Счетоводна къща МАНОЛОВА – София

ЗА НАС

ScreenHunter_2994 Sep. 18 15.51СЧЕТОВОДНА КЪЩА МАНОЛОВА е със седалище град София, бул. Шипченски проход 65, ет. 5, офис 7.

Развива своята дейност в областта на услугите. Занимава се със счетоводство и одит.

Предлага висококачествени счетоводни услуги, трз услуги, данъчни и финансови консултации за нуждите на малкия и среден бизнес. Ще се погрижи за Вашите счетоводни документи и тяхното структуриране – изготвяне на Годишен финансов отчет и Годишна декларация на фирмата.

Счетоводната къща залага на качественото и прецизно счетоводно обслужване и индивидуалният подход към всеки отделен клиент.

В основата на счетоводните услуги, които фирмата предлага е желанието и стремежа към изграждане на дългосрочни, партньорски отношения с клиентите, осигурявайки спокойното развитие на техния бизнес.

УСЛУГИ
  • Предлага следните счетоводни услуги – комплексно счетоводно обслужване, данъчни и счетоводни консултации, регистрации, изготвяне на дневници и СД по ДДС, годишно счетоводно приключване, попълване на годишни данъчни декларации и всичко останало в областта на счетоводството.
  • Разполага с екип от квалифицирани специалисти с утвърдни професионални умения, които ще се погрижат за Вашето счетоводно обслужване, изготвяйки и обработвайки необходимите счетоводни документи.
  • Счетоводна къща МАНОЛОВА предлага финансов одит, счетоводни услуги, данъчни и бизнес консултации, административни услуги. Качеството на услугите е съобразено с международните изисквания за професионален одит и счетоводство.
КОНТАКТИ

Счетоводна къща МАНОЛОВА – София
Адрес: гр. София, бул. Шипченски проход 65, ет. 5, офис 7
Тел.: 02 873 48 87; 02 873 25 71
Факс: 02 873 49 20
Моб. тел.: 0888 123 442
E-mail: manolova_reg@ abv.bg

За автора