“Омелия” ЕООД

ЗА НАС

omeliaФирма “Омелия” ЕООД, гр. Мадан е основана през 1991 год. със седалище в гр. Мадан, ул. “Перелик” № 2 и предмет на дейност – производство на работно, униформено и специално облекло.
Разполага със собствена производствена и складова база. Шивашкият цех е оборудван с нови, модерни шевни и спомагателни машини. 
Специализирана е в производството на работно, униформено  и специално облекло за всички области на производството и услугите. Приемат се и заявки от клиенти за изработка на облекло. Предлага на своите клиенти избор от над 200 собствени модела, както и разработване на нови модели според нуждите и изискванията на съответната фирма, работим също и с модели на клиента.

Масово се произвеждат изделия на ишлеме за Германия, Гърция, Франция и Италия. Във фирмата работят 220 работника. Производствения цикъл е затворен – от кроене до пакетиране. От самото си създаване до днес фирмата се стреми да усъвършенства непрекъснато своята продукция, като разработва нови модели, които отговарят на изискванията на БДС и европейските норми. Платовете и материaлите използвани при изработката на облеклата имат спецификация от производителите. Развива своята дейност в няколко направления, основните от които са:

  • работни прахозащитни облекла;

  • медицински и хирургически облекла;

  • униформени и нестандартни облекла;

  • фирмени надписи – ситопечат и бродерия;

  • облекла от негорим плат

Облеклата се изработват по утвърдени модели на фирмата и по желание на клиента с фирмен надпис и/или лого.  Разработваните от нас модели отговарят на европейските норми за безопасност на труда. Фирмата предлага индивидуален подход към всеки клиент, съобразен със специфичните условия и изисквания за труд, както и поставянето на фирмени и рекламни знаци върху изделията чрез машинна бродерия и печат.

В своята работа  следваме виждането за удобство, качество и уникалност на изделията. Разработваме модели в различни цветови комбинации, съобразени с желанието на клиента.

В своята работа  залагаме основно на индивидуалния подход към всеки клиент.

Качеството и бързината на изпълнение на всяка поръчка, както и коректното ни отношение към клиентите, са превърнали фирма “Омелия”ЕООД, гр. Мадан в желан партньор, както за големи компании, така и за фирми от малкия и среден бизнес.

ПРОДУКТИ

РАБОТНО ОБЛЕКЛО
Работните и специалните работни облекла имат широк спектър на приложение. Те трябва да осигуряват безопасност и хигиена на труда, защита от рискове, защита от вредни и опасни вещества в зависимост от сферата на трудовата дейност. “Омелия”ЕООД разработва модели, отговарящи на условията на труд и на рисковете, които трябва да защитават, съобразявайки се с всички изисквания на МЗ за защитни и хигиенни качества.
Моделите работно и специално работно облекло могат да бъдат променяни от клиента. Облеклата могат да се изработят от традиционни материи и специални материи, осигуряващи защита при опасни рискове.

УНИФОРМЕНО ОБЛЕКЛО
Чрез направата на униформено облекло всяка фирма добива цялостен облик. “Омелия”ЕООД може да предложи продукти, изработени с висококачествени платове, отговарящи на показатели за качество, както и модели, съобразени с изискванията на поръчителя за дизайн и функционалност.

СПЕЦИАЛНО ОБЛЕКЛО
“Омелия”ЕООД произвежда и продава специални облекла. Произвежда широка гама работно облекло, подходящо за нормални и специални условия на работа.
Специално облекло, предназначено да предпазва от порязване или тежки наранявания на долните крайници. Чрез специална материя – мрежест текстил – облеклото осигурява защитата на крайниците.
Облеклата съответстват на стандарти БДС ЕN 381-1, 381-2 и 381-5

СПЕЦИАЛНИ УНИФОРМЕНИ ОБЛЕКЛА
Специалните облекла с военно предназначение са изработени от хидрофобиран плат с висока плътност и здравина със сваляща се подплата, с памучен хастар. Облеклата отговарят на стандарт БДС EN 340.

РАБОТНИ ОБЛЕКЛА ЗА МЕДИЦИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ
Тази група облекла предпазват от замърсяване с биопродукти, лекарствени средства и нетоксичин вещества, а специализираните – и от заразяване с вируси. Облеклата могат да бъдат стерилизирани, почистват се и се поддържат лесно.

СПЕЦИАЛНИ РАБОТНИ ОБЛЕКЛА ЗА ХОТЕЛСКИ И РЕСТОРАНТСКИ ПЕРСОНАЛ
Тези униформени облекла са по-скоро представителни и са предназначени за всички категории обслужващ персонал на хотели, ресторанти и други заведения. Облеклата отговарят на изискванията на БДС EN.

ГАЛЕРИЯ

cex7zafirmata26zafirmata31zafirmata32zafirmata33zafirmata34zafirmata35zafirmata36zafirmata37zafirmata42zafirmata25zafirmata19imagomelia1imagomelia5imagomelia6imagomelia10zafirmata14zafirmata15zafirmata16zafirmata17zafirmata18omelia
КОНТАКТИ

“Омелия” ЕООД – omelia-bg.com

Адрес: гр. Мадан, ул. “Перелик” № 2
Тел.: 0308 2 26 26
Моб. тел.: 0893 64 72 73, 0897 26 26 26
E-mail: omelia@ abv.bg; kermenov69@ abv.bg

Текст и изображения: omelia-bg.com

За автора