Natrol – витамини, минерали и добавки с натурален произход – София

ЗА НАС

ScreenHunter_12735 Dec. 18 07.55Natrol е водещ производител от САЩ на висококачествени витамини, минерали и добавки с натурален произход. Всяка опаковка с марката Natrol е преминала през строги процедури за следене на качеството. По този начин производителят гарантира, че продуктите са безопасни, чисти и съдържанието отговаря на посоченото върху етикета.
Главната цел на Natrol е да осигури възможно най- висок клас продукти в областта на грижата за здравето, които да осигурят качествен и активен начин на живот. Благодарение на лоялността към своите клиенти и установяването на прозрачни отношения със своите партньори марката се радва на забележителен успех.

КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИС

Употреба на качествени материали в продуктите на Natrol

Суровините, които се използват при производството се доставят от водещи компании в САЩ и по света. Независимо от страната на произход, процедурите за качество гарантират, че продуктите на Natrol са безопасни, чисти и съдържанието отговаря на посоченото върху етикета. Програмата за качествен контрол се състои от следните компоненти:

1. Подбор на доставчиците на суровини: Стриктната програма на Natrol за подбор на доставчиците включва проверка от комисия по добри производствени практики, както и пълен одит на производствените процеси, за да се гарантира надеждността на съответния доставчик. Като резултат Natrol е изградила близки работни отношения с доверени доставчици, които предоставят суровини с най-високо качество.

2. Тестване на съставките: Всички съставки се тестват предварително, като пробите се съхраняват под карантина, докато приключат аналитичните тестове и се потвърди, че отговарят на всички изисквания за чистота, активност и физически характеристики. Всички материали се тестват обстойно преди да се освободят за производство. Суровина, която не отговаря на всички спецификации се отхвърля. Компанията Natrol е изградила безупречна репутация с контрола на материалите, които се използват за производство на продуктите.

3. Контрол по време на производствения процес: По време на производствения процес се провеждат допълнителни изпитания за гарантиране качеството и спецификацията на всеки продукт.

4. Тестване на готовия продукт: Всички произведени продукти преминават финални аналитични тестове, които да потвърдят тяхната безопасност, чистота и нива на активност. Изследванията включват физични и химични анализи, както и микробиологичен контрол, за да се гарантира, че всеки продукт на Natrol отговаря на качествените спецификации. Прецизните аналитични тестове гарантират, че продуктите на Natrol не съдържат тежки метали, като Олово, Кадмий, Арсен и Живак.

5. Документация: всички аспекти на програмата за качествен контрол, както и резултатите от изследванията и тестовете са прецизно документирани. Проследяването на всяка съставка в продуктите на Natrol е изискване на нашата система за качествен контрол.

6. Архивиране на документацията: Цялата производствена документация, както и резултатите от тестовете се съхраняват в продължение на няколко години.

7. Регулярна проверка на качеството: Natrol преминава периодично през качествен контрол от лицензирани агенции за сертифициране. Също така се провежда вътрешен одит на процедурите и процесите, за да се гарантира спазването на нормите заложени в политиката на компанията.
Нашите клиенти могат да бъдат сигурни в безопасността и ефективността на продуктите ни, без значение от произхода на суровините благодарение на продължителните тестове, които се провеждат, както и добрите производствени практики които поддържаме.

МАРКИ

Vedic Mantra®
Vedic Mantra™ има за цел да обогати начина ви на живот чрез природни мантри. Съчетанието на елементи от Vedic Mantra™ с елементи от природата води до цялостното здраве и благосъстояние на човека. Марката има 10 основни продукта, разработени специално за здравословния начин на живот. Те осигуряват: енергия, контрол върху теглото, съня, настроението, концентрацията, поддържат здравето на сърдечно- съдовата система, ставите, храносмилателната система, черния дроб и осигуряват антиоксидантна защита. Всеки продукт на Vedic Mantra™ съдържа формула, уникална по рода си. Тя включва екстракт от Амла (Emblica Phyllantus), Bioperine® (Piper Nigrum)- екстракт и джинджифил на прах (Zingiber Officinale). Тази синергична комбинация от билки е била използвана от аюрведическата медицина в продължение на векове за подобряване на храносмилането и усвояването на хранителните вещества. Продуктите съдържат и доказани съставки, като глюкозамин, рибено масло, мелатонин, африканско манго и Phase 2® Carb Controller™.
Natrol започва съвместна работа с Bikram Yoga, за да популяризира марката и да образова потребителите.

NuHair®
Хранителни добавки предназначени да помагат за намаляване косопада и увеличаване растежа на косата, както при жените, така и при мъжете. Продуктите са специално разработени да блокират негативните ефекти на DHT (дихидротестостерон), който е „лошата” форма на хормона тестостерон.

Shen Min®
Пълна гама продукти, предназначени да поддържат растежа на косата. Марката предлага нова актуална формула без парабен за подхранване на скалпа и укрепване на косъма. Също така възстановява косата и придава блясък и плътност.

Laci Le Beau®
Марката предлага пълна гама ароматизирани билкови функционални чайове, включително и линията Super Dieter’s Tea®- едни от най- продаваните диетични чайове в Америка. Laci Le Beau® също така осигурява Super Dieter’s® Hunger Control Slim Mix™- комбинация от повишаващо настроението 5-HTP и съставки засилващи метаболизма и енергията. Така продуктът става надежден помощник в борбата с килограмите.

Essentially Pure Ingredients® (EPI)
Марката излиза на пазара през 1985 и става избор №1 за суровини, като чесъна и други популярни съставки, за водещите производители както в САЩ, така и в чужбина. EPI предлага: Pure-Gar® стандартизиран чесън, с 5 ключови сяра- съдържащи съединения; мелатонин- хормон, който оказва влияние върху съня и се произвежда естествено в организма при повечето хора; цетил миристолеат комплекс- осигурява комфорт в ставите; и не на последно място Arabinogalactan- най- ново поколение имуностимулатори от естествени, не билкови източници, екологично чисти функционални храни и напитки, без да се променят вкуса, текстурата или аромата.

Medical Research Institute (MRI)
Medical Research Institute е основан през 1997. MRI е производител на спортни хранителни добавки. Компанията първа пуска на пазара азотно- базирани спортни хранителни добавки. Нейната мисия е да развива и предлага иновативни продукти, като съчетава науката, иновацията и високотехнологични съставки, най- често патент на MRI. Марката предлага: CE2®- бързо усвояващ се кратин естер; NO2®- формула подобряваща постиженията; Pro-NOS®- първият мултифракционен суроватъчен протеин; Anabolic Switch®- многофазова креатинова матрица; Black Powder®- азотно-регулираща предтренировъчна формула; HSP Active™- активатор на протеините на температурния шок и WAR™- интра и след тренировъчна формула за мускулен растеж.

PROLAB ®
Известни като водеща марка спортни хранителни добавки, Prolab® Nutrition, Inc. предлага пълна гама висококачествени продукти от 1989г насам, както за професионални бодибилдери, елитни атлети или просто хора, които искат да поддържат добра спортна форма. Марката дава възможност всеки човек да персонализира своя хранителна програма, която да отговаря на неговите нужди. Във всеки един от продуктите на Prolab® се съдържат специално разработени формули.

Promensil®
Тази марка предлага два продукта, насочени към нуждите на жени в зряла възраст. Promensil ® е клинично тестван природен продукт, съдържащ екстракт от червена детелина. Този екстракт е с висока концентрация на изофлавони, които облекчават симптомите на менопаузата, като горещи вълни и нощни изпотявания. Също така поддържа здрава сърдечно-съдовата система и костите.

Trinovin ®
Извлечена от червена детелина (богата на изофлавони), тази естествена формула поддържа здравето на простата и пикочните пътища. Изследванията показват, че изофлавоните са изключително важен компонент от храненето и имат силно влияние върху здравето на простатата.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_12730 Dec. 18 07.51ScreenHunter_12731 Dec. 18 07.52ScreenHunter_12732 Dec. 18 07.52ScreenHunter_12733 Dec. 18 07.53ScreenHunter_12734 Dec. 18 07.53
КОНТАКТИ

Natrol – витамини, минерали и добавки с натурален произход – София – natrol.bg
Адрес: гр. София, Студентски Град, бул. Борис Стефанов №4
Моб. тел.: 0892 292 639
E-mail: office@ natrol.bg

Текст и изображения: natrol.bg

За автора