ПЛЕВЕНСКИ ХЛЯБ

ЗА НАС

PH_webПредприятието ПЛЕВЕНСКИ ХЛЯБ е създадено в средата на 2002 година с цел изграждане на мощности с голям капацитет за производство на хляб.

Първата готова продукция излиза през април 2003 година. В действие сега са три поточни линии с тунелни пещи и напълно автоматизиран процес на управление. Капацитетът на оборудването поставя предприятието на първо място по производствени възможности сред хлебопроизводителите в Плевен и областта.

ПЛЕВЕНСКИ ХЛЯБ произвежда хляб по класическа рецепта без подобрители, а технологията на изпичане позволява да се постигнат отлични вкусови качества и трайност на продукцията. Предприятието дава работа на повече от 60 души. Почти всяка година в ПЛЕВЕНСКИ ХЛЯБ се правят значителни инвестиции за повишаване на производителността и качеството на продукцията.

Пласментът на фирмата разполага със 17 лекотоварни автомобила, които зареждат над 500 обекта в Плевенска област. Основна задача за ръководството е поддържането на съществуващото високо ниво на оборудването и закупуване на ново, отговарящо изцяло на европейските изисквания, както и на получения сертификат ISO 9001:2000.

Целият колектив работи усилено за утвърждаването на предприятието като най-добрият производител на хляб и уважаван търговски партньор в Плевенския регион.

ПРОИЗВОДСТВО

ПЛЕВЕНСКИ ХЛЯБ има капацитетни възможности 70 000 хляба за 24 часа. Произвежда се заводски хляб – бял и типов по класическа технология без подобрители. Асортиментът включва и много други продукти с уникални качества: ръчен хляб с квас, пълнозърнест хляб, пити и хлебчета с различен състав и вкус.

ПЛЕВЕНСКИ ХЛЯБ използва високопроизводителни машини за месене, рязане и пакетиране на хляб от водещи фирми-производители на машини за хранително-вкусовата промишленост – HARTMANN, KEMPER, DIOSMA, HB-TECNHIK, НЕЖО и др.

ПЛЕВЕНСКИ ХЛЯБ е член на:
Федерация на хлебопроизводителите и сладкарите в България
Браншова камара на индустриалните хлебопроизводители и сладкари в България
Браншова Бизнес Камара

ГАЛЕРИЯ

info-reg (2)info-reg (4)info-reg (5)info-reg (6)
КОНТАКТИ

ПЛЕВЕНСКИ ХЛЯБ

Адрес: гр. Плевен, ул. Българска авиация 1
Тел.: 064/681 885
Моб. тел.: 0887 869 112
Е-mail: plevenski_hliab@ abv.bg

За автора