“САРК Дизайн и Инженеринг” ООД

ЗА НАС

ScreenHunter_334 Apr. 11 18.10Фирма САРК Дизайн и Инженеринг ООД е специализирана в производството на еластични обемни стикери, които предлага под вече утвърдената собствена търговска марка – Кристал пласт® .

САРК е първата фирма, която предложи на българския пазар обемни стикери, произведени в България със специализирано за целта оборудване и с европейско качество. Със своя ентусиазъм и професионално отношение, екипът на САРК допринесе много за превръщането на ОБЕМНИЯ СТИКЕР в популярно и достъпно средство за всеки производител или рекламист, за когото естетичният външен вид, внушението за качествен продукт и придаването на значимост на търговската марка или фирмено лого са осъзната необходимост. Фактори, довели до успеха на САРК в този процес са постоянното обновяване и разширяване на технологичната база, пълното затваряне на производствения цикъл, креативното мислене на екипа, готов да предлага нови идеи и решения на своите клиенти. Всичко това, както и натрупаният опит в произвеждането и предлагането на обемни стикери утвърди САРК Дизайн и Инженеринг ООД като желан и високо ценен партньор.

Философията на фирмата е насочена към максимално улесняване на взаимодействието с клиентите в процеса на работа и разнообразяване на предлагания продукт като визия и области на приложение. Започвайки преди повече от 10 години само с изработването на обемни стикери, разширявайки по-късно тяхното използване като значки и магнити, днес фирмата предлага на своите клиенти възможността сами да изпитат удоволствието от правенето на обемни стикери. За начинаещите в тази област, както и за изработка на мостри и малки тиражи е подходяща системата FS 050. За малки до средни тиражи предлагаме автоматичната система SDS 400.

Основни предимства на САРК Дизайн и Инженеринг ООД са:
– добре оборудвана производствена база с чисти климатични помещения
– висока производителност, осигурена от наличието на две автоматизирани линии за производство на обемни стикери
– използване на висококачествени материали и консумативи, чиито производители работят по изискванията на ISO 9001
– собствена система за качествен контрол на всеки етап от процеса на производство
– кратки срокове на изпълнение
– оптимално съотношение – качество : цена
– екип от компетентни специалисти

Основните приоритети на фирмата са доброто сътрудничество, коректното изпълнение на поетите ангажименти и поддържането на високо качество.

ПРОДУКТИ
  • Обемни стикери Кристал пласт – Произвежданите от САРК Дизайн и инженеринг обемни стикери Кристал пласт са характерни с кристалната прозрачност на покритието, което наред с надеждната защита добавя към изображението стойност, каквато никоя печатна технология не може да придаде. Благодарение на използваните качествени материали стикерът е UV-устойчив и има добра адхезия към всякакви равни непорьозни повърхности като метал, пластмаса, стъкло, дърво, кожа и др. Посочените предимства правят обемния стикер Кристал пласт подходящ както за продукти и техника, свързани с ежедневието – домакински уреди, компютри, мебели и др., така и за промоционални и рекламни цели.
  • Самозалепващи обемни надписи – Все още слабо разпространени като алтернатива на обемните стикери. Притежават същите качества, с това допълнение,че придават още по-стилен и луксозен вид на фирменото лого или търговска марка. Подходящи са за брандиране на превозни средства, електронна апаратура и техника за дълготрайна употреба.
  • Обемни магнитни стикери – Обемен стикер, изработен върху магнитна основа се превръща в идеален продукт, който наред с рекламирането на Вашето лого Ви позволява да прикрепвате напомнящи бележки и послания за всякакви случаи на метална повърхност.
  • Значки с обемен стикер – Значките са едно от най-широко използваните в рекламни кампании средства. Изработваните от САРК Дизайн и инженеринг значки са с хром-никелова основа, като основния носител на рекламното послание е обемният стикер. Размерът и формата се определят от Вашия идеен проект. От опит знаем, че значките изработени с по-малки размери стоят много по-добре и изискано. При разработване на Вашите проекти Ви препоръчваме размери близки до ф 20 мм или 2х2 см.
  • Обемни стикери за текстил – Поставени върху тенис-фланелки, шапки, раници, якета, суитчъри и други, превръщат безличните изделия от плат в артикули, подчертаващи фермената идентичност. Поставят се с термопреса върху избрания носител. Изделията издържат на изпиране в парални машини до 50 о С. При запитване се предоставят мостри за тестване.
ОБОРУДВАНЕ

САРК Дизайн и Инженеринг предлага две системи за изработка на обемни стикери:
– FS 050 – ръчна
– SDS 400 – автоматична

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_325 Apr. 11 18.02ScreenHunter_326 Apr. 11 18.02ScreenHunter_327 Apr. 11 18.02ScreenHunter_328 Apr. 11 18.02ScreenHunter_329 Apr. 11 18.03
КОНТАКТИ

“САРК Дизайн и Инженеринг” ООД – sark-bg.com
Адрес: гр. Стара Загора, п.к. 257
Тел.: 042 642 088
Факс: 042 642 099
E-mail: info@ sark-bg.com

Текст и изображения: “САРК Дизайн и Инженеринг” ООД – sark-bg.com

За автора