Централни и вградени прахосмукачки PUZER и SACH

ЗА НАС

ScreenHunter 1059Продукцията PUZER се произвежда в град Масала, предградие на Хелзинки. Продукцията PUZER се произвежда единствено във Финландия, с което компанията с право се гордее. PUZER е концептуално европейскии продукт, основаващ се на уникални рационални технически решения, демонстриращ високи показатели за енергоефективност и компактност.

Puzer Bg (Пуцер Бг), вече 12 години работи на българския пазар.

Фирма Puzer Bg е генерален дистибутор на компанията Kp Tekno Oy за България. Ключовите компетенции на компанията са в областта на проектирането, монтажа и обслужването на вакуумни системи за прахосъбиране.

Мисията на фирмата е да внася чистота, здраве и комфорт във всеки дом. Ние се стараем да допринесем за подобряването на качеството на живот на нашите клиенти и за повишаване стандартите за чистота.

Цялата продукция, предлагана от компанията, отговаря на високите стандарти на европейските инженерни решения за строителство.

Вградената прахосмукачка PUZER е в основата на здравословните условия на живот

В живота си човек е обграден от редица негативни фактори, които влияят директно на екологичността на условията в жилището на местоработата. Такъв фактор е битовият прах, неизменен спътник на човека. В него се съдържат най-различни частици, в това число, от човешки епителни клетки, акари и остатъци от техните жизнени функции, канцерогени и др. Централната прахосмукачка puzer може значително да намали негативното влияние на този фактор.

Спрете рециркулацията на праха

Обикновените преносими прахосмукачки, дори тези с аквафилтър, допринасят за рециркулацията на праха в почистваното помещение. Помислете, колко време след последното чистене ви се налага отново да бършете прах от предметите в стаята? Колкото е по-мощна прахосмукачката, толкова по-силна турбуленция създава тя и толкова повече прах се вдига във въздуха по време на чистенето, заедно с микропраха, който преминава и през прахосмукачката. Този прах не може да бъде събран и вие, след почистването, с часове дишате вдигнатия във въздуха прах, преминалите през филтъра екскременти и люспи от акарите. Вградената прахосмукачка puzer спира рециркулацията на праха по време на чистене и намалява количеството прах във въздуха на помещението със 70%, тъй като не завихря въздуха в зоната на почистване, а преминалият през нея въздух се изхвърля навън. За индустриално почистване на големи помещения най-подходяща е системата Puzer Pro. Индустриалните и промишлени прахосмукачки Puzer Pro имат голям капацитет и дълготраен живот.

Основни компоненти на системата:

1. Централен вакуумен агрегат – функционалното сърце на системата. Разполага се на подходящо място, като например, в гаража или сутерена, на балкона, в килера и пр.
2. Тръбна мрежа вкопана в стените, свързваща вакуумния агрегат с клапан – розетките.
3. Клапан – розетки, разположени така, че с маркуча да се достигат всички повърности за почистване. Стартирането на системата се извършва автоматично след присъединяване на маркуча към клапан – розетката.
4. Почистващ комплект – състои се от маркуч (с дължина от 8 до 12 м), телескопическа приставка, разнообразни почистващи приставки, поставка за маркуча. В модела PuzerAino се предлага набор, позволяващ регулирането на мощността на всмукване.
5. Предварителен сепаратор за почистване на пепел, вода, мокър сняг, строителни дребни отпадъци и др.
6. Изпускателен клапан – извежда очистения въздух навън, а не го връща обратно в помещението, както е при обикновените прахосмукачки, което със сигурност се отразява благотворно на чистотата на въздуха вътре в помещението.
7. Подов клапан (вакуум лопатка) – използва се за събиране на дребен боклук, например, при входните врати, в кухнята. Трябва само да се подметат до него пясъкът или трохите и да се отвори с крак клапана.

Няколко причини да използвате индустриални прахосмукачки

В този материал ще ви дадем няколко основания за избор на промишлени прахосмукачки, в сравнение с традиционното почистване на прах от преносими машини:

Ефективността при почистване на прах с индустриални прахосмукачки е с 50% по-висока в сравнение с използването на метли. Доказателството за това може ясно да се види в помещенията, огряни от слънчева светлина и носещите се във въздуха прашинки по време на метене.

Почистването с промишлени прахосмукачки става 30% по-бързо от колкото с обикновените. Най-общо казано, с този тип почистващи машини се осъществява аспирация на прах с едно преминаване на машината, докато малките прахосмукачки изискват две или три преминавания, за да бъде достигнат същият ефект.

Различните типове промишлени прахосмукачки, преносими или централни, могат да бъдат предназначени за индустриално почистване на сухи или мокри настилки и повърхности.

АКСЕСОАРИ
    • ПОЧИСТВАЩИ КОМПЛЕКТИ
    • ПРИСТАВКИ И АКСЕСОАРИ
    • ВАКУУМ РОЗЕТКИ
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 1051ScreenHunter 1052ScreenHunter 1053ScreenHunter 1054ScreenHunter 1055ScreenHunter 1056ScreenHunter 1057
КОНТАКТИ

Пуцер БГ – puzerbg.com , sach.bg
Адрес: гр. София, ул. “Поручик Неделчо Бончев” 10
Моб.тел.: 0889 099 481; 0889 099 482
E-mail: office@puzer.bg , sachbg@sach.bg

Текст и изображения: puzerbg.com

За автора