РИМ-РОК България

ЗА НАС

ScreenHunter 1238Фирма РИМ-РОК България е дружество, управлявано и представлявано от Магдалена Гоцева.

Седалището на фирмата е в гр. София, ул. “Бойчо Бойчев” №37

Дружеството разполага с производствена база, намираща се до гр. Дупница, сертифицирана за производство на изкуствени скали и камъни. Изкуствените скали са точно копие на естествена скала, те са на основата на цимента и съдържат голям брой подобрители като еластификатори и пластификатори.

Всички материали се внасят от Италия и са снабдени с необходимите сертификати. Боите, с който работим са абсолютно безвредни и също са придружени със съответните сертификати.

Към всеки клиент се подхожда строго индивидуално. Прави се компютърен проект или умален модел – макет на обекта, по който се работи.

Монтажът и боядисването се извършват от специалисти с дългогодишен опит.

Всеки клиент на фирмата получава безплатен проект, пет годишна гаранция и поддръжка на обекта, както и копие от сертификатите на всички материали вложени в обекта.

Фирмата е редовен член на Българска Строителна Камара.

Особено много се гордеем с работата си в Зоологическа градина гр.София, където сме и част от голямото семейство на осиновителите.

Осиновители сме на семейството на “сурикатите”, които ни радват вече с две поколения малки. Също така закупихме двойка Захарни торбести катерички, които от няколко дни имат и малко.

Гордеем се с множеството обекти, които сме изградили и благодарим на тези, които ни се довериха.

КЪЩИ

Изкуствените скали са хит в интериора и екстериора на Вашия дом и градина, те внасят хармония, уют и спокойствие.

Поканете природата във Вашия дом!

- Водопади
– Камини

ЗАВЕДЕНИЯ

Хит в интериора и екстериора са изкуствените скали и камъни. Фирмата е изградила декорации в множество ресторанти, градини, барове, заведения и други.

ХОТЕЛИ

Все повече хотели и SPA центрове се доверят на нашите изкуствени скали и камъни.

Представяме ви най новият ни обект, Мини спа център. Подходящ за частен дом, хотел, фитнес или козметичен салон.В дъното на помещението е монтиран душ, който изцяло е скрит в изкуствени скали, на тавана над душа е монтирано ведро за ледено обливане. Душа и ведрото са на едно място за да се спести от пространството. И съответно виждате, че те са напълно съвместими.

Парната баня е с размери 3м. х 2м. с височина 2.80м. Парогенератор 6 кв.ч. Парната баня може да се използва спокойно от 4-5 души. Облицовката в мини Спа е изцяло от изкуствени скали в който е вградено осветление, ВИК, парогенератор и отопление за помещемието. До парната баня сме направили малка тоалетна.Пред парната баня е мивката. Пода е решен със тигрово дърво. Вратите на тоалетната и на парната баня са от стъкло.

СПА

СПА центрове
“РИМ-РОК България” започна изграждане и цялостен дизайн на СПА центрове. Съкращението SPA означава Sanus Per Aquam или здраве чрез вода. Днес има много варианти за СПА програми – процедури с минерална, морска вода или водорасли, подводни масажи и ароматерапия. Изкуствените скали са идеално решение за облицовка на парни бани, сауни, джакузита, басейни, релакс – стаи, масажни стаи, поради голямата здравина и идеалното пресъздаване на естественна природна среда. С изкуствени скали най – бързо и евтино може да обновите своя амортизиран СПА център.

Представяме Ви най – новия СПА център в хотел в град Видин. СПА центърът се намира в приземен етаж на хотелски комплекс и съдържа: парна баня, сауна, мини вътрешен басейн, малко джакузи, топъл душ, шоков душ, стая релакс, зона за почивка.

АКВАПАРКОВЕ

РИМ-РОК България представя най-новия си осъществен проект “Аквапарк ММЦ – кк. Приморско”. Благодарим за доверието!
Аквапарк “Аквамания” в кк. Албена представлява истинска водна магия. Атракционът заема територия от близо 30 000 кв.м. във ваканционно селище Албена. Футуристичният воден парк е разположен върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища и помества уникални по рода си водни атракции за деца и възрастни.
Аква парк гр. Благоевград отвори врати лятото на 2006г. Водопадът, който сме изградили е атракцион. височината му е 8м и е американски тип скала и като изпълнение и като цвят. Проектът е на арх. Пламен Генчев.
Стената, която сме изградили, с вълни от басейна с пързалките. Тя е с дължина 25 метра.
В Психиатрична болница “Св. Иван Рилски”, гр. Нови Искър, сме изградили във всяко отделение водопад и колони от изкуствени скали. Доказано е, че водата и скалите и връщането към природата, действат положително на психиката.
Голяма наша гордост е изграденият във Флора Градински Център – водопад с езеро. Той се намира в кв. “Дружба”. Това е най-големият в София център за цветя с холандско участие. Собствениците ни се довериха изцяло за проекта и оцветяването. Водопадът е много атрактивен, водата пада от 4м височина
Представяме ви Комплекс Плажа в гр.Павел баня, комплекса се намира в началото на града и предлага фитнес, сауна, масаж, джакузи и много други атракциони. Басейна е с минерална вода. Изкуствените скали имат основно присъствие в комплекса. Изградили сме душове, водопади и няколко атракциона.
Благодарим на собствениците за оказаното доверие.

ЗООПАРКОВЕ

Ние се стремим да се усъвършенстваме с единствената цел да задоволим всеки каприз на нашите клиенти. Затова РИМ-РОК България има удоволствието да ви предложи:

щамповани бетонови настилки
индустриални подове
шлайфан бетон
стенни декорации от щампован бетон
Предлагаме всички видове циментови настилки: градински плочки, бордюри, тротоарни плочки. В момента се работи спа-център гр. Ботевград и Ледена стая в х-л Хисаря, гр. Хисаря. Фирмата е избрана за цялостна реконструкция на терариума в Зоологическа градина в гр. София, която реконструкция завърши началото на 2006г. Всички терариуми в зала “котко” са облицовани с изкуствени скали. Дело на фирмата е и техния дизайн. Всеки терариум е съобразен с животното, което ще го обитава. Всеки терариум е оцветен в различен цвят. Най-голямата клетка е на семейството на сурикатите, които са наши любимци. Завършекът на залата е един красив водопад с място за почивка.

В залата на слона може да видите клетката на два крокодила, която е много интересна и екзотична. Най-новото е клетката за маймуни която е с външна и вътрешна част, проектът за нея е на студенти от Художествената академия в гр. София.

ЩАМПОВАН БЕТОН

Щампован бетон – Подови и стенни облицовки
Чрез технологията „ЩАМПОВАН БЕТОН”, обикновения бетон придобива уникална визия.
Щампованият бетон е технология, която позволява на обикновения бетон да изглежда като камък, зидария, тухла, скала, кожа, дърво, гранит и т.н. Щампованият бетон за стени и подове е предпочитано решение за облицовка на сгради, паркинги, гаражи, фасади, басейни, пространства около басейни, спа центрове, фитнес зали, заведения, паркове, тротoари, хотели и т.н.

Щампованият бетон е технология с която се свързват всички видове подови и стенни облицовки и настилки, за които се използват щампи и шаблони за отпечатване върху бетон, който е предварително подобрен и оцветен.
Щампованият бетон притежава голяма здравина, изключителна дълготрайност голяма устойчивост на ерозия.
Щампованият бетон е открит още 50-те години в САЩ и поради голямото разнообразие на модели и възможности много бързо добива голяма популярност в целия свят.
В момента щампования бетон се предпочита от архитекти, дизайнери и инвеститори по целия свят поради голямата гъвкавост и възможности които дава за пресъздаване на естествени материали, както и ниската себестойност в сравнение с естествени материали.
Щампованите облицовки и настилки от бетон дават възможност за избор на цвят и вид щампа.

ОГРАДИ

Изкуствените скали и камъни са много подходящи за облицоване и изграждане на огради и зидове. На оградите могат да бъдат декорирани с водопади, кашпи,камъни, мазилки, и т.н.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 1211ScreenHunter 1226ScreenHunter 1227ScreenHunter 1228ScreenHunter 1229ScreenHunter 1230ScreenHunter 1231ScreenHunter 1232ScreenHunter 1233ScreenHunter 1234ScreenHunter 1236ScreenHunter 1237ScreenHunter 1225ScreenHunter 1224ScreenHunter 1212ScreenHunter 1213ScreenHunter 1214ScreenHunter 1215ScreenHunter 1216ScreenHunter 1218ScreenHunter 1219ScreenHunter 1220ScreenHunter 1221ScreenHunter 1222ScreenHunter 1223
КОНТАКТИ

РИМ-РОК България – rim-rock.com
Адрес: гр. София, ул.”Бойчо Бойчев” 37 /околовръстен път/
Тел./факс: 02 957 62 99
Моб.тел.: 0888 210 214; 0886 855 500
E-mail: maggy_rr@ abv.bg

Адрес: гр. София, бул. Европа, ж.к. Люлин 8, спирка на метростанция “Сливница”, улица 328, офис 1 /до мебели Ритони/
Тел./факс: 02 957 62 99
Моб.тел.: 0888 210 214; 0886 855 500
E-mail: maggy_rr@ abv.bg

Текст и изображения: rim-rock.com

За автора