ON” за дълги периоди от време;
 • Ненадеждно или от друга стана повредено захранващо напрежение;
 • Повреда на уреда причинена от вода или употребата му близо до вода;
 • Повреда на уреда причинена при модифи-кация или поправка от неоторизиран представител на ISO Beauty; или
 • Повреди на уреда от неправилно опаковане на устройства за съхранение или неправилно опаковане на самото устройства за съхранение.

Той се заменя с нов срещу такса от 29.99 лв, която включва транспортни услуги до производителя.

* Продукти не се връщат, могат само да се заменят.

За да активирате тази гаранция е необходимо да регистрирате продукта си тук.

Spoiler title


ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_12951 Jan. 07 08.26ScreenHunter_12948 Jan. 07 08.25ScreenHunter_12949 Jan. 07 08.25ScreenHunter_12950 Jan. 07 08.25ScreenHunter_12947 Jan. 07 08.25ScreenHunter_12953 Jan. 07 08.26ScreenHunter_12954 Jan. 07 08.26ScreenHunter_12952 Jan. 07 08.26
КОНТАКТИ

„М6М” – Предстaвител на Iso Beauty – София – beautybg.bg
Адрес: София, бул. Ал. Стамболийски 130-132
Тел.: 02 802 43 39
Факс: 02 802 43 010
Моб. тел.: 0885 499 661
E-mail: daya.b@ beautybg.bg

Текст и изображения: beautybg.bg

За автора