“Rose restaurant & pizza” – Ресторант София

ЗА НАС

ROSERose restaurant & pizza се намира на бул. България 132, между луксозния Apart Residence Emirates и най-големия в България фитнес “Pulse Fitness&Spa”. Това е едно от малкото места в София, което предлага богато фитнес меню, специално изготвено от майстор-готвачите и професионалните фитнес инструктoри на Pulse Fitness&Spa.

За вашия работен обяд или романтична вечеря, за приятни сбирки в компания или просто за по една пица набързо – няма да сбъркате, ако изберете Rose restaurant & pizza.

Места: 60
Работно време: 10-24ч
Екстри: голям паркинг, климатик, лятна градина, музикална програма на живо
Тел. за резервации: 0878 666 090

За ценителите на средиземноморската кухня вече има ново любимо място в София. Ресторант “Розе” e елегантна комбинация от автентичен италиански интериор, изкушаващо вкусна храна и учудващо достъпни цени.
Няма как да не запомните вкуса на ястията, независимо какво си поръчате, защото готвачите използват оригинални италиански рецепти, към които добавят прецизно подбрани подправки с лек и деликатен аромат.
Тук може да опитате прясна италианска паста, многообразие от пици, рибни специалитети и морски дарове, апетитни ястия от пилешко, телешко или агнешко месо, салати от свежи зеленчуци с пресни подправки и, разбира се, неприлично вкусни десерти.

В ресторант Розе ще откриете най-богатата селекция от отбрани розета от цял свят. Колекцията се обновява и допълва ежедневно, за да задоволи и най-изисканите претенции на ценителите на качественото вино.

В уюта на елегантната обстановка с кокетно обзавеждане, всяка вечер можете да се насладите на романтично изпълнение на живо на пиано, флейта, цигулка и саксофон.

1

СЪБИТИЯ

Замисляли ли сте се колко голяма роля играе обстановката и обслужването когато сте на бизнес обяд или романтична вечеря? Малките детайли, които ви заобикалят и начинът, по който се отнася персоналът са от огромно значение за вашето приятно прекарване. Малко цвете или елегантна свещ на масата, усмихнати сервитьори, комплимент от заведението, препоръка за точното ястие, когато не знаете какво да поръчате, специално музикално изпълнение на живо в конкретен момент – всички тези на пръв поглед простички неща са това, което ще ви накара да запазите приятен спомен от преживяното.

Ако искате да направите добро впечатление на вашия бизнес партньор или да накарате половинката си да се чувства по специален начин – доверете ни се.

Независимо дали става дума за романтична вечеря или бизнес обяд, за рожден ден или весела сбирка с приятели, за елегантен коктейл или фирмено парти, нашият екип ще се погрижи за перфектното му протичане.

КОНТАКТИ

“Rose restaurant & pizza” – rosesofia.bg

Адрес: гр. София, бул. България 132
Тел: 02 428 20 26 / вътр. 127
Моб. тел.: 0878 666 090
Е-mail: info@ rosesofia.bg
Работно време: 11 – 23 часа; Без почивен ден

Текст и изображения: rosesofia.bg

За автора