Палисандър ООД

ЗА НАС

ScreenHunter_46241 Jan. 12 21.46Фирма Палисандър ООД е създадена през 1996 г. като основната и дейност е производство и продажба на дървен иглолистен материал.
Извършваме и услугите просушаване на дървен материал в прецизни сушилни камери и рендосване на четиристранни фрезови машини. Произвеждаме и нестандартни продукти с размери и качество по заявка на клиента. Фирмата работи с български и вносен руски материал.
Ако искате да живеете дълго в хармония с природата, да усетите нейната топлота и естественост, направете своя дом уютен и красив с масивните дървени материали без компромис в качеството, произведени от “Палисандър” ООД
гр. Ракитово.

ПРОДУКТИ

Дъски
Кофражни дъски
Греди
Летви
Челни дъски
Ламперия
Дюшеме
Первази
Детайли
Лайсни
Струговани елементи
Плотове и табли за мебелната промишленост
Дървени огради
Ръкохватки
Конзоли
Къщички за кучета
Пчелни кошери
Рамки за кошери
Табли за кошери
Дъна за кошери

УСЛУГИ

- Просушаване на дървен материал
За да бъде използвана дървесината в мебелната промишленост е необходимо да бъде изсушавана.Това ние постигаме чрез прецизни сушилни камери , които качествено изсушават дървеният материал. Процеса на изсушаване се следи чрез автоматична система за контрол на температурата и влажността.

В нашите сушилни камери могат да бъдат изсушавани дървени материали от иглолистна и широколистна дървесина.

- Четиристранно и двустранно рендосване на греди и дъски
С цел получаване на завършен вид дървения материал може да бъде рендосван надлъжно по своите стени , при което се получава гладки и успоредни повърхности. В зависимост от необходимостта това рендосване може да се осъществи по двете или четирите страни на обработваните елементи.

- Фрезоване на дървен материал
Фрезоването е операция , при която се обработват дървените елементи с цел постигане на гладка , праволинейна или криволинейна форма по надлъжните стени.
За да се получи крайният профил на ламперията , дюшемето , челните дъски , первазите както и други дървени елементи с по-сложна форма е необходимо да преминат през фрезова машина.

- Импрегниране на дървесината
Импрегнирането на дървесината е необходимо с цел да се предотврати нейното нападение от гъбни и насекомни вредители.
Фирмата ни осъществява импрегниране чрез потапяне във вани с антисептик “Резистол” , който е един от водещите препарати за предпазване на дървесината за дълъг период , в който тя няма да загуби своите физикомеханични свойства и зрителен ефект.
Препарата “Резистол” е безцветен на водна основа и след неговото изсъхване дървесината може да бъде допълнително оцветявана или лакирана в зависимост от изискванията на клиента.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_46233 Jan. 12 21.42ScreenHunter_46234 Jan. 12 21.42ScreenHunter_46235 Jan. 12 21.42ScreenHunter_46236 Jan. 12 21.42ScreenHunter_46237 Jan. 12 21.42
КОНТАКТИ

Палисандър ООД – palisandar.com
Адрес: гр. Ракитово
Тел.: 03542 34 47; 03542 34 57
E-mail: pl=alisandar@ abv.bg

Текст и изображения: palisandar.com

За автора