“Санрок” ЕООД

ЗА НАС
logoSanrockФирма “Санрок” ЕООД е създадена през 1996 година. Официален представител за България е на реномирани и утвърдени в световен мащаб производители на минно, строително и пътно-строително оборудване. Разполагаме с богата продуктова гама от от адаптери и лесно сменяеми режещи инструменти за земекопна техника; Износоустойчиви елементи; Богат набор от минни инструменти; Ножове за асфалт и бетон, както и ножодържачи за пътни фрези; работен инструмент за всички видове пневматични и електрически къртачи; Диамантени дискове за рязане на асфалт, бетон, гранит и мрамор, с гарантирано немско качество; Резервни части за верижни и колесни минни, строителни и пътно-строителни машини ; Маслени,хидравлични, въздушни и противопрахови филтри за строителни машини;
Материали за защита, лепене, уплътняване, ремонт, смазване и почистване;
Дренажни и шламови помпи- за работа при Ph 4 до Ph 8, оборудвани с ниво-следяща апаратура и електронна защита на двигателя, както и потопяеми помпи с бъркалка;Роторни, конусни и челюстни разтрошаващи инсталации и сита; Сондажни машини и вентилационни системи;
Масла и греси за дизелови и бензинови двигатели с широк диапазон на натовареност;
транспортни ленти и системи с приложение в минното дело, промишлеността и селскостопанската индустрия;

Предлаганите от нас резервни части за Вашите машини и съоръжения осигуряват ефективността и дълготрайността на използваната от Вас техника.

Поддържаме голяма част от артикулите си в няколко склада, разположени на територията на страната, с което доказваме,че сме способни да реагираме своевременно на възникналите Ви потребности.

Фирмата е сертифицирана за внедрена система по качество, съгласно изискванията на стандарт ISO 9001:2008 със сертификат № HU 12/6367, издаден на 11-04-2012 и валиден до 10-04-2015 г. с обхват: „Търговия с минно, строително и пътностроително оборудване, резервни части и консумативи”.

Сертификатът е издаден от SGS United Kingdom Ltd Systems &Services Certification и заверен от органа по акредитация за оценка на компетентността на британското правителство-UKAS Management systems.

С успешната си сертификация, фирма „Санрок” ЕООД е включена в списъка на сертифицираните компании от SGS United Kingdom Ltd.

ПАРТНЬОРИ
Предлагаме на клиентите си високо-технологични решения за оптимизиране на работата в строителството и промишлеността, посредством цялостен продукт и програма за обслужване, спазвайки стандартите в областта на строителните технологии и обработката на металите.

Нашите партньори са световно-утвърдени производители, чийто стремеж е непрекъснато подобряване на качеството и внедряването на нови технологии. Нашият основен приоритет е да отговорим на Вашите изисквания по възможно най-добрия начин. Eто защо работата ни съответства на европейските и общовалидните световни норми.

Вашето доверие е важно за нас и ние го ценим високо. Благодарим Ви!

КОНТАКТИ
“Санрок” ЕООД – sanrock.com
Адрес: гр. София, бул. “Братя Бъкстон” 40
Тел.: 02 955 43 49, 02 955 95 42
Факс: 02 955 72 40
E-mail: sales@ sanrock.com


Вижте по-голяма карта

Адрес: гр. Варна, ул. “Вл. Варненчик” № 260
Тел.: 052 730 533
Факс: 052 732 302
E-mail: sanrock_varna@ sanrock.com


Вижте по-голяма карта

Адрес: гр. Пловдив, ул. „полк. Сава Муткуров” № 45 A
Тел.: 032 94 04 96
Факс: 032 94 04 96


Вижте по-голяма карта

За автора