“РАМКОФАРМ” ООД

ЗА НАС
ScreenHunter_360 Jul. 03 14.45Фирма “РАМКОФАРМ” ООД е създадена през 1993г. и е 100% частно българско търговско дружество. Основната и дейност е разработка, производство и разпространение на хранителни добавки на билкова основа – продукти от стандартизирани сухи екстракти, етерични масла и комбинации от витамини в капсулна и таблетна форма. Използваните суровини са предимно внос от водещи фитофармацевтични компании в Европа. До момента фирмата е разработила 40 продукта, 31 от които се продават в аптечната мрежа и се ползват с репутацията на качествени и търсени от потребителите препарати.

Всички продукти на “РАМКОФАРМ” ООД са патентно защитени като Полезни модели и Търговски марки.

“РАМКОФАРМ” ООД има регистрации и осъществява износ на своите продукти за Гърция, Русия, Чехия, Словакия, Виетнам, Полша, Азербайджан и Литва, като работи и по нови възможности за излизане на трети пазари.

Годишният оборот на фирмата е около 1 500 000евро.
Фирмата притежава собствена производствена база, която е изградена съгласно условията за GMP /Добра Производствена Практика/ и е лицензирана за производство на лекарствени средства от „Изпълнителна Агенция по лекарствата” /ИАЛ/. Компанията е регистрирала и произвежда лекарствения продукт „Калиев йодид – 65мг”.

“РАМКОФАРМ” ООД е в отлични търговски отношения със всички фирми – търговци на едро на лекарствени средства в България, името на фирмата е добре познато във всички аптеки и в средите на фармацевтите.

В производственото предприятие на “Рамкофарм” се осигуряват съгласно принципите на ДОБРАТА ПРОИЗВОДСТВЕНА ПРАКТИКА всички организационни мерки, всички климатични и хигиенни условия и всички изисквания, които да гарантират, че произведеният лекарствен продукт ще притежава необходимите качества, съответстващи на употребата, за която е предназначен.

Хранителните добавки на “Рамкофарм” ООД се произвеждат в условията, изисквани за производство на лекарства:

Производствени помещения с клас чистота “D”, осигурен от:

  • климатична инсталация, снабдена с високо ефективни хепа филтри;
  • специални панели на стените, тавани и подови покрития, позволяващи лесно и бързо почистване и дезинфекция. Почистването и дезинфекцията се извършват с най-модерни методи, като освен специализираните за целта продукти се използва и специално пречистена през йонообменни смоли и UV облъчване вода.
ГАЛЕРИЯ

ramkofarm (1)ramkofarm (2)ramkofarm (3)ramkofarm (4)ramkofarm (5)ramkofarm (6)ramkofarm
КОНТАКТИ

“РАМКОФАРМ” ООД – ramcopharm.bg
Адрес: гр. София, ул. “Плачковица” №5
Тел.: 02 868 90 58
Факс: 02 868 00 75
Моб. тел.: 0888 406 908
E-mail: ramko@ techno-link.com

Текст и изображения: ramcopharm.bg

За автора