Саниста ВИП – дезинфекция, дезинсекция и дератизация – София

ЗА НАС
ScreenHunter_8520 Oct. 16 06.56Фирма Саниста ВИП е Вашият избор за спокойствие и уют в областта на борбата с промишлените и битови вредители. Предлагаме Ви професионална дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Специализираните ни екипи ще се погрижат за Вашето здраве на служебното Ви място или у дома. Така Вашите клиенти ще разберат, че държите на качеството на работата си, като им предлагате продукти и услуги без риск за тяхното здраве или пренебрегване на техния комфорт!

Фирмата е на пазара от 1998 г. От самото начало залагаме на най-добрите световни практики в тази област. Нашата основната цел е да удовлетворим напълно изискванията и на най-взискателните клиенти, като:
– поддържаме екипи, съставени от висококвалифицирани служители, професионално обучени в РИОКОЗ (РЕГИОНАЛНА ИНСПЕКЦИЯ ЗА ОПАЗВАНЕ И КОНТРОЛ НА ОБЩЕСТВЕНОТО ЗДРАВЕ) по програмите на МЗ (Министерство на здравеопазването) , с всички лицензи и разрешителни за дейността си и професионално отношение към клиентите;
– използваме техника и препарати за професионална употреба, разработени от световно известните лаборатории на NOVARTIS, BAYER, BASF, AVENTIS и др. Те са без цвят и мирис, не са агресивни към обработваните покрития. Всички препарати, които иползваме притежават разрешителни за употреба от Министерството на здравеопазването и при използваната технология са безвредни за хората и домашните любимци. Подходящи са за работа в болнични и детски заведения, домове, офиси, търговски обекти, предприятия, открити площи и др.

Предлагаме Ви както абонаментно обслужване, така и еднократни обработки. За всяка обработка издаваме протокол, с който носим отговорност за нашата работа, и служи за отчет пред органите на РИОКОЗ (РЕГИОНАЛНА ИНСПЕКЦИЯ ЗА ОПАЗВАНЕ И КОНТРОЛ НА ОБЩЕСТВЕНОТО ЗДРАВЕ) съгласно нормативните изисквания.

Ценовата ни политика е разработена в съответствие с възможностите на всеки бизнес, за да се осигурят безпроблемна работа във всеки обект и спокоен сън на деца и възрастни във всеки дом. Стойността на обработката се определя с безплатен оглед и диагностика от наш специалист за големината, вида, предназначението и степента на заразеност на обекта.

Нашата мисия е да осигурим на Вас и на Вашите клиенти и близки здраве и комфорт в дома и на работното място. Да държим далеко от дома и работното място на човека насекомите /мухи, комари, молци, оси, хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, дрешни въшки, кърлежи и др./ и гризачите /мишки и плъхове/, които са се приспособявали за живот около хората, за да предотвратим ужасните болести и епидемии, заличавали в миналото цели селища и градове. В началото на 21 век все още съществува риск от връщането на този ужас, ако не се спазва необходимата ХИГИЕНА, като не допускаме преносителите на опасни за човека болести в близост до нашите домове, болници, училища, офиси, магазини, ресторанти, предприятия.

Всичко това ние извършваме професионално! Наши клиенти са множество хотели, ресторанти, болнични заведения, административни и офис сгради, детски градини и училища, производствени сгради и домове. През годините успяхме да изградим с тях отношения на доверие и коректност.
Услугите, които предлагаме включват борба с промишлените и битови вредители.

1. Дезинфекция – унищожаване на патогенни микроорганизми в предприятия, складови и търговски бази от хранително-вкусовата промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, болнични и детски заведения и др.

2. Дезинсекция и дезакаризация – профилактика и унищожаване на летящи (мухи, комари, молци, оси) и пълзящи (хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, дрешни въшки, кърлежи и др.) инсекти.

3. Дератизация – унищожаване на гризачи (плъхове, мишки, полевки и др.)

Използвайте нашите знания и опит, за да си осигурите спокойствие!

4. Търговия с препарати за дезинфекция, дезинсекция и дератизация;
Представяме Ви препарати за дезинфекция, дезинсекция, дератизация, помощни средства за борба с гризачите /плъховете и мишките/, препарати за поддръжка на водата в плувни басейни, препарати за работа в кухни, препарати за миялни машини (чашомиялни и съдомиялни за професионална и битова употреба) и много други, както за професионална, така и за битова употреба. Всички препарати са налични в магазина на Саниста ВИП и могат да бъдат закупени на място или чрез заявка.

Ако ни потърсите, с готовност ще дадем необходимата Ви информация във връзка с предназначението, областта и начина на приложение на препаратите.

С грижа за здравето и комфорта на всеки наш клиент ние пестим Вашето време като:
– осигуряваме необходимото качество с перфектна работа, пълен контрол и поемане на отговорност;
– даваме необходимата гаранция, поради което работим по индивидуална схема с всеки наш клиент;
-ние държим на Вашето удовлетворение от работата с нас и затова за нас е важно да поддържаме връзка и да знаем, че сме си свършили добре работата.

Вашият избор за спокойствие и уют!

УСЛУГИ
  • Дератизация - Унищожаване на гризачи – плъхове, мишки, полевки и др.   В дома Ви …
  • Дезинфекция  – унищожаване на патогенни микроорганизми в предприятия, складови и търговски ба …
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ
Хлебарките
Хлебарките пренасят до 40 вида заболявания. …
Хлебарките
В света съществуват над 3000 вида хлебарки. …
Мухите
Мухата издържа до -30°С, като забавя своя метаболизъм. След размразяване връща своите …
Мухите
В света съществуват над 3000  вида мухи. …
Комарите
Възрастните женски комари живеят между 2 седмици и 1 месец, а мъжките само 1 седмица. …
Комарите
В България се срещат 34 вида немаларийни и 12 вида маларийни комари. …
Хлебарката
– капсулата на хлебарката, защитаваща яйцата й, е изключително устойчива и не подлежи на унищожение …
Мухите
– мухите пренасят над 40 вида болестотворни причинителя, предимно на чревни инфекции и най-вече дези …
Комарите
– в света съществуват над 3200 вида комари, около 40 от които пренасят зарази.   …
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_8516 Oct. 16 06.54ScreenHunter_8517 Oct. 16 06.54ScreenHunter_8518 Oct. 16 06.55ScreenHunter_8519 Oct. 16 06.55
КОНТАКТИ

Саниста ВИП – дезинфекция, дезинсекция и дератизация – София – sanista.net
Адрес: гр. София, ул. Боянска река, бл.2, вх.Б, ет.2
Тел: 02 959 06 50
Факс: 02 959 06 50
Моб. тел.: 0888 614 746; 0897 022 959; 0888 282 490
E-mail: sanista@ sanista.net

Текст и изображения: sanista.net

За автора