Рекламна и продуцентска агенция “Анели”

ЗА НАС

ScreenHunter_5863 Nov. 21 00.29В началото започнахме с младежки ентусиазъм и желание за приключения …
В далечната 2002 В Пловдив нещата се случваха лесно и интересно. Нямахме опит и контакти, но знаехме че можем и искахме да работим. За наша голяма радост ни повярваха едни от най- надеждните и работещи фирми в града и съвместно успяхме да организираме много сериозни събития- постепенно и естествено. Започнаха да ни търсят без да се рекламираме и нашият ентусиазъм се превърна в динамичен и успешен бизнес за Пловдив.
Последните 5-6 години бяха трудни за всички, но сега смятаме, че е дошло ново начало за този вид дейност, или поне се надяваме, че е така.
Това, което желаем и можем е да организираме мероприятия.
Това, което желаем и можем е да ви отменим в загубата на време и енергия да се занимавате с това.
Това, което желаем и можем е да ви накараме да се чувствате по-добре и да помогнем на бизнеса ви като ви презентираме. Идеите и работата са от нас, а доверието от вас!
Надявяме се, че тези от вас, които ни познават, ще се зарадват че отново сме на линия, а тези които не знаят за нас ще ни повярват, защото доверието и професионализмът са най-важни за нас.
Знаем, че вече има и други фирми, които предлагат същите услуги, но ние сме агенцията която показа, че този тип дейност съществува и е на ниво и в нашия град, не само в столицата.
За нас ще бъде удоволствие да ни потърсите!

ДЕЙНОСТ

ФИРМЕНИ И ЧАСТНИ ЮБИЛЕИ- Ако искате да отбележите годишнина от съществуването на фирмата ви или да отпразнувате по-специално личен рожден или имен ден, агенция “Анели” ще ви предложи всичко необходимо, за да останат вашите партньори и приятели впечатлени и доволни. Вие няма да мислите за нищо и ще празнувате.
КОЛЕДНИ ТЪРЖЕСТВА- Обикновено Коледа е времето , когато събираме колегите си, за да ги почерпим и да им помогнем да разпуснат. Когато събирането е тържество, за което ще се грижат хора, на които това им е призванието, нещата вървят по-леко. Доверете ни се, за да направим Коледното ви тържество по- интересно и по- забавно.
СПЕЦИАЛНИ ПОВОДИ- В живота ни има и други моменти, когато искаме да се веселим и да се почерпим за здраве и успехи/ раждане на дете, кръщене, абитуриентски и абсулвентски бал, дипломиране и др./ Пожелаваме ви тези моменти да са повече и ако искате съдействие ние сме насреща!
TЕМАТИЧНИ ПАРТИТА- Имаме много идеи за това как може да прекарате по различен и интересен начин събирането с приятели. Агенция “Анели” предлага специални облекла, маски и украса, за да превърнем партито ви в приказка.
ПРЕЗЕНТАЦИИ- Да презентираш продукт или услуга пред потенциални клиенти е отговорно и много важно. Позволете ни да го направим сериозно, интересно и качествено.
ПРОМОЦИИ- Ако имате нужда от промотиране, агенция “Анели” ще ви свърже с подходящите партньори и ще ви предложим идеи за представянето ви. Разполагаме с опитни промоутъри, които ще свършат останалата работа.
КОНЦЕРТИ- Опитът ни включва организирането на концерти на известни изпълнители. Ще се радваме да се обърнете към нас, ако имате нужда от съдействие.
ФЕСТИВАЛИ И ОБЩЕСТВЕНИ СЪБИТИЯ- Това са събития с особена важност, поради обществената си значимост и широката публичност. Ние сме отговорни и дисциплинирани, имаме идеи и качества, за да съдействаме на всички неправителствени организации,общини и политически партии за проявите, които планират такива събития.
Нашата работа включва: избор на подходящо място, озвучаване и осветление, програма, сценарий, водещи, сцена, меню, кетъринг,украса,балони, цветя, декори, хостеси, рекламни подаръци, професионално видео и фото заснемане, DJ, мултимедия и др. В зависимост от събитието агенция “Анели” може да напише презентационни текстове, както и да се свържи с подходящите медии, които да го отразят.

ДРУГИ УСЛУГИ

ДЕТСКИ ПАРТИТА
Детските празници са нашите любими купони, защото детските спомени са много важни. Ще се постараем детето ви да се чувства специално и да бъде щастливо! За празника предлагаме избор на подходящо място, изработване на сценарий, подходяща украса, избор на меню, детски покани, аниматор, фокусник, професионален DJ, видеозаснемане, подаръци и много изненади.

СВАТБИ И АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ
Всичко онова, което си представяте може да се сбъдне! За един от най-важните дни в живота ви предлагаме богат избор на ресторанти и места на открито. Стандартни и изнесени ритуали, украса, озвучаване, видео и фотозаснемане, покани, шоколадов фонтан, сватбени и булчински аксесоари, кетъринг, лимузини и др.

TEAM BUILDING
Предлагаме ви организирани срещи, в които ще се сближите с колегите, ще потанцувате, ще се посмеете и ако искате ще попеете. Всичко това ще ви бъде предложено с интересен сценарий, игри и програма. Мястото и времето са по ваш избор.

КОНТАКТИ

Рекламна и продуцентска агенция “Анели” – aneli-events.com
Адрес: гр. София
Моб.тел.: 0898 599 396; 0897 515 904
E-mail: a_stoynova@ abv.bg

Текст и изображения: aneli-events.com

За автора