MAGNUM OPUS – PVC и алуминиевата дограма Велинград

ЗА НАС

ScreenHunter_31701 Nov. 25 19.23Последните години развиващото се строителство наложи на пазара практичната и икономична алтернатива на остарелите дървени прозорци и врати – PVC и алуминиевата дограма. Тя осигурява шумо и термоизолация, гарантира сигурност и икономия на пространство, снабдява помещенията с достатъчно светлина и разбира се доставя комфорт и удобство при ползване. Тя е модерното решение за вашия дом, офис, хотел или сграда.

Ако вече сте взели решение да смените старата дограма или дори сте го направили и отново имате усещането, че нещо липсва, замислете се. За да бъде жилището ви красиво и модерно, уютно и стилно са необходими не само нови мебели и качествен ремонт. Нуждаете се от някои на пръв поглед дребни, но всъщност много важни детайли, които ще придадат завършен вид на интериора и ще подчертаят индивидуалността му.

ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ЩОРИ

Фирма „MAGNUM OPUS“ предлага на вашето внимание една богата и разнообразна гама от щори и цветове, така че да превърне Вашия дом или офис в най- комфортното място за Вас. Когато обзавеждаме дома или работното си място, водещ е интересът към модерен и същевременно нетрадиционен дизайн, който да е функционален и практичен. Именно затова фирма „MAGNUМ OPUS“ Ви представя богата продуктова гама от различни видове и модели щори, отговарящи на този ваш стремеж.

Нашият богат асортимент, широките възможности за монтаж и многообразието от цветове и десени спомагат идеите ви да станат реалност, да превърнете дома си в едно красиво и приятно място, където да се събирате с любимите хора. Да не забравяме обаче, че освен съпътстваща и неизменна част от нашия интериор, щорите остават и едно универсално и отлично средство за слънцезащита в горещите летни дни.

Затова и екипът на „MAGNUM OPUS“, съставен от опитни професионалисти, винаги е готов да се съобрази с вашите индивидуални изисквания, да проектира нестандартни размери и форми, да извърши качествен монтаж, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване, така че Вие- нашите клиенти- винаги да останете доволни и удовлетворени.

Предлага ви и Външни щори!. Външните ролетни щори на Ролпласт допълват прозореца до функционална цялост. Независимо кой вид външни щори ще изберете, Вие:

ще си осигурите надеждна слънцезащита.
ще направите Вашето помещение по-хладно през лятото.
ще се погрижите за допълнителна топлоизолация през зимата.
ще се защитите от шум.
ще се предпазите от любопитни погледи.
ще получите допълнителна сигурност.

СЕННИЦИ И МРЕЖИ
Сенници

Продукти със съвременен дизайн, устойчиви механизми, лесна експлоатация, изработени изцяло с алуминиева конструкция – осигуряват защита и комфорт в горещите летни дни.

енниците са подходящи за функционално декоративно оформление на витрини, тераси, прозорци, външни, площадки на търговски обекти и други.

Модерни и практични, сенниците Ви защитават от вредните слънчеви лъчи и дъжда, и същевременно разширяват дома Ви извън неговите стени. Те ще превърнат Вашия двор или тераса в атрактивно и функционално жилищно пространство с едно движение на дистанционното или манивелата.

Комарници

Ролетните комарници се използват при всички видове прозорци. Това е оптималният вариант за противонасекомна мрежа – kk2удобна, надеждна, дълготрайна. Изработени са от алуминиев профил и представляват навита на ролка мрежа покрита с негоримо тефлоново покритие.Предимство при тях е,че са компактни , лесни за употреба и заемат минимално място върху прозореца.

Ролката заедно с алуминиевите водачи е сглобена в рамка от профили с размери 20/40.През студените месеци мрежата остава навита и защитена в кутията, което удължава многократно нейният живот.Този тип комарник има предимството да се вдига и спуска в зависимост от Вашите нужди. Лесното прибиране на комарната мрежа улеснява почистването на неотваряемите части на прозореца отвън.

Ролетният комарник може да се монтира към всички видове дограма – дървена, алуминиева, пластмасова.

Комарник на панти: този тип комарници са специално предназначени за балконски врати и прозорци, при които често се налага преминаване през пространството или се използват с цел проветряване. Изработени са от алуминиев профил и мрежа покрита с негоримо тефлоново покритие. При комарниците за балконски врати се поставя усилващ профил (кемпфер) за по-голяма устойчивост и здравина на рамката. Благодарение на пантите този тип комарници могат лесно да се свалят за почистване или да се свалят през зимните месеци.

Статичен комарник: те са подходящи за прозорци, при които не се налага преминаване през пространството и преместване на мрежата. Изработени са от алуминиева олекотена рамка, а мрежата е покрита с негоримо тефлоново покритие.

АЛУМИНИЕВА И PVC ДОГРАМА
Планирайте разхода на енергия във Вашия дом с Алуминиева и PVC дограма от Magnum Opus.

Старите и неуплътнени прозорци „изгарят” Вашите пари. Темата за топлоизолацията играе решаваща роля при покачващите се цени на енергията и новите нормативни изисквания за енергийна ефективност.
Колкото по-добре бъде изолиран Вашия дом, от толкова по-малко енергия се нуждае. И енергията, която не се ползва, не трябва и да се заплаща.
Но не само топлоизолацията играе роля при новите прозорци и врати. Желае се още да сме сигурно защитени срещу нежелани посещения, да не се влияем от външния шум, да нямаме големи разходи за поддръжка и почистване и накрая при вземането на решение за прозорците, да имаме избор между много цветове и форми.
Накратко: едно индивидуално, перфектно решение за бъдещето.

ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ

Време е да променим начина, по който мислим за отоплението на дома си!

Иновативна технология – инфрачервено отопление!

Ефективно
Икономично
Здравословно
Сигурно
Стилно
Чисто
Комфортно
Инфрачервените лъчи се разпространяват като слънчевите – едновременно във всички посоки.

Въздухът остава почти неподвижен – няма завихряне на прах и микроби.

Стените винаги са по-топли от въздуха и не се образува конденс и мухъл.

Въздухът не се изсушава,непрякото му нагряване позволява да се поддържа нужното количество на кислород и влага в помещението,микроклиматът е здравословен.

Температурните разлики в помещението при класическите отоплителни системи значително намаляват , с което изчезва ефектът „студени крака-топла глава”.

Инфрачервените панели осигуряват до 45% икономия на енергия.

Отоплителните панели са напълно безшумни

Продукти:

  • Инфрачервени отоплителни панели
  • Термокерамични изолационни покрития
  • Инфрачервени отоплителни системи за закрити и открити площи
  • Енергоспестяващи вътрешни отоплителни щори
  • Термо бои за стени и тавани
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_31687 Nov. 25 18.50ScreenHunter_31700 Nov. 25 18.51ScreenHunter_31699 Nov. 25 18.51ScreenHunter_31698 Nov. 25 18.51ScreenHunter_31697 Nov. 25 18.51ScreenHunter_31696 Nov. 25 18.51ScreenHunter_31695 Nov. 25 18.50ScreenHunter_31694 Nov. 25 18.50ScreenHunter_31693 Nov. 25 18.50ScreenHunter_31692 Nov. 25 18.50ScreenHunter_31691 Nov. 25 18.50ScreenHunter_31690 Nov. 25 18.50ScreenHunter_31689 Nov. 25 18.50ScreenHunter_31688 Nov. 25 18.50
КОНТАКТИ

MAGNUM OPUS – PVC и алуминиевата дограма Велинград – magnumopusbg.eu
Адрес: гр. Велинград, ул. „Кисловодск“ 4
Моб.тел.: 0888 654 171; 0897 958 803

Текст и изображения: magnumopusbg.eu

За автора