“Maximum Education Abroad”

ЗА НАС

MAXIMUMИзборът на университет е свързан с редица важни въпроси. Какво да уча? Къде? Колко ще струва? Мога ли да си го позволя? Решенията, които ще вземете през следващите няколко месеца силно ще повлият бъдещето ви. Ние в Maximum сме тук, за да ви помогнем! Благодарение на опита и познанията си в областта на висшето образование в чужбина, ние ще ви съдействаме при:

  • Професионалното ориентиране и търсенето на специалност
  • Проучването на университети и изискванията им за прием
  • Подготовката и подаването на документи
  • Кандидатстването за стипендии и финансова помощ
  • Организирането на настаняване и пътуване
  • Преводите и легализацията

Кажете ДА на Maximum! Можете да разчитате както на нашия професионализъм, така и на лично отношение към всеки кандидат-студент и да ни се доверите, тъй като вече успяхме:

  • ДА се превърнем в най-голямия езиков център с модерна база и ценрално местоположение
  • ДА станем официален изпитен център на международно признати сертификати и организации
  • ДА подготвим стипендиант на Harvard University
  • ДА съдействаме на стотици по пътя им към престижен университет
ОБУЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА

Агенция “Максимум” предлага обучение в чужбина във всички университети по света. Подготвя ученици за най-престижните висши учебни заведения в чужбина по международно признатите изпити и сертификати:TOEFL, SAT, SAT 2, IELTS, CAMBRIDGE сертификатите: FCE, CAE, CPE – необходими за прием в колежи и университети по цял свят. За информация относно курсовете за подготовка на международно признатите изпити, моля заповядайте в офиса на Maximum English Language School на ул. “Цар Асен” 10, тел. 032 / 59 39 86, e-mail: edu@maximumbg.com или в офиса на

Организираме летни курсове в Англия и САЩ, както и езикови курсове за ученици и за възрастни с различна продължителност в удобно за Вас време в избраното от Вас място на изгодни цени. За подробна информация, разяснения, оферти и брошури на училищата в Англия и САЩ, които предлагаме, заповядайте на място на адрес: ул. “Цар Асен” 10, тел. 032 / 59 39 86.

А за да сте по-подготвени преди да заминете, в нашето училище за английски език подготвяме ученици, студенти и възрастни на всички нива по английски език в удобно за Вас време с подходяща интензивност. За подробна информация за курсовете ни по английски език и записване, моля обърнете се към офиса на училище за английски език “Максимум” на адрес: гр. Пловдив, ул. “Цар Асен” 10, тел. 032 / 59 39 86, e-mail: edu@maximumbg.com или разгледайте интернет страницата на училището: www.maximumbg.com

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ

За да се почувствате по-уверени в общуването си на английски език, ние ще Ви предложим обучение в най-квалитетните езикови училища в чужбина. Курсовете са предназначени за всяка възраст – от най-малките ученици до големи хора без ограничения във възрастта и нивото на владеене на езика. За да почувствате атмосферата на всяка една англоговоряща държава, ние Ви гарантираме едно незабравимо преживяване и ефективна езикова практика в Англия или САЩ – една, две, или неограничен брой седмици.

БАКЪЛАВЪРСКИ ПРОГРАМИ

Великобритания е името на най-големия британски остров, на който се намират Англия, Уелс и Шотландия – страни с с просторни зелени ливади, силна икономика и дълги традиции в областта на висшето образование. Тук са едни от най-престижните учебни заведения в света и затова инвестиция в образование на Острова би била перспективна и доходоносна в бъдеще.
Изключителното разнообразие от специалности и кредитирането на студенти от ЕС, прави страната първа по прием на български студенти. Бакалавърските програми са с продължителност 3 години и се характеризират с висока академичност и класическа теоретична подготовка. Редица университети предлагат и т.нар. „сандвич” програми, в които са застъпени практика и стаж в съответната област. Кандидатстването се осъществява чрез електронна система за прием на студенти – UCAS, като срокът за кандидатстване е 15 януари в годината, в която ще започне обучението.

Една от най-големите държави в света предлага и най-голямо разнообразие в сферата на висшето образование. В страната на неограничените възможности списъкът от съществуващите колежи и университети надхвърля 5000. Това прави изборът на подходящо учебно заведение труден и изисква навременно стартиране на кандидат-студентския процес.
Сериозната изследователска дейност и финансиране в образованието са превърнали американските университети в едни от най-престижните институции, оглавяващи световните класации. Повечето програми са по системата liberal arts, която дава общи знания и развива рационалното мислене и интелектуалните възможности на студентите; университети не ви задължават да заявите определена специалност, преди приема и търсят уникалното и различното у всеки. Затова извънкласната дейност, социалната ангажираност или практикуванрто на даден спорт често играе важна роля при селекцията на кандидатите.

Холандия е една от най-гъсто населените страни в света и е известна с дигите си, вятърните мелници, дървените обувки и лалетата. Либералната й политика и толерантност в обществото привличат студенти от цял свят, като обучението тук означава развитие на отворения ум и увеличаване на международната ориентация.

Това е първата неанглийско говоряща страна, създала програми на английски език. Същата тази иновативност е залегнала в самата методика на преподаване. Специалностите са с практическа насоченост, включват стаж и работа по конкретен казус, често зададен от действаща фирма, а не от професор. Тясната връзка на университетите с бизнеса допринася значително за отличната реализация на студентите, чието следване преминава в екипна работа, самостоятелни проучвания и водене на дискуси по време на семинарите.
Сроковете за кандидатстване в холандски университет варират спрямо вида на учебно заведение, програмата и подбора на студенти. Maximum препоръчва подаване на документи до 1 април.

Все повече българи избират кралство Дания като дестинация за следването си заради активната социална политика и високия стандарт на живот. Най-старата монархия в света днес предлага съвременно и модерно образование, безплатно за жителите на ЕС.
Предпочитани и атрактивни специалности са архитектурата, бизнесът, компютърните науки, графичният дизайн и туризмът. Те се изучават на английски, а работата в екип, организираните стажове и индивидуалният подход към студентите са гаранция за стабилна подготовка и успешно кариерно развитие.

Официалният срок за подаване на документи е 15 март, като кандидатстването става чрез централизирана система, в която желанията се подреждат по приоритет.

МАГИСТЪРСКИ ПРОГРАМИ

Дори и да не сте завършили бакалавърската си степен в чужбина, разнообразният спектър от магистърски програми извън България ще ви даде възможност да се развивате в подходящата за вас професионална сфера. Нашите консултанти ще Ви помогнат да изберете подходяща магистърска програма в най-добрия университет.

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ

За да се почувствате по-уверени в общуването си на английски език, ние ще Ви предложим обучение в най-квалитетните езикови училища в чужбина. Курсовете са предназначени за всяка възраст – от най-малките ученици до големи хора без ограничения във възрастта и нивото на владеене на езика. За да почувствате атмосферата на всяка една англоговоряща държава, ние Ви гарантираме едно незабравимо преживяване и ефективна езикова практика в Англия или САЩ – една, две, или неограничен брой седмици.

КОНТАКТИ

“Maximum Education Abroad” – edu.maximumbg.com

Адрес: гр. Пловдив, ул. Цар Асен 10
Тел.: 032 59 39 86
Моб. тел.: 0882 145 345
Е-mail: edu_at_maximumbg.com


Вижте по-голяма карта

Адрес: гр. Варна, ул. Христо Самсаров 14
Тел.: 052 60 04 09
Моб. тел.: 0893 326 893
E-mail: varna_at_maximumbg.com


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: edu.maximumbg.com

За автора