„Надежда-М” – Вътрешен и международен автомобилен транспорт

ЗА НАС

nПрез 2006 г. Фирма „Надежда-М” взе решение да започне развиването на нова дейност – вътрешен и международен автомобилен транспорт. Година по-късно автопарка на фирмата се състои от 6 бордови композиции Волво, с които се извършва превоз на товари по дестинацията България – Европа -Швеция. С течение на времето „Надежда-М” спечели доверие като коректен партньор и продължи да увеличава автопарка си, като към момента разполага с 24 броя товарни композиции в следната конфигурация:

- 11 броя хладилни композиции с влекачи Volvo EURO 5
– 9 броя бордови композиции с влекачи Volvo EURO 5
– 4 броя бордови композиции с влекачи Volvo EURO 3

УСЛУГИ

Надежда-м предлага международен транспорт със собствени товарни композиции отговарящи на всички изисквания. Камионите са оборудвани с GSM и GPS проследяващи устройства с цел наблюдение и контрол във всеки един момент.

Когато става въпрос за транспорт, от особено значение е местоположението на базата и на автопарка. А за „Надежда М” това е повече от предимство, тъй като автокомплексът е разположен край гр. Бяла, на пътя Русе – Велико Търново. Тук са изградени автоцентър и хотелски комплекс.

Автоцентърът фукционира от две години. Той разполага с офис, сервизно хале с три канала и един, обособен за товарни автомобили. Оборудването е съвременно. Има стенд за замерване симетрията на предната и задна част на колите, монтаж и демонтаж на леки и товарни автомобили, заваръчен агрегат. Освен за собствения автопарк, сервизът дава възможност на проблемни, транзитно преминаващи камиони да получат необходимата компетентна помощ. Вече има и договори с транспортни фирми от района за абонаментно обслужване.

МАРШРУТИ

Фирмата се специализира в извършане на превози по следните дестинации:
България-Германия-България
България-Испания-България
България-Англия-България
България-Швеция-България
България-Бенелюкс-България
България-Чехия-България

България-Унгария-България
България-Италия-България
България-Словения-България
България-Словакия-България
България-Австрия-България

ГАЛЕРИЯ

IMAG0156pic122
КОНТАКТИ

„Надежда-М” – Вътрешен и международен автомобилен транспорт – transport.nadejda-m.com

Адрес: гр. Бяла ул.К. Фичето 21
Тел./факс: 081 77 34 01
Моб. тел.: 0894 789 922
E-mail: nadejdam_ood@abv.bg

Текст и изображения: transport.nadejda-m.com

За автора