РУФ Къмпани ЕООД

ЗА НАС

roofФирма „РУФ КЪМПАНИ” ЕООД е лидер на пазара за метални керемиди в България и повече от десет години успешно се конкурира с фирмите предлагащи покривни материали.
Ние предлагаме най-перспективните в момента покривни материали. Технологията която предлагаме за този вид покрив е създадена във Финландия преди 50 години и е получила там голямо разпространение, както и в голяма част от страните в Европа.До днес имаме натрупан дългогодишен опит в тази област, оценен от нашите клиенти и партньори. При нас работят висококвалифицирани специалисти – инженери и монтажници, което гарантира качеството на извършената услуга.

Предимства на металните покриви

Металните покриви заемат голям процент от покривите на жилищни, обществени, търговски и промишлени сгради. Те са икономически изгодни, с привлекателен външен вид и са приложими в райони с обилни снеговалежи. Освен това представляват един от старите типове покриви и са подходящи за реставриране на стари къщи.Съвременните видове метални покриви привличат вниманието на много потребители. Те предлагат разнообразие от типове, цветове и форми, за да задоволят изискванията на различни архитектурни стилове. Металните покриви са много здрави, не се нуждаят от почистване и с годините не губят устойчивостта си спрямо различни въздействия. В допълнение те са леки, може да се поставят върху вече съществуващи покриви. Незапалими са, излъчват топлина при нагряване и стопяват снега и леда. Издържат ветрове със скорост 180км/час.Металните покриви са енергетично ефективни, отразяват топлината и тя не се губи.Така може да се спести повече от 20% от сметката за отопление. Тези покриви се инсталират върху стария покрив и 60-65% от тях са изградени от метал, подлежащ на рециклиране. Така се намалява количеството депонирани отпадъци. Металните покриви с нагънатата си по-върхност и доброто покритие действат и като шумоизолация.

Защо да изберем металните керемиди

1. Малко тегло – 4,5 кг/м2, в сравнение с традиционните керемиди, тежащи около 50 кг/м2 – от тук по-лека носеща конструкция. За това, при полагането на метални керемиди може да се намали разходът по материали за носещата конструкция на покрива.
2. Устойчивост на бурни промени във времето като силен вятър, снежни бури, силни летни жеги, градушки и урагани.
3. Дълъг срок на експлоатация на металните керемиди без подръжка – над 50 години.
4. Бърз и сух монтаж,не зависещ от климатични условия, тъй като при монтажа на металните керемиди няма мокри процеси.
5. Много красив външен вид .
6. Практични за ремонт на стари сгради , без промяна на конструкцията.
7. Възможност за съчетание на един цвят и материал – керемиди, улуци (водоотвеждаща система), обшивки,снегозадържащи системи и т.н. Това представя допълнителна възможност да придадете индивидуалност и стил на Вашият дом, използвайки метални керемиди.
8. Не висока цена,която се възвръща с дълготрайността на металните керемиди (без подръжка).
9. Устойчивост при пожар – металните керемиди не горят, т.е. те са най-пожароустойчиви.

ГАЛЕРИЯ

1h11111161151141131101081071061041022
КОНТАКТИ

“Руф Къмпани” ЕООД – roof-metal.com

Адрес: гр. София, бул. Симеоновско Шосе № 120
Тел.: 02 860 10 67
Моб. тел.: 0888 333 669
Е-mail: roof@abv.bg

Текст и изображения: roof-metal.com

За автора