“ПРОДИЗАЙН БГ” ЕООД

ЗА НАС

proНие сме млад и амбициозен екип, натрупал опит през последните 12 г. в
проектирането и производството на мебели в следствие на което през 2011 г. беше основана фирмата “ПРОДИЗАЙН БГ” ЕООД
“ПРОДИЗАЙН БГ” ЕООД предлага цялостно проектиране и изграждане на интериорни решения. Разполагайки със екип отквалифицирани конструктор и дизаинер и ел. специалист ,разработва авторски индивидуални проекти, съобразени с възможностите на пространството и предпочитанията на клиентите.

Партнирайки си и с други фирми, “ПРОДИЗАЙН БГ” ЕООД с удоволствие посреща високите изисквания на клиентите си за индивидуалност, качество и престиж. Направления по които работи фирмата осигуряват гъвкавост, баланс и контрол през всички етапи от проектирането до изпълнението на заданието, свеждайки риска от несъвместимост до минимум.

За нас ще бъде удоволствие да се срещнем в удобно за Вас време и място, за да Ви запознаем подробно с предлаганите от нас услуги и продукти , които предлагаме, както и да обсъдим настоящите Ви проекти.

ПРОДУКТИ
Мебели

Работни повърхности

Работните повърхности в кухнята, за разлика от другите компоненти те са изложени на въздействието на вода, окисляващи препарати, топли съдове, големи натоварвания, и др.
Плотовете могат да бъдат с HPL покритие: EGGER- Австрия, GLUNZ и DUROPAL – Германия. Технически камък QUARELLA серия EVO – Италия. Стенни панели с двустранен HPL, дебелина 10 и 14.5 мм., стъкло лакобел или принт стъкло.

Корпуси

Конструкцията на корпусите сe изработват от плоскости от дървесни частици (ПДЧ) с дебелина 18 мм, Egger – Австрия и Кроношпан – България (отговарящи на всички европейски стандарти за качество и екологичност). Всеки детайл се кантира с ABS или PVC кант с дебелина 0.5, 0.8, 1 или 2 мм .

Мебелен обков

Чекмеджета са вградена система за плавно прибиране Blumotion на BLUM – Авсртия или Quadro на HETTICH – Германия.

Metabox – чекмедже с метални страници или чекмедже с дървени страници.

Пантите са обикновенни или с плавно затваряне BLUM и HETTICH. Краката на корпусите за долен ред са регулируеми с цел нивелиране на шкафовете.

Кухненски механисми с плавно вдигане и сваляне с „Aventos“ на Blum – Австрия.

Мивка и батерия

Мивки от неръждаема стомана и силгранит. Гарантирана хигиеничност и лесна поддръжка. Аксесоари, дозатор за течен сапун, мелачка за отпадъци, алуминиево фолио за дъното на шкафа на мивката. За батерията е важна височината, удобството на ръкохватката и лекото въртене около оста. Разнообразието е голямо. За повече информация посетете Blanco (www. Evroset.net.)

Уреди а вграждане

Определящи при избора на електроуреди трябва да са : техническите параметри, нисък разход на електроенергия, ниво на шум, брой програми и изискванията към качеството, са определящи при избора. Ние работим с Bosch, Gorenje, Electrolux, Eurolux, и др.

Преградни стени

Преградните стени се изработват от 18 мм ЛПДЧ .Прилагат се за разделяне на съблекални, соларни студия, козметични салони и др. на отделни кабини.

Конструкцията на преградните стени е изпълнена от алуминиеви профили в цвят елуксиран алуминий и инокс.
Стъпването на пода се осъществява от нивелиращи крачета с височина от 10-14 см. в два варианта ПВЦ крака в сив и черен цвят и иноксови крачета от неръждаема стомана, които позволяват лесна поддръжка и почистване на помещение.

Вратите могат да бъдат плъзгащи или на панти.

Подова настилка-декинг

WPC декинг е подова настилка от дървесно-полимерните композитни материали (WPC – Wood-Plastic Composites), която е едно сигурно решение, устояващо на изпитанието на времето. Има вид и миризма на дърво, но притежава стабилността на пластмаса.

WPC декинг DeckPlast е нова, екологично чиста декинг система, която се прилага на открито. Произвежда се от регенерирана пластмаса и дървесни стърготини. Регенерираната пластмаса е много устойчива, а дървесните стърготини са свойствени на околната среда.

Нашите WPC настилки и облицовки се състоят предимно от рециклирана пластмаса и стърготини от дървен материал. За направата на WPC декинг се използват около 60% дървесни влакна и 40% от полиетиленова пластмаса с висока плътност (HDPE). Тези компоненти се смесват заедно със специален микс от добавки за повишаване защитата от ултравиолетови лъчи и повишават дълголетието на дъските.

Защо да изберете WPC?

• Естествен цвят на дърво;
• Не се хлъзга;
• Дълготрайност;
• Лесна поддръжка;
• Красива повърхност;
• Твърдост на повърхността;
• Устойчивост срещу плесен и разпадане;
• Огнеустойчивост.

Приложение на WPC декинг DeckPlast :

Използва се в строителството и откритото оформление под формата на подова настилка, подходяща за плувни басейни, сауни, настилка за заведения, веранди, тераси, мостове, пристанища, беседки, алеи, екстериорен паркет за градини, паркове и др.

Цветове: Череша, Венге, Зелен и Златен дъб.

УСЛУГИ

Изготвяне на идеен проект

Идейният проект е есенцията на нашия труд. В него ние ще пречупим нашите идеи през вашите виждания, за да получим проект, който отговаря на Вашата същност и разбирания.

Да се заснемат точните размери на обекта – винаги има разлика между архитектурни чертежи и обекта в реалност. Това е така, защото архитектурните планове, които клиентите получават, са с така наречените зидарски мерки.

Да поговорим с Вас. Какви предпочитания имате. Какви чисто функционални извиквания поставяте, защото те са изключително важни за проекта. Какви цветове и стилове харесвате. Какво си представяте и още много въпроси свързани с това да добием възможно най-добра представа какво точно искате да постигнем.

Да направим варианти на разпределения. Ще изготвим за Вас варианти, на базата на изискванията, които сме поставили. Ще уточним мястото и размера на мебелите и детайлите в интериора. Ще преместим стени ако сте склонни на такива промени. Ще обсъдим вариантите с Вас и ще изберем някои от тях или ще изготвим компилация от няколко.

Проектиране на мебели

Ако не може да намерите подходящите за Вас мебели сред предлаганите в магазините, ние можем да проектираме и визуализираме това, което търсите.

Нашата фирма разполага с цех за производство на всякакви мебели по индивидуално задание. Ние работим с ПДЧ, МДФ с естествен фурнир, МДФ с полуретаново покритие, масив. Може да направим мебелите за Вашата спалня, хол, антре или кухня, както и обзавеждането за цял хотел.

Вземане на точни мерки от място

За да бъде изготвен точен проект на желаните от Вас мебели, ще трябват точни размери на цялото помещение, в което ще се разположат.
Това може да стане по няколко начина.
Единият е Вие да заснемете точно всички стени и инсталации и ние да работим по Ваш чертеж.
Другият е ние да дойдем на място, а третия е да сте работили с нас по цялостен интериорен проект.

Тогава ще имате вече изготвени проекти за мебелите и съответно всичко свързано с тях (цветове, материали ). Това разбира се ще бъде отразено в дадената Ви оферта.

Изготвяне на проект на 2Д

Изготвянето на проект се свежда до няколко главни етапа.

Етап 1 – Разговаряме с Вас за всички желани функции, визия, механизми, материал и други детайли, който бихте искали да имат вашите мебели.

Етап 2 – Изготвяме предложение за дизайн и функционалност на Вашите мебели. Изчертаваме всичко с точни размери, за да знаем дали ще може и как се позиционират във Вашето помещение и спрямо наличните инсталации (контакти, ключове, ВИК и т.н.)

Етап 3 – Срещаме се с Вас и обсъждаме предложените варианти. Избираме вариант или правим комбинация от съществуващите.

Етап 4 – Представяме Ви одобрения за реализация вариант, оразмерен и описан подробно.

Подбор на материали и цветове

След като сме се спрели на дизайн и вид на мебелите, подбираме цветовете, обкова и така финализираме визията.
Изготвяне на визуализация при желание на клиента

Ако не сте работили с нас по цялостен интериорен проект и смятате, че не може да си представите достатъчно ясно Вашите мебели само на чертеж, ние може да Ви предложим визуализация. Тя е почти с качеството на снимка на бъдещата мебел. На нея са нанесени цветовете и обкова, които сте избрали.

Това прави възможно да видите Вашата мебел реално още преди да бъде произведена.
Така се спестяват много грешки и недоразумения, който биха възникнали от по-трудно даващите представа 2Д чертежи.

Изготвянето на визуализация се заплаща отделно от мебелите

Производство на мебели по поръчка

Нашата фирма разполага с цех за производство на всякакви мебели по индивидуално задание .
Ние работим с ПДЧ, МДФ с естаствен фурнир, МДФ с полуретаново покритие, масив.

Може да направим мебелите за Вашата спалня, хол, антре или кухня или цял хотел.

Работим с сертифицирани материали като плоскости на фирми като Egger, Kaindl, Vodego, Fundermax, Glunz. Обков на Hettich, Hafele, BLUM, GRAS И др.

Изготвяне на оферта

Изготвяме за Вас оферта за конкретното изделие. В нея са описани точни размери, материали, обков, механизми, срокове на изработка и доставка, като е приложен и одобрения и подписан проект.

Цените ни са с включени изработка, материали, обков, доставка, качване и монтаж.

Производство на изделията

След като сме подписали договор и сте заплатили аванс, започва производството на изделията.

Доставка и монтаж на изделията

В договора е посочена дата за издаване на изделията. Преди това ще се чуем с Вас, за да уточним удобни точна дата и час на доставката и започването на монтажа.

Продължителността на монтажа зависи от сложността на изделията и няма как да бъде фиксирана.

ГАЛЕРИЯ

001_meb011_meb010_meb009_meb008_meb004_ps004_meb003_ps003_meb002_ps002_meb001_ps
КОНТАКТИ

“ПРОДИЗАЙН БГ” ЕООД – prodesignbg.com

Адрес: гр. София, ул. Васил Карагьозов 5
Моб. тел.: 0898 696 114
E-mail: office@ prodesignbg.com

Текст и изображения: prodesignbg.com

За автора