ПРОБИЛД 2017 ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter 188Фирма Пробилд 2017 ЕООД е основана в град Пазарджик. Дейността й е насочена в областта на строителството. Утвърдила се в своя бранш, компанията предоставя висококачествено строителство на жилищни, обществени, административни сгради, хотели, вили, офиси, реконструкции на сгради, строително – монтажни и строително – ремонтни дейности.

Благодарение на богатия си опит в строителните дейности Пробилд 2017 е готова да предложи на своите клиенти индивидуални решения в строителството, отговарящи на индивидуалните изисквания, независимо от обема и сложността на работа.
Пробилд е наложен в годините лидер в строителните услуги, фирма с утвърдено име на строителния пазар в град Пазарджик, спечелила доверието на своите клиенти.
Основна мисия в приоритетите на компанията е предлагането на висококачестени строителни услуги, изпълнение на поетите ангажименти в максимално кратки срокове, спазване на приетите стандарти с цел цялостно удовлетворяване изискванията на клиентите.

УСЛУГИ
    • Строителство на сгради и къщи – Всички видове строителни услуги от груб строеж, зидарии, сухо строителство, гипсокартон
    • Довършителни ремонти – Всички видове довършителни дейности, като гипсокартон и окачени тавани, шпакловане
    • Ремонт и изграждане на покриви – Цялостна реконструкция, ремонт и изграждане на покриви на къщи и жилищни кооперации.
    • Цялостни ремонтни дейности – Каменни и други зидарии, Ел и ВиК инсталации, Фаянс и теракота, Цялостно боядисване.
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 185ScreenHunter 186ScreenHunter 187
КОНТАКТИ

ПРОБИЛД 2017 ЕООД
Адрес: гр. Пазарджик, ул. Трапезица 6
Моб.тел.: 0898 510 646

За автора