СПА Хотел “Свети Никола”

ЗА НАС

nikolaВ подножието на Пирин планина, в идеалния център на град Сандански е разположен СПА хотел „Свети Никола” – напълно реновиран, предлагащ максимално удобство и уют на своите гости. Изисканият и елегантен стил са част от интериора на 63 двойни, 21 единични стаи и 7 апартамента.

За релакса, здравето и красотата на гостите на хотелa се грижи висококвалифицирания екип на СПА и фитнес центъра и салона за красота.

Добрият вкус и настроение на посетителите на СПА хотел „Свети Никола” са приоритет на класически ресторант, снек бар с винен салон и тераса, средиземноморски ресторант Пломари, пиано бар, игрална зала за хазартни игри.

За най-малките си посетители хотелът предлага детски кът.

Хотелът се захранва с хипертермална минерална вода – 75°С от сондаж №6 ХГ от каптиран естествен извор KEU№8 / разрешително №003613 /25.04.2005г./. Водата се препоръчва за лечение при заболявания на опорно-двигателния апарат, респираторни заболявания, заболявания на периферната нервна система.

Настаняване
СПА хотел „Свети Никола” разполага с 63 двойни, 21 единични стаи и 7 апартамента, един от които луксозен с джакузи. Всички стаи и апартаменти са стилно обзаведени, оборудвани с телевизор с кабелна телевизия, телефон с директен достъп, хладилник с мини бар, безжичен интернет, централна климатизация, климатик, баня.

СПА ЦЕНТЪР

СПА центърът на СПА хотел „Свети Никола” се захранва с хипертермална минерална вода – 75°С от сондаж №6 ХГ от каптиран естествен извор KEU №8 (разрешително №003613 / 25.04.2005г.). Водата се препоръчва за лечение при заболявания на опорно-двигателния апарат, респираторни заболявания, заболявания на периферната нервна система.

Възползвайки се от тези показатели и приложения на минералната вода в съчетание с уникалния климат на град Сандански и под грижите на висококвалифициран екип от СПА терапевти, СПА центърът на хотела предлага оздравителни и профилактични програми при артро-ревматични и респираторни заболявания.

Това е и мястото, където клиентите ще се потопят в изобилие от релаксиращи, възстановяващи и разкрасителни терапии и процедури с висококачествени продукти на водещи марки от СПА индустрията, изключително нежно докосващи всички сетива.

МЕРОПРИЯТИЯ

За организиране нa делови и бизнес срещи, семинари и фирмени мероприятия, обучения, корпоративни прояви, СПА хотел „Свети Никола” предлага преференциални оферти и възможност за избор на конферентна зала – малка с капацитет до 30 места и голяма – до 100 места. И двете зали са оборудвани и климатизирани с мобилна конфигурация на местата според целта и предпочитанията на участниците в провежданото мероприятие.

Техническо оборудване на залите:

  • мултимедиен проектор
  • екран
  • флип-чарт
  • озвучаване
  • климатизация
  • безжичен интернет

Предлагат се комплексни решения и допълнителни услуги, съпътстващи мероприятието:

  • кафе-пауза;
  • обяд;
  • вечеря с опция за атракционна или друга програма по избор.
ГАЛЕРИЯ

hotel_sveti_nikola_lar4wod6tkhotel-svn-5hotel-svn-6hotel-svn-8hotel-svn-9hotel-svn-12hotel-svn-13hotel-svn-17hotel-svn-19hotel-svn-4hotel-svn-3hotel_sveti_nikola_larbsutfvfhotel_sveti_nikola_larfwgw0adhotel_sveti_nikola_laritqgw66hotel_sveti_nikola_larl8x7jhkhotel_sveti_nikola_larosk8q70hotel_sveti_nikola_larso8qyhfhotel-svn-1hotel-svn-2
КОНТАКТИ

СПА Хотел “Свети Никола” – hotelsvetinikola.com

Адрес: гр. Сандански, ул. Македония 1
Тел.: 0746 330 35
факс: 0746 304 95
Моб. тел.: 0887 803 195
E-mail: hotelstnikolas@ abv.bg

Текст и изображения: hotelsvetinikola.com

За автора