Рис-Кънев ЕООД – Отопление, вентилация и климатизация

ЗА НАС

ScreenHunter_23698 Jun. 22 14.56Рис-Кънев ЕООД – Отопление, Вентилация, Климатизация и Стройтелна техника

Рис – Кънев ЕООД е частно дружество основано през 2006г.

Централният офис се намира в гр. София – Лозен, ул. „Бузлуджа” 7.

Служителите на фирмата са висококвалифицирани инженери и специалисти, които са участвали в обекти като: Завода за лекарства на “Търговска Лига”, Верига хотели “LION” и др.

Фирмата предлага авангардни технологии на водещите световни фирми в областта на климатизацията и отоплението, като: MITSUBISHI, DAIKIN, GREE, CLIVET, BOSCH, CALEFFI, WATTS, HERZ и др.

Предмет на дейност – Внос, доставка и монтаж на компоненти и съоръжения за:
• отоплителни системи,
• сградни и битови климатични инсталации,
• вентилационни инсталации,
• водопроводни инсталации,
• системи за сградно управление.

Фирмата разполага със собствен транспорт и предлага на своите клиенти доставка до обекта на територията на цялата страна.

Инженеринг и проектиране – Предлагаме изготвянето на инженерингови решения и проекти за: добре съгласувани, рентабилни и лесни за поддържане инсталации.

Енергийна ефективност – Рис – Кънев ЕООД се специализира и в областта на енергийната ефективност и използването на възобновяеми енергийни източници:
• Отоплителни инсталации, използващи биомаса,
• Инсталиране на слънчеви колектори за покриване необходимостта от енергия за получаване на битова гореща вода и отопление.

Някои от по-интерестните реализирани обекти на фирмата са:
Офис сграда с магазини и подземни гаражи на мебелна къща „ИВЕЛИ“, гр. София. Сградата има централна водна климатизация с студова мощност 600 kW. Блокова абонатна станция, Вентилационни камери за подаване на пресен вуздух, общообменни и локални вентилации.
Отоплителна инсталация 180 kW на биомаса на мебелна къща „МАГИ МЕБЕЛ“, гр. Нова Загора.
Отоплителна инсталация на ресторант “IL VIAGGIO” гр.София, кв. Бояна . Ресторанта се отоплява от висококачествен автоматизиран котел на пелети, който осигурява отопление и топла вода за битови нужди.
Комплекс от руски къщи в гр. Добринище . Отоплението е подово лъчисто, в комбинация от вградени подови конвектори с естествена конвекция. Използващото гориво са пелети.
Хотел „ЛЕДЕНИ АНГЕЛИ“ , Боровец. Изграждане на отоплителна и вентилационни инсталациии.
Хотел „ИВАН РИЛСКИ“ гр. София – строеж в момента. Централна климатизация VRF с мощност 100 kW. Вентилационни инсталации. Водопровод и канализация.
Фамилна къща – на верига супермаркети „ФАНТАСТИКО“ гр.София, кв.Драгалевци – строеж в момента. В инсталация са вкарани най-високи технологии в областта на отоплението и слънчевите инсталациии. Инсталацията е съвкупност от подово лъчисто отопление, радиаторно отопление, вградени подови конвектори на естествена конвекция, отопление на басейн, влагооделяне, вентилация на басейн, слънчева инсталация за отопление на битово горещо водоснабдяване, газови камини. Стойността на проекта е 100 000 лв.
Магазини за обувки “Стил99″.
И много други стандартни и нестандартни инсталации.

ПРОДУКТИ
  • Отопление
  • Вентилация
  • Климатици
  • Строителни машини
УСЛУГИ

- проектиране
– доставка
– монтаж
– сервиз
– поддръжка
– автоматика
– услуги със стройтелни машини

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_23688 Jun. 22 14.50ScreenHunter_23689 Jun. 22 14.50ScreenHunter_23690 Jun. 22 14.51ScreenHunter_23691 Jun. 22 14.51
КОНТАКТИ

Рис-Кънев ЕООД – Отопление, вентилация и климатизация – otoplenie-ris.com
Адрес: гр. София – Лозен, ул.”Бузлуджа” N:7
Тел./Факс: 02 992 60 69
Моб.тел.: 0899 908 633; 0899 939 924; 0898 647 249
Е-мейл: office@ otoplenie-ris.com

Текст и изображения: otoplenie-ris.com

За автора