Парола Плюс – Превод и легализация София

ЗА НАС

ScreenHunter_5920 Nov. 21 11.10Парола Плюс е създадена през 2009 година и специализира в писмени и устни преводи и легализация. С реализирани над 5000 проекта, за нас качественият превод, спазените срокове и адекватното обслужване са установен стандарт, който клиентите ни ценят и очакват от нас.

Качеството и професионализма на Парола Плюс не са само на думи:

сертификат за покрит европейски стандарт за качество на процеса на преводаческите услуги – EN 15038:2006
официален партньор на МВнР, с договор за легализация и извършване на официални преводи на документи – подновен на 15.01.2013 година
Регистриран Администратор на лични данни, гарантиращ сигурността и конфиденциалността на предоставената информация
Освен преводи извършваме и легализация на документи от и за чужбина. Запознати сме с всички изисквания и процедури по заверка и легализация на различните видове документи. Предлагаме специални условия за превод на документи за кандидат-студенти и преводи и легализация на дипломи (ПАРОЛА СТУДЕНТ). На всички наши БИЗНЕС КЛИЕНТИ предлагаме „Договор за абонаментно обслужване“. Клиентите, подписали договора получават безплатно куриерско обслужване на територията на гр. София, право на отложено плащане, преференциални цени.

5-те принципа на работа на Парола Плюс:

1. Професионализъм.

Нашият екип от висококвалифицирани преводачи и редактори са експерти в специфични области, което гарантира точността в превода на информацията от един език на друг. Голяма част от екипа ни са носители на езика или са се дипломириали или работили в съответната страна. За нас няма труден превод и винаги правим всичко възможност да оправдаем доверието на нашите клиенти.

2. Конфиденциалност.

Признаваме нашата етична и професионална отговорност към всеки клиент и за това всеки наш преводач спазва строг стандарт за поверителност. Парола Плюс е регистрирана като администратор на лични данни, което гарантира сигурността и конфиденциалността на информацията, която ни предоставяте. Постоянно актуализираме стандартите за поверителност в процеса на работа, а нашата високо защитена ИТ инфрастуктура гарантира максимална сигурност за всеки наш клиент.

3. Коректност.

Доверието е основен приоритет за нас, което градим чрез пълна прозрачност при процеса на работа. Добрият подход при управление на проекти и професионалното изпълнение гарантират коректно спазване на сроковете за завършването на всяка поръчка.

4. Индивидуален подход.

Знаем, че всеки клиент има различни изисквания и за това подхождаме към всеки проект индивидуално. Съобразявайки се с нуждите и потребностите на всеки отделен клиент, Парола Плюс предлага гъвкави и навременни решения.

5. Обратна връзка.

Отличната комуникацията в процеса на работа е ключ към успешното партньорство. Парола Плюс е на разположение да отговори на всеки ваш въпрос относно предлаганите услуги и изпълнението на поръчка.

БИЗНЕС

Специални условия за корпоративни клиенти

Ние разбираме клиентите си и тяхното удобство и комфорт са важни за нас.

Ако сключите договор за абонаментно обслужване с нас, можете да се ползвате от следните предимства:

Безплатно куриерско обслужване за град София;
Преференциални цени
Предимство при изпълнение на поръчката
Безплатна проверка и корекция на текста
Чрез нашите услуги за превод и легализация, можете да сте спокойни, че винаги ще спазвате необходимите срокове и че вашите поръчки ще са винаги с висок приоритет.
Свържете се с нас за примерна оферта и договор!

КОНТАКТИ

Парола Плюс – Превод и легализация София – parola-plus.com
Адрес: гр. София, ул. Юрий Венелин 31, eт. 1
Тел.: 02 996 39 33
Моб.Тел.: 0883 322 300;
E-mail: office@parola-plus.com; info@parola-plus.com

Текст и изображения: parola-plus.com

За автора