„МАРТЕНИЧКИ КИКО” ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_32774 Jan. 21 08.35Основната дейност на „Мартенички Кико” ЕООД е производство на консумативи за мартенички, както и готови мартенички за директна продажба.

ШНУРОВЕ
Най-широко използваните продукти от всички търговци – големи и малки – са шнуровете за мартенички. Фирмата е разработила дигитален каталог, с помоща на който още от 2004-а година всеки клиент, който има достъп до интернет може да си сътвори сам модел, при което се генерира автоматично уникален номер, по който съответният модел може да бъде изработен. Вариантите са МИЛИАРДИ, и то при използването само на два цвята! Ако се вмъкне трети цвят, като ламе или синьо или зелено или …
Реалният брой вариации за цветна плетка са 3.3 додецилиона. Това е число с 40 нули! В логото на нашата фирма, е заложено числото 1 милиард, което е значително по-малко от реалния брой комбинации! Избрано е поради факта, че е по-разпространено в ежедневието на хората.
Освен това, всеки модел, може да бъде направен по безбройно много начини. Дебелината за кръглите шнурове може да варира от Ф 1мм до Ф 10мм, а на плоските от 2мм до 12мм.
Основните критерии за определяне на цената са три:
Най-важен фактор е скоростта на плетене. Колкото по-бързо се изработва даден артикул, толкова по-ниска е неговата цена и обратно.
Количеството материал използван за изработката. Логично е, но са много малко хората, които знаят, че това променя цената само с части от стотинката за една мартеница.
Третият основен фактор е вида на материала!
Все пак, с каквото и да се занимавате, ако за единица време произвеждате от определен артикул една бройка, а за същото време от друг – 30 бройки, то цената на вторият ще бъде значително по-ниска.
Според легендите за мартениците, те трябва да се правят само от памучни или вълнени конци и прежди. Вярно, с напредването на технологиите и комерсиализирането на всичко свято, в днешно време мартеничките се правят все повече и повече от изкуствени материали, но българите почти не обръщат внимание на този важен фактор и традицията лека полека се самоунищожава.
Производството на шнурове от полиестер е много по-евтино от колкото ако се правят от ПАН. Първо, полиестерът е значително по-евтин! Второ, той е много по-лесен за работа, защото не отделя мъх като ПАН-а. Именно този мъх е проблематичният и при производство на мартенички от ПАН, той се наслагва върху детайлите на машините, те се задръстват, триенето става по-голямо – значително по-голямо. Смесването му с маслото на машината е най-сериозният проблем. Образува се абразивен материал, който действа като шкурка и много бързо чупи детайли от машината. Съответно, това вдига значително цената на мартеничките.

МАРТЕНИЧКИ С НАДПИС
Мартенички Кико ЕООД произвежда също и мартенички с надпис. Може да си поръчате мартеничка например с логото на вашата компания изписано на самата нея, както и опаковка, отговаряща изцяло на вашите критерии и изисквания.
ОПАКОВКИ
Производство на различни видове пълноцветни картончета за мартенички, като единичната цена на стандартни такива (размер 60-70 кв.см) е по-малко от половин стотинка за бройка – разбира се, това е цена само за едрови клиенти. А за още по-сериозните клиенти, тази цена е значително по-ниска! Изработване на опаковки по зададени параметри и дизайн на клиента.

ВРЪЗКИ ЗА ОБУВКИ
Друг важен артикул, който се произвежда от Мартенички Кико ЕООД са връзките за обувки. Както при шнуровете за мартенички, така и при тях вариантите са безбройно много и докато при мартеничките се ограничаваме донякъде заради естеството им, при връзките за обувки нямаме ограничение само в двата основни цвята – бял и червен – а можем да използваме каквито си искаме. Имено поради тази причина, от споменатата вече 2004-а година насам, произвеждаме изключително широка и многоцветна гама от връзки за обувки без абсолютно никакво ограничение в дължината!

За Мартенички Кико ЕООД може много да се говори. Разбира се, както във всеки бизнес има доволни и недоволни. Важното е да се осъзнае от всеки, че недоволен е само онзи, който е неспособен да бъде по-добър! В идеята си да направи впечатление на околните, такъв човек злосторничи, изказва обидни думи относно конкуренцията и в стремежа си да съсипе някой с приказки, без да иска и осъзнава прави невероятно добра реклама на ответната страна.
Благодарим на всеки изказал мнение относно Матенички Кико ЕООД, това мнение е допринесло и продължава да допринася за развитието ни!
В крайна сметка, негово величество клиента определя вида и качеството на стоките на пазара.

ПРОДУКТИ
    • Мартеници
    • Шнурове и въжета
    • Връзки за обувки
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_32764 Jan. 21 08.25ScreenHunter_32766 Jan. 21 08.26ScreenHunter_32767 Jan. 21 08.26ScreenHunter_32768 Jan. 21 08.27
КОНТАКТИ

„МАРТЕНИЧКИ КИКО” ЕООД – martenichki-kiko.com
Адрес: гр.София Стоков базар ИЛИЕНЦИ до входа на първа база
Моб.тел.: 0894 619 962

Адрес: гр. Търговище кв. Запад 2 бл. 60 (до пощата)
Моб.тел.: 0894 619 967

Адрес: гр. Пловдив, ул.”Брезовско шосе” 133 Търговски център “NOVA”, ет.1
Моб.тел.: 0894 619 967

Адрес: гр. Пловдив, бул.”6-ти Септември” 63
Моб.тел.: 0894 619 963

Текст и изображения: martenichki-kiko.com

За автора