“ШУШУМИГА” – shushumiga.com

ЗА НАС

ScreenHunter_326 May. 31 06.53Какво е сайт за групово пазаруване без партньори – просто сайт!

Ние от екиппът на shushumiga.com се стремим да бъдем максимално коректни и прозрачни към нашите партньори. Смятаме, че когато на везната са разпределни правилно комисионна и отстъпка, са на лице доволни клинети и доволни търговци. Нашата цел е да предоставим най-добрата реклама на най-добрите, и редовните посетители на shushumiga.com да станат ваши редовни клиенти!

ШУШУМИГА работи за вас, чрез нас и с любезното участие на нашите партньори.

Ние откриваме “най добрите”оферти, а на вас оставяме да харесате някоя от тях. След натискането на бутона “Купи”, избирате най-удобния начин за плащане и харесаната от вас оферта ще стане реалност. Единственото, което остава е да й се насладите!

ПЛАЩАНЕ
Ние от” Шушумига ” се стремим да предложим максимално удобни начини за плащане! В нашият сайт можете да платите с: PayPal/Дебитна или кредитна карта/, Чрез банков превод по сметка: при Пощенска банка с IBAN : BG90 BPBI 79221015 8140 01 и разбира се с наложен платеж чрез куриерската фирма Speedy или Ekont (ако случаят го позволява). Плащането става, като кликнете върху логото, на избраният от вас начин. Отваря се диалогов прозорец, в който трябва да си въведете данните нужни за разплащането. Когато всичко е протекло както трябва, ще излезе прозорец, който ви информира, че сте заплатили успешно, както и информация за вашият ваучер като код, срок в който трябва да се възползвате,както и името на фирмата , за който се отнася ваучера и адресът, който трябва да посетите.
ВНИМАНИЕ: при банков превод, за да получите талонът си трябва първо да преведете сумата по сметката, описана по-горе в текста. Когато попълвате данните за превода, полето “основание за плащане”, трябва да запишете номера на поръчката ви! При успешно извършен превод ние ще сменим статусът на вашето плащане и в менюто моите талони ще видите поръчаният ваучер.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_326 May. 31 06.53ScreenHunter_321 May. 31 06.52ScreenHunter_322 May. 31 06.52ScreenHunter_323 May. 31 06.52
КОНТАКТИ

“ШУШУМИГА” – shushumiga.com – shushumiga.com
Адрес: гр. Благоевград , ул. Тракия 5 , етаж 1 , стая 5
Тел./Факс: 0738 34 373
E-mail: info@ shushumiga.com

Текст и изображения: shushumiga.com

За автора