МАКСЕТ – Тиксо печат

ЗА НАС

ScreenHunter_312 Feb. 11 16.44Здравейте, ние сме МАКСЕТ

Фирмата е специализирана в производство и печат на самозалепващо се фолио /тиксо/ с 25 години опит в бранша.

Работим изключително и само с висококачествени суровини и водещи европейски компании, което гарантира стабилно качество на продукцията.

Наши партньори са: Vibac Group Srl, FABO Italy, GM PACK, Ichemco.

Разполагаме с машини за рязане и пренавиване на всички стандартни размери за канцеларска употреба и за опаковане, включително машинни ролки.

С нарастващата конкуренция в индустрията, ние разбираме нуждата и важността да се продава един продукт. Следователно, с рекламното брандиране ние помагаме на нашите клиенти в продажбите ,налагането на пазара , постигането на индивидуалност и визия на добре завършена опоковка .

Тази стратегия за реклама и представяне на продукта оказва забележително влияние върху клиентите на дадена компания.

Ние ще се водим от трите основни принципа на работа – качество, гаранция и коректност, чрез които успяхме да спечелим доверието на голям брой фирми в цялата страна, развиващи стопанска дейност от различен мащаб.

ПРОДУКТИ
  • Тиксо с печат
  • Опаковъчно тиксо
  • Хартиено тиксо
  • Стреч фолио
  • Диспенсери
КАКВО Е ТИКСО

Тиксото представлява самозалепваща лента, чиято структура се състои от няколко основни слоя.
Тиксото представлява самозалепваща лента, чиято структура се състои от няколко основни слоя. Първият основен слой е носещият (Backing material или carrier). Той може да бъде от различни видове полимерни, като BOPP (биаксиално ориентиран полипропилен), OPP (еднопосочно ориентиран полипропилен), хартия или дори плат за някои специални тикса. От носещият слой се определя издръжливостта на тиксото към натоварвания. Тоест, колкото по-голяма дебелина има носещият слой, толкова по-тежки товари може да се опаковат със съответното тиксо. Тиксото, което се изпозлва за индустриално и общо приложение най-често е на основата на BOPP. Не е препоръчително да се изпозлва ниско качественото тиксо при отговорни приложения, поради ниската устойчивост в напречно и надлъжно направление, поради което тиксото се къса лесно и често още при поставянето или се отлепя след кратък период от време(наблюдава се най-често при тиксото произведено в Китай и при други ниско качествени марки.

Другият основен слой в структурата на тиското е лепилният слой. Лепилата, които се използват в производството на тиксо са много и различни видове и на различна основа. Най-общо може да се подредят в три категории:

Лепило на основата на синтетичен каучук

Лепило на основата на естествен каучук

Лепило на водна основа

Качествените самозалепващи ленти са с лепила на основата синтетичен или естествен каучук, докато тези на водна основа са с ниско качество и произвеждани основно в Азия. През последните години тиксото с естествен каучук бавно, но сигурно и постоянно отстъпва място на това с синтетичен каучук поради множество фактори. Тиксото на водна основа пък се използва основно при непритенциозни приложения, като негови основни недостатъци са слабата адхезия(залепяне), неравномерното залепяне, силно токсично при вдишване на изпаренията при продължителна работа и други. Друг съществен недостатък на тиксото на водна основа е, че не може да се използва на автоматични машини поради ниското му качество, което води до често блокиране на машините.

Тежестта на опакованите продукти, която може да издържа тиксото се определя от дебелината на носещия слой(carrier), като в последно време в България се наблюдава тенденция към изтъняването му за да се постигне по-ниска цена, което пък от своя страна води до наводняване на пазара предимно с ниско качествено тиксо, което по принцип е предназначено за опаковане на много леки товари. Съветваме ви да се обърнете към специалист в областта преди да пристъпите към закупуване на тиксо за да нямате проблеми на по-късен етап. Не се колебайте да ни потърсите на info@tikso.bg или директно по телефона на някой от номерата на страницата за контакти!

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_296 Feb. 11 16.29ScreenHunter_310 Feb. 11 16.33ScreenHunter_309 Feb. 11 16.33ScreenHunter_308 Feb. 11 16.33ScreenHunter_307 Feb. 11 16.33ScreenHunter_306 Feb. 11 16.31ScreenHunter_305 Feb. 11 16.30ScreenHunter_304 Feb. 11 16.30ScreenHunter_303 Feb. 11 16.30ScreenHunter_302 Feb. 11 16.30ScreenHunter_301 Feb. 11 16.30ScreenHunter_300 Feb. 11 16.30ScreenHunter_299 Feb. 11 16.29ScreenHunter_298 Feb. 11 16.29ScreenHunter_297 Feb. 11 16.29
КОНТАКТИ

МАКСЕТ – Тиксо печат – SITELINK_TUK
Адрес: гр. София, кв. Горна Баня, ул. инж. Борислав Огойски 11
Моб.тел.: 0878 620 282
E-mail: maksetbox@ gmail.com

Текст и изображения: makset.eu

За автора