Миланов Попов ООД

ЗА НАС

66922Миланов Попов ООД се занимава с производство на брашно (специално брашно и стандартно брашно) и съхранение на зърно (притежава мелница за зърно, изкупува и продава зърно).

Миланов Попов е фирма специализирана в областта на производството и търговията на висококачествени брашна за хлебопроизводство, сладкарство и баничарство.

Производство на брашно, Стандартни и специални брашна Миланов Попов

Брашното, произведено от Миланов Попов се използва предимно за хлебни изделия и в общественото хранене при приготвянето на десерти, сосове, ястия и супи.

FD_1Качественият състав на брашното е много важна част за хлебопроизводството, сладкарското и макароненото производство. Разполагаме с разработена и внедрена система за управление на качеството на произведените от нас брашна, сертифицирана по ISO 9001/2000.

Миланов Попов ООД предлага специални брашна и стандартни брашна без добавени подобрители.

Всички продукти (специално брашно и стандартно брашно) от Миланов Попов ООД се предлагат: насипно, в книжни и полипропиленови торби и с придружен сертификат за качество.

База за производство на брашно на Миланов Попов ООД

Миланов Попов ООД разполага с база (мелница и складова база) за производство на брашно и съхранение на зърно, разположена в село Калчево, общ. Тунджа, обл. Ямбол.

Производство на брашно, Стандартни и специални брашна Миланов Попов

brashnoПроизводствената ни база е оборудвана с модерни машини, необходими за мелничарството.
Работата на екипа ни и модерната технология спомагат за иновациите и намирането на най-добрите решения в производството на качествени брашна.
Съвременното развитие на мелничната промишленост налага нов, добър подход за увеличаване разнообразието от видове брашно.

Миланов Попов ООД е постоянно развиваща се фирма, като налага нови методи в мелничната промишленост. Дружестовото използва добър подход за увеличаване на разнообразието от предлаганите видове брашно. Усилията, вложени от екипите на Миланов Попов, модерната технология и иновациите в производствения процес дават като резултат едно от най-качествените брашна за България, станало предпочитано от множество клиенти на фирмата.

ПРОДУКТИ
d26ee6d73091dd348d2113da2912c1b8

  • Производство на брашно – брашно тип 500, брашно тип 700, брашно тип 1150, специализирани брашна по поръчка, трици
  • Съхранение на пшеница, изкупуване и преработка на хлебна пшеница
  • Мелничарство, Мелнично предприятие – продажба на всички видове млевни продукти
  • Търговия със селскостопанска продукция, фуражи, фуражни смески
КОНТАКТИ

Миланов Попов ООД

Aдрес: с. Калчево, ул. Клокотница 37
Тел.: 04715 23 61
Моб. тел.: 0898 601 031
E-mail: milanovpopov@ gmail.com

За автора