Роял ЕООД – Ремонти Варна

ЗА НАС

ScreenHunter 147Роял ЕООД е основан през 2007 година като естествено продължение на натрупаният от основателите опит в строително – ремонтните дейности. Фирмата е специализарана в строителни услуги, ремонт на жилищни и промишлени сгради и помещения с всички съпътстващи дейности. Хидроизолация, измазване, поставяне на дограма и реновиране на сгради подмяна на електрическа и ВиК мрежа за нас няма непостижими задачи. Фирмата изпълнява както малки ремонти така и цялостно строителство до ключ. За нас няма малки и големи клиенти , удоволетворенито на клиента е най-важния критерии по който оценяваме свършената работа.

Затова опитът и уменията трупани през годините се отплащат в непрекъснат разстеж на фирмата като в брой персонал така и в обема на изпълняваните проекти. През всичките тези години на пазара фирмата повишава пазарният си дял, като покрива всички дейности свързани със строително-ремонтните работи. Високо квалифицирани специалисти внимателно следят за правилното и точно изпълнение на поставените от клиента задачи и не допускат пропуски в качеството на извършените дейности.

Фирмата използва най-съвременни технологии за постигане на винаги максимално качество. Работим само с професионално оборудване гарантиращо високо качество и ефективност на полагания труд. Винаги спазваме правилата за безопасност без това да се отразява на качеството или сроковете на поръчките, ние ценим своите работници и непрекъснато повишаваме тяхната квалификация. Във фирмата всеки си има свое място и отговорности за които стриктно се следи от ръководството. Ние не се страхуваме от поемане на отговорност и винаги намираме решения удовлетворяващи желанията и нуждите на клиента.

През времето създадохме мрежа от връзки и контакти, които използваме в полза на нашите клиенти. Ние никога не правим компромиси с качеството на материалите с който работим и винаги се съобразяваме с изискванията на клиента. Ние знаем на какво сме способни и никога няма да поемем поръчка която неможем да изпълним качествено и в срок.

Проверете и се убедете сами. Единствения приемлив завършек на поет ангажимент е доволния клиент.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 141ScreenHunter 142ScreenHunter 143ScreenHunter 144ScreenHunter 145ScreenHunter 146
КОНТАКТИ

Роял ЕООД – Ремонти Варна – remontivarna-royal.com
Адрес: гр. Варна
Моб.тел.: 0897 801 116; 0885 565 994
E-mail varnaroyal@ abv.bg

Текст и изображения: remontivarna-royal.com

За автора