Сен Пласт ЕООД – Производство и търговия на полипропиленови чували

ЗА НАС
logo-sen-plast
“Сен Пласт” ЕООД – Производство и търговия на полипропиленови чували в град Разград

Фирма Сен Пласт град Разград е с основна дейност производство на полипропиленови чували. Произведената продукция се реализира на българския и европейския пазар. Сен Пласт извършва продажба на:

  • полипропиленови чували за брашноСЕН ПЛАСТ – Производство и търговия на полипропиленови чували в Разград
  • полипропиленови чували за въглища
  • полипропиленови чували по поръчка

Продажба на чували за хранителната и химическата промишленост
Сен Пласт град Разград е фирма, която извършва производство и продажба на полипропиленови чували, необходими в селското стопанство, хранителната и химическата промишленост.

Полипропилена притежава изключителни качества, като част от тях са: добър изолатор, много ниска абсорбция на влага и висока устойчивост на химикали. Подходящ е за термоформоване и за контакт с медикаменти и хранителни продукти.

Фирма Сен Пласт произвежда чували от първични суровини, като доставя най-високо качество на конкурентна цена. За целта е внедрена последно поколение автоматизирана технология. Производството на полипропиленовите чували е в стриктно съответствие с изискванията за безопасност при работа с тях в Европейския съюз, от полипропиленова УВ-стабилизирана тъкан, даваща гаранция за здравината на опаковката.

ПРОДУКТИ
Полипропиленови чували за брашно
Фирма Сен Пласт град Разград извършва производство и продажба на полипропиленови чували за брашно. Компанията предлага чували с различни размери и изключително здрави.

Полипропиленови чували за въглища
Фирма Сен Пласт град Разград извършва производство и продажба на полипропиленови чували за въглища. Чувалите са подходящи за транспортиране, съхранение и ръчно опаковане на въглища. Чувалите са издръжливи на триене и са изключително здрави.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_2126 Apr. 02 10.11ScreenHunter_2127 Apr. 02 10.11sen-plast1sen-plast-2sen-plast-3sen-plast-4sen-plast-5
КОНТАКТИ
“Сен Пласт” ЕООД
Адрес: гр. Разград, ул. Добри Карталов 2
Тел.: 084 660 461
Моб. тел.: 0896 624 090
E-mail: polimext@ mail.bg

За автора