“Пласт Инженеринг 04″ ООД – PVC и алуминиева дограма

ЗА НАС
logo-plastengineering
Фирма “Пласт Инженеринг 04” ООД е регистрирана през 1999 г. с предмет на дейност изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма като правоприемник на ЕТ “Пласт Инженеринг 04”, която работи в тази област от 1993 г.

“Пласт Инженеринг 04” ООД предлага на своите клиенти комплексно обслужване при извършване на строителнo-ремонтни дейности, изработва по поръчка и размери на клиента: врати и прозорци, витрини, окачени. “Пласт Инженеринг 04” ООД изработва и монтира богата гама от окачени тавани, осветителни тела и повдигнати подове.

Нашите кленти не са длъжни сами да се ориентират в многообразието от предлаганите на пазара материали, профилни системи, обков и компоненти. Това е задача на нашите специалисти, които това е задача на нашите специалисти, които ежедневно се занимават с това. Ние съветваме клиентите си при избора на вида профил, повишението на цената от избора на скъп профил може да бъде компенсирано с намаляване броя на далителите и броя на отваряемите крила. При нас клиентът ще получи възможност да избира от няколко варианта и ще получи съвет относно предимствата и недостатъците на всеки вид профил, за всяко конкретно преложение.

Независимо от размера на поръчката, от това дали сте частно лице или строителна фирма, Вие ще получите при нас внимание, съвет, бързо и качествено обслужване. Нашата дограма се вписва еднакво добре както в новите модерно оборудвани сгради, така и за жилищни блокове и големи промишлени халета. Ние предлагаме всички строителни форми и различни начини на отваряне на прозорците. Използваме немски обков “СИЕГЕНИЯ”.

“Пласт Инженеринг 04” ООД разполага с два производствени цеха със средно-месечен капацитет 3000 кв. метра дограма.

За момента фирмата използва основно профили с ALUMIL, VERATEC и TROCAL.

Предлагаме двукамерни, трикамерни и четирикамерни профилирани системи. По желание на клиента изработваме и петкамернин и шесткамерни системи.

Дограмата от PVC няма нужда от боядисване, конструкцията и позволява лесно почистване. Тя е устойчива на износване и стареене, позволява да се намали загубата на топлина, да се защити помещението от външната замърсеност, да се осигури звукоизолация. По-добре да инвестирате еднократно в енергоспестяваща дограма, отколкото да имате големи месечни разходи за отопление. Наред с икономията печелите комфорт, уют и красота. Ние ви предлагаме възможност за невероятно разнообразие от форми – арки, всякакви ъгли, въртящи се и окачени на панти прозорци, единични и многокрилни системи, дори най-странното Ви хрумване при нас се реализира без проблеми.

Ние ще ви дадем консултация по всички теми, свързани с прозоречните системи: разработване на техническите проекти, оформление, сигурност, а така също и по въпроси, свързани с шумо- и топлоизолацията. Нашата продукция се изработва в съответствие с Вашите изисквания и желания.

Фирма “Пласт Инженеринг 04” ООД разполага с цех за изработка на стъклопакети със средно-месечен капацитет на производство 2500 кв. метра. Предлагаме богат избор на различни цветове стъкла.

Нашите конструкции ще Ви осигурят икономия на енергия и защита от неблагоприятни условия. PVC е идеалният изолационен материал, който не позволява появата на конденз. Обковът дава възможност за реглаж във всички посоки, както и регулиране на натиска на касата върху крилото.

Ние Ви даваме 5 години гаранция за херметичност на стъклопакета и 2 години гаранционно обслужване за изработката и монтажа на готовите изделия. В цените са включени транспортните разходи. За по-бързо завършване на поръчката фирмата разполага с 4 монтажни групи.

“Пласт Инженеринг 04” ООД може да работи и по предварително зададена спецификация от страна на клиента без извършване на монтажни работи. Предлагаме и възможност за покриване на пласмасовите прозорци с цветно фолио или имитация на дърво. Това покритие е трайно свързано с профила, устойчиво е на неблагоприятни атмосферни условия и светлина. Възможни са два начина на изпълнение – от външната или от вътрешната страна на профила.

Предлагаме изработка и монтаж на алуминиева дограма със стъклопакети с гарантирано качество. Работи се с профил АЛУМИЛ с прекъснат термомост и авангарден дизайн. Изработнваме всички видове търговско оборудване, а така също и алуминиеви и пластмасови панели за входни и интериорни врати. На нашите клиенти се предлага и изработване на метални и бронирани врати, а също и изработване на метални конструкции.“ Пласт Инженеринг 04” ООД предлага на Вашето внимание врати производство на фирма LESNA – Словения.

Нашата фирма предлага всички видове външни и вътрешни ролетни щори, в богато разнообразие на форми.

“Пласт Инженеринг 04” ООД има открити офиси и представителства във Варна, Добрич, Плевен. Продукцията ни е позната както в тези градове така и в Габрово, Севлиево, Кюстендил, София, и др. В гр. Русе по-големи клиенти са Хотел “Рига”, Хотел “Дунав Плаза” . Имаме монтирана дограма в сградите на “Аристон”, “Месалина”, ”Общински пазари” АД и др.

Конкурентноспособността ни е обусловена и от факта че фирмата разполага със собствен склад за продажби на едро на всички видове PVC и алуминиеви профили, аксесоари, обков “Сиегения”, гипсокартон “Knauf” и всички материали необходими за производството на PVC и алуминиева дограма.

Складът ни се намира в търговска база “Плодекс”, ул. Потсдам №1, гр. Русе.

От него можете да закупите машини за производство на PVC и алуминиева дограма, машини и консумативи за стъклопакети, алуминиеви и пластмасови панели за входни и интериорни врати.

ПРОДУКТИ
„Пласт Инженеринг 04“ ООД има и собствен склад, в който продава на едро следните продукти:

 • разнообразни видове алуминиеви и PVC профили
 • обков „Сиегения“
 • материали за производство на дограма
 • гипсокартон „Knauf”
 • аксесоари
 • пласт инжинеринг дограма

Фирмата предлага също изработване и монтаж на:

 • окачени тавани
 • врати
 • прозорци
 • витрини
 • вътрешни и външни ролетни щори
 • профилирани системи
 • петкамерни и шесткамерни профилирани системи по поръчка

Пласт Инженеринг 04 ви дава гаранция от 5 години за херметичност на стъклопакета и 2 години сервизно обслужване.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_177 Jul. 04 18.12ScreenHunter_178 Jul. 04 18.13ScreenHunter_179 Jul. 04 18.13ScreenHunter_180 Jul. 04 18.13
КОНТАКТИ
“Пласт Инженеринг 04″ ООД – plastengineering.bg
Адрес: гр. Русе, ул. Солун 23, вх. Б партер
Тел.: 082 828 262
Моб. тел.: 0887 492 945

Текст и изображения: plastengineering.bg

За автора