НАТАЛИ 88 ООД – Международен транспорт София

ЗА НАС

ScreenHunter_32650 Jan. 14 08.02Фирмата НАТАЛИ 88 ООД е регистрирана с правна форма на управление – дружество с ограничена отговорност и със седалище град Враца. Развива се с основна икономическа дейност – Международен транспорт.
Дружеството е лицензиран автомобилен превозвач, който е лидер в своя бранш и извършва вътрешни и международни товарни превози.
Автопаркът на НАТАЛИ 88 ООД се състои от превозни средства, които напълно отговарят на всички Европейски стандарти и изисквания за извършване на международен превоз на товари. Също така, компанията разполага с екип от специалисти, притежаващи богат опит, предлагащи на своите клиенти, дългосрочно партньорство, основано на съвместно доверие и коректност. Фирмата, гарантира бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.
Ценовата политика на НАТАЛИ 88 ООД е съобразена с пазарните условия и предлага отлично съотношение между качество и цена на транспортните услуги.
Благодарение на професионално отношение към своите клиенти, поддържайки отлични партньорства, Натали 88 ООД се наложи и утвърди, като лидер в транспортния бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан превозвач. Постоянните и дългогодишни партньори винаги могат да разчитат на бърза реакция, добри цени и отлична съвместна работа.
Заповядайте при нас !

Управители и съдружници :
ЕМИЛ ФИЛИПОВ ДИМИТРОВ
ЮЛИЯ ГЕОРГИЕВА ДИМИТРОВА

КОНТАКТИ

НАТАЛИ 88 ООД – Международен транспорт София
Адрес: гр. София, ул. Гео Милев, № 132 ет. 4 ап. № 61
Тел.: 02 971 36 77; 02 971 70 33
E-mail: nataly_88@ abv.bg

За автора