ПРЕВЕНТ ПЕСТ КОНТРОЛ

ЗА НАС

pestПРЕВЕНТ ПЕСТ КОНТРОЛ е специализирана в контрола на неприятели в сгради с обществено предназначение, курортни комплекси, хотели, болнични и учебни заведения, ресторанти, жилищни сгради и др. Имаме капацитет, познания и опит да извършваме мащабни обработки на горски и тревни масиви, плажни ивици.

Превент Пест Контрол е Вашия професионален партньор в борбата срещу битовите и складовите вредители. Решаваме проблеми с хлебарки, бълхи, мравки, плъхове, мишки и други. Третираме апартаменти, мазета, входове, тавани в жилищни кооперации. Ние работим само с най- утвърдените и висококачествени препарати, производство на водещите в отрасъла фирми: BASF, BAYER – Германия, SYNGENTA – Швейцария. Те са нискотоксични за възрастни хора, малки деца и домашни любимци, не оставят петна и нямат миризма. Прилагаме ги като пръскаме с тях под формата на водни разтвори с контактно действие, поставяме ги като хранителни или сексуални примамки (гелове и пасти) там където не може да се напръска, използваме капани, които ги улавят или средства които прогонват неприятелите. Предлагаме абонаментни програми,  ДДД договор, ниски цени и гаранции за качество на извършените обработки. Разполагаме с лицензиран и високо квалифициран в областта на интегрирания пестициден мениджмънт (IPM) персонал с местен и международен опит. Регистрирани сме в МЗ на Република България и РИКОЗ и НЦЗПБ.

termite-header-image-1024x467

ПРЕДЛАГАМЕ:

 •  Качествен и екологичен контрол на вредителите, насочен към максимално ограничаване размера на техните популации, разпространение и репродуктивни способности.
 •  Решаване на проблема Ви, но не на всяка цена, не и за сметка на Вашето здраве.
 • За целта използваме единствено пестициди, заемащи челни места в листата на безвредните за хората препарати на Световната здравна организация (WHO).
 • Използваме комплексно всички налични средства и методи за приложение на пестициди, съобразно спецификата на всеки обект, третираната повърхност и вида на конкретния вредител.  Професионална оценка на риска от бъдещо или повторно опаразитяване и конкретни превантивни действия за защита.
 • Осъществяваме следоперативен контрол на третирания обект.
 • Ефективност и безопасност на реална конкурентна цена.

КАКВО НЕ ПРАВИМ 

 • НЕ използваме евтини препарати със съмнително качество, състав и произход.
 • НЕ обработваме обектите Ви със занижени концентрации на пестициди с цел постигане на по-добра цена и продаване на псевдо-услуга.
 • НЕ предозираме пестициди с цел по-голяма ефективност за сметка на Вашето здраве.
 • НЕ използваме DDT или други хлорорганични препарати с доказан пагубен ефект върху човешкото здраве.
 • НЕ даваме гаранции, които не можем да изпълним.
УСЛУГИ

Превент Пест Контрол извършва обработки срещу вредители в домове, административни сгради, офиси, производства, сгради и зелени площи с обществено предназначение, затворени жилищни комплекси и курортни селища. Имаме капацитет да обслужваме обекти в София и страната.

Решаваме проблеми с хлебарки, бълхи, кърлежи, плъхове, мишки и други вредители. Обработваме детски градини, болнични заведения, частни домове и ресторанти. Пръскаме срещу хлебарки и бълхи мазета, тавани, апартаменти и входове на жилищни кооперации. Използваме качествени препарати и работим на ниски цени.

На сайта ще намерите КАЛКУЛАТОР който ще ви помогне да изчислите сами стойността на услугата ни. За да разберете колко струва въведете квадратурата на жилището, офиса или заведението и това е всичко.

За специфични проблеми, както и за сгради и площи с големи квадратури не се колебайте да се свържете с нас, за да получите цена, съобразена с конкретния проблем.

Даваме консултации по телефон или електронна поща БЕЗПЛАТНО.

Извършваме огледи за корпоративни клиенти БЕЗПЛАТНО.

АБОНАМЕНТ

Превент Пест Контрол предлага абонаментни планове за заведения, хотели, сгради с обществено предназначение, жилищни кооперации и производства съгласно изискванията на Наредба N3 на МЗ от 2005г. При сключване на абонаментен договор с фиксиран брой платени обработки даваме гаранции за качество на работа и всяка наложила се допълнителна обработка на Вашия обект не се заплаща. Използваме препарати притежаващи всички разрешителни. Водим изрядна документация, попълваме Дневника за ДДД и оставяме протоколи за всяка обработка.

ПРЕПАРАТИ

Вдясно ще намерите повече информация за препаратите, които се използват срещу различните видове вредители. Те са разработени от водещите химически концерни в Европа (BASF, BAYER – Германия, SYNGENTA – Швейцария), съобразени са с високите изисквания за качество, ефективност и ниска токсичност на Европейския съюз. Те не оставят петна, нямат миризма и не увреждат здравето на хора и домашни животни. Препаратите са Ефикасни и имат дълго остатъчно действие срещу нешествие на хлебарки, буболечки и други гадини вкъщи.
Тук ще намерите и информация за противодействие срещу животни и птици, които не са вредители, но са нежелани съквартиранти. Те не се унищожават, а се прогонват от дома и двора.

ВРЕДИТЕЛИ

Вдясно ще намерите малко повече информация за особеностите в поведението на вредителите с които можем да имаме проблеми в дома, в офиса или на двора. Хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, оси, мухи, плъхове, мишки и другите гадини са нежелани съквартиранти, опасни за нашето здраве. Прочетете някои полезни съвети за ограничаване възможността за нахлуването им вкъщи и начините за борба с тях. Ограничаването на достъпа им в жилището до храна, вода и места за размножаване е от съществено значение, също както и добрата хигиена и чистота.

КОНТАКТИ

“ПРЕВЕНТ ПЕСТ КОНТРОЛ” – pest-control.bg

Aдрес: гр. София, ул. Плачковски манастир 18
Тел.: 02 971 20 77
Моб. тел.: 0885 23 55 10
E-mail: prevent.pest@ abv.bg

Текст и изображения: pest-control.bg

За автора