РЕКЛАМНА СТРАНИЦА

С участието си в Инфо Регистър.Ком- Info-register.com – Вие получавате рекламна позиция в реномиран сайт, съдържащ информация за фирми производители, дистрибутори, предоставящи услуги и продукти в България.

Системата на Инфо Регистър.Ком- Info-register.com Ви позволява да позиционирате своята фирма, продутк или услугаспоред своите нужди. Освен богата текстова информация, разпределена в допълнителни бутони към всяка рекламна страница имате възможност да представите:

 • Галерия от снимки;
 • Интерактивно видео;
 • Списък с продукти и снимки;
 • Активна “Google maps” карта;

Това ще спомогне и за Вашата оптимизация в Google и останалите популярни търсачки. По този начин ще помогнете с естественото намиране на Вашия сайт посредством търсещите машини.

БАНЕРНА РЕКЛАМА

Технологията, по която е изграден сайтът, дава възможност за допълнително рекламно позициониране на Вашата фирма или обект, посредством няколко банерни позиции. Имате възможност да се възползвате от банерна реклама тип:

 • “Малък банер”- Позиционира се в дясно на началната страница на сайта и на всички останали вътрешни страници. Допълнителен линк към Вашето участие в Инфо Регистър.Ком- Info-register.com или към Вашия сайт.
 • “Слайдер банер”-  Дава възможност да се позиционирате на началната страница на  Инфо Регистър.Ком- Info-register.com. Всеки посетител на сайта ще има възможност да види Вашата реклама още с първото си посещение на сайта. Освен допълнителен линк “Слайдер банер” рекламата ще помогне и за изгражадането и поддържането на имиджа на Вашата фирма или обект.
 • “Хедър банер”- Позиционира се най-отгоре на началната страница и на всички вътрешни страници на сайта. Неговата позиция е видима и се отличава по размери с рекламата тип “Малък банер”.

Уникалността на банерната реклама на Инфо Регистър.Ком- Info-register.com позволява също така:

 • Банерът Ви се показва за определен период, а НЕ на база кликове или импресии. По този начин имате възможност да направите неопределен брой импресии и кликове, за периода, за който имате реклама в сайта.
 • Банерът Ви може да се показва допълнително само в определена категория, важна за Вас.
 • Банерът може да е с 2 различни дизайна за заплатения от Вас период, като не е необходимо да заплащате за направата на втори вариант, при желание от Ваша страна за такъв.

БРАНДИРАНЕ

Инфо Регистър.Ком- Info-register.com Ви дава възможност да брандирате фона на каталога за максимален период от 1 месец. Офертите се изграждат индивидуално съобразно периода, за който искате да брандирате сайта.

Направете запитване още сега.

“GOOGLE AD WORDS” РЕКЛАМА

Инфо Регистър.Ком- Info-register.com разполага с “Google Ad Words” реклама за най-важните и интересни за Вашите потенциални клиенти думи и изрази. По този начин ние спомагаме да се популяризират цели категории насочени директно към търсещите медицински услуги в търсачката. Вие, като част от сайта, ще имате възможност да се възползвате от нашата платена реклама и по този начин да популяризирате Вашия сайт със значително по-малко средства.

Ако вашата дейтност е свързана с предоставянето на медицински услуги и/или продукти, именно Инфо Регистър.Ком- Info-register.com е Вашето място за реклама. Тук рекламират и Вашите конкуренти. Помогнете на Вашите клиенти да изберат Вас пред тях, посредством атрактивно участие в Инфо Регистър.Ком- Info-register.com.

ВМЕСТО САЙТ

Ако все още нямате интернет страница, това не e причина да губите клиенти онлайн. Доброто позициониране в интернет се превърна в необходимост. Изграждането на интернет сайт понякога, може да отнеме месеци. Системата на Инфо Регистър.Ком- Info-register.com и уникалният начин за представяне на информацията за всеки обект или фирма, може да се използва и като заместител на сайт.

КAK?

 • Нашите специалисти ще изградят Вашето представяне до 2 работни дни!
 • Ако все още нямате подготвени текстове и снимки, нашите специалисти се погрижат за тях!
 • Ще Ви предоставим уникален адрес от типа: http://info-register.com/моята-фирма/. По този начин можете да  позиционирате и популяризиране на Вашето интернет представяне и извън страниците на Инфо Регистър.Ком- Info-register.com.
 • Можем да запазим за Вас или да насочим Вашия домейн от типа: moiata_firma.com към участието Ви в Инфо Регистър.Ком- Info-register.com. По този начин Вие ще имате едно напълно равностойно представяне в интернет с Вашите конкуренти.

Включте се още сега!