Международна фондация “Св. св. Кирил и Методий”

ЗА НАС
kirilОБРАЗОВАТЕЛНИ ВИСИНИ към Международна фондация “Св. св. Кирил и Методий” e езикова школа с дългогодишна традиция и опит в подготовката за международни тестове и сертификати /от 1998 г/. Школата предлага и курсове по английски, немски, испански, руски и японски, както и български за чужденци. Една от най-успешните ни програми е подготовка за матура по български език и литература и английски език.

Курсовете по английски език за кандидат-студенти гарантират успех на изпитите за български висши учебни заведения.

Стремим се постоянно да подобряваме качеството на обучението, за да удовлетворим и най-взискателните. Разполагаме с висококвалифицирани преподаватели с богат опит, които обичат професията си и знаят как да мотивират своите курсисти.

Над 80% от нашите курсисти постигат високи резултати на изпитите за TOEFL, SAT и IELTS, FCE, CAE, CPE, GRE, GMAT, а 90% от учениците, готвили се за матура по български и английски език получават оценка над 5.50.

Курсистите по японски език имат много добри постижения на Конкурса по ораторско майсторство и на изпита за JLPT.

Предлагаме различни форми на обучение – групова, индивидуална и фирмена.

Курсовете ни са сутрешни, следобедни или вечерни и се провеждат два или три пъти седмично в делнични дни или в събота и неделя.

Работното време на администрацията на школата е всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 часа.

Предлагаме качествено и съвременно обучение на достъпни цени.

Записване и участие в курс
Според правилника за устройство и вътрешен ред на ОБРАЗОВАТЕЛНИ ВИСИНИ към Международна Фондация “Св. Св. Кирил и Методий” минималният брой курсисти, за да започне един курс, е 6 човека.
При групи, стартиращи с курсисти под допустимия минимум, езиковата школа си запазва правота да намали обявения брой часове на съответния курс дотолкова, че той да бъде ефективен и рентабилен.
Таксата се заплаща в пълен размер 7 дни преди началото на курса.

КОНТАКТИ

Международна фондация “Св. св. Кирил и Методий” – highedu.uchenik.com

Адрес: гр. София, ул.”Васил Априлов” №3
Тел.: 02 846 72 17, 02 846 72 98
Е-mail: edperspectives@ abv.bg
Работно време: 9.00 ч. – 18.00 ч.

Текст и изображения: highedu.uchenik.com

За автора