Пфанер България ООД

ЗА НАС

pfanerOт любов към плодовете! В продължение на 150 години фирма Пфанер остава с една философия, една марка и една цел: “Да направим всичко възможно да произвеждаме благородни продукти – ценни дарове на природата”. Хората, техните нужди и постоянно новите тенденции са винаги в основата на нашата философия, която има за цел да осигури добър вкус и радост, добро здраве и освежаване, както и голямо разнообразие в гамата на предлаганите от нас натурални сокове, студени чайове и БИО продукти. Радваме се, че работим в полза на нашите клиенти и в полза на здравословния начин на живот! Винаги сме тук да разберем Вашите нови изисквания и предложения!

Зад името “Pfanner” стои една фамилия, една компания, един бранд и една философия за производство на максимално качествени продукти от екологично чисти и изцяло природни суровини. В продължение на повече от 150 години нашата любов към плодовете има формирана основа на стандартите за качество, вкус и услуги. Нашата философия е съобразена с желанията и нуждите на хората, с потребността да се докоснат до продукт, съчетаващ в себе си здраве, изтънчен вкус и фреш-удоволствие, комбинирани с пълно физическо възстановяване.

ВРЪЩАНЕ КЪМ НАТУРАЛНИТЕ ПЛОДОВЕ

Много хора започнаха да виждат това като добрия път, за да направят повече за тяхното здраве. Разглеждайки това виждане, Pfanner влиза в крачка с новите изисквания с палитрата на БИО продуктите – добавяне на нови органични измерения на неговия портфейл. Всички плодове, използвани в тези продукти, са с произход от внимателно наблюдавани огранични овощни градини и ферми. Pfanner БИО производството притежава БИО сертификата за качество: следователно, всички продукти в диапазона БИО имат правото да носят отличителния белег AUSTRIA BIO GARANTIE.

Олиото от авокадо ще зарадва любителите на здравословното хранене
Авокадовото олио е характерно с бархетна структура, допълнена от наситено зелен цвят – така типична за самото авокадо. Олиото е много фино, но също така с концентриран вкус, тъй че в сравнение с другите масла са достатъчни няколко капки за постигане на перфектен резултат.

Благодарение на получаването му чрез студено пресоване, авокадовото олио си запазва всички ценни хранителни свойства, сред които по-специално принадлежат високото съдържание на природни антиоксиданти (витамин Е), които ни предпазват от свободните радикали.
Олиото съдържа голямо количество ненаситени мастни киселини. Чрез редовно добавяне на авокадово олио към нашата храна ще постигнем намаляване нивото на холестерола, тъй като то съдържа голямо количество Бета-Ситостерол, който предпазва от повишаване нивото на холестерола. Авокадовото олио също така оказва положително въздействие на кръвното налягане и дейността на сърцето.
Това олио е подходящо като суровина за приготвянето на топли и студени специалитети. В рамките на студената кухня авокадовото олио е идеален начин за овкусяване на зеленчуковите салати и за приготвянето на различни гарнитури или тартар сос. Спектъра на приложението му в топлата кухня е още по-широк – подходящо е за пържене, готвене, задушаване и печене.

KARAMALZ

Logo_Kara_So tasty can be strong!.inddKaramalz – Оригиналът на малцовите бири!

pfaner karamalz previewKaramalz е успешният класик сред малцовите напитки за повече от 55 години и е познат на много потребители откакто са били деца. Karamalz не съдържа алкохол и изкуствени добавки и е произведен от чиста вода, малц, малко хмел и карамелизирана захар. Предлага се в три вкуса – класик, лимон и нар.

Надарен с натурална и ефективна комбинация от важни витамини, минерали, микроелементи и глюкоза, Karamalz е идеална, натурална и здравословна безалкохолна напитка за малки и големи. Karamalz допринася за балансираната диета. Съдържа въглехидрати, които са изключително важни за зареждането на мозъка, нервите и мускулите с енергия. Karamalz следователно подкрепя капацитетът ви на реакция, паметта, двигателните умения. Естествената глюкоза предоставя нова енергия много бързо. С други думи: Karamalz доставя на тялото жизнени съставки и енергия и елементи.

Вит.В покрива дневните нужди а електролитите магнезий, калий, и калций подпълват ежедневната загуба на течности и минерали. Така жаждата е утолена по естествен, ефикасен и здравословен начин. Следователно Karamalz има характеристика на идеална спортна напитка.

Всички тези положителни характеристики на Кaramalz действат благоприятно върху децата и бременните жени.

 

ВИЖ ОЩЕ

ЗЕХТИН РОЧИ

frantoio-bottiglieЕкстра върджин, помас зехтин Рочи!

История за страстна и упорита работа, която започва през 1901г. В Лука, земята, където културата за маслиненото олио е била дълбоко вкоренена от векове и неговата тайна, която е останала като наследство от поколение на поколение.

По целият свят, ценителите на храната се научиха да разпознават и оценяват качеството на италианските най-добри храни, особено на екстра върджин зехтина, награждавайки продуктите на Рочи с успех, който се разпростира на пет континента.

Това несъмнено е доказателство, че вкусната храна е универсално удоволствие. Уникален екстра върджин зехтин от типични сортове, подбор на най-добрите маслини, които растат под средиземноморското слънце, пресовани чрез традиционни методи. Същинско пътешествие през вкусовете, отговаряйки на всяко ястие с вкус и отличаване. Зехтинът и толкова гъвкав, че пасва на всяко ваше ежедневно ястие. Помас зехтинът е гъвкав и е подходящ за ежедневна употреба и се откроява с добрата си цена.

Зехтинът е познат с неговите приятни органолептични качества, но също така е и деликатна храна, чиято стойност може да се промени от външни примеси или от неподходяща преработка или съхраниние.

Докато най-добрите съставки участват в производството само тогава най-доброто качество достига до трапезата ви, непроменено.

От мелницата до бутилката, опитни дегустатори и техници се уверяват че зехтинът Рочи отговаря на най-високите стандарти във всяка стъпка от производството.

MASTER-BOTTIGLIE-SANSA

ВИЖ ОЩЕ 

ГАЛЕРИЯ

KARAMALZ Classic_BANNER_3x1mpfaner info register (10)pfaner info register (9)pfaner info register (8)pfaner info register (7)pfaner info register (6)pfaner info register (5)pfaner info register (4)pfaner info register (3)pfaner info register (2)pfaner info register (1)
КОНТАКТИ

Пфанер България ООД – pfanner.com/de

Адрес: гр. София, кв. Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев 7, вх.А, ап.1
Тел.: 02 963 40 80
E-mail: office@ pfannerbg.com

Адрес: гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 145
Тел.: 032 96 85 70

За автора